PREMINUO SMOKI....

Nek mu je laka zemlja. :(

Ode jos jedna legenda. Za mene ih nema vise na glumackoj sceni. Dragan Nikolic, Nikola Simic, Ckalja, Pavle Vujisic, Gidra i Surda. Moze i Manda, ali on je otisao kao mladji koji je mogao jos mnogo. Ovi su bili bas istroseni i prevejani.

Nek mu je laka zemlja. :(

Ode jos jedna legenda. Za mene ih nema vise na glumackoj sceni. Dragan Nikolic, Nikola Simic, Ckalja, Pavle Vujisic, Gidra i Surda. Moze i Manda, ali on je otisao kao mladji koji je mogao jos mnogo. Ovi su bili bas istroseni i prevejani.

A, nedostižni Valter ?
Gde ti je Valter na ovom spisku, kako reče, istrošenih ?
Posle njih, bojim se da će teško moći da se troši u srpskoj kinematografiji.
S' kim ?
Sa ona dva klošara Kojom i Bjelogrlićem ?
Ma, hajde, molim te....!

A, nedostižni Valter ?
Gde ti je Valter na ovom spisku, kako reče, istrošenih ?
Posle njih, bojim se da će teško moći da se troši u srpskoj kinematografiji.
S' kim ?
Sa ona dva klošara Kojom i Bjelogrlićem ?
Ma, hajde, molim te....!

Njega sam zaboravio. Mogu i Bata Stojkovic, Petar Kralj, Ljuba Moljac, Zoran Radmilovic i drugi medju njima. Od zivih ostaje Aljosa Vuckovic.

Na istrosene sam mislio da su glumili od raznih partizanskih filmova i serija do nekih obicnih tipa Tesna koza i sl.

Sta se pitas s kim?

Nema vise legendi, dvojica spomenutih Bjela i Koja nisu ni do clanka. Od te generacije koja sad ima oko 50 godina Bjele, Koje itd jedino Lausevic je klasa i pokojni Manda.

Njega sam zaboravio. Mogu i Bata Stojkovic, Petar Kralj, Ljuba Moljac, Zoran Radmilovic i drugi medju njima. Od zivih ostaje Aljosa Vuckovic.

Na istrosene sam mislio da su glumili od raznih partizanskih filmova i serija do nekih obicnih tipa Tesna koza i sl.

Sta se pitas s kim?

Nema vise legendi, dvojica spomenutih Bjela i Koja nisu ni do clanka. Od te generacije koja sad ima oko 50 godina Bjele, Koje itd jedino Lausevic je klasa i pokojni Manda.

Svaka generacija ima svoje heroje...Još su tu Šerbeđija i Kusta-svetska imena!
Smokijeva generacija je napravila desetine vrhunskih ostvarenja.
Sam Ljubiša je bio izuzetan glumac koji je osvajao naše simpatije svakom svojom ulogom.
I privatno je bio izuzetan i čestit.
Slava mu.

Ode jos jedna legenda , ode Surda :(

Covek koji je potamanio najvise Nemaca posle Bate , mada meni je neprevazidjen kao Surda (meni njegova omiljena uloga) , mada jedan deo naseg detinjstva je obelezio i kao inspektor Bosko Simic.

Nek pociva u miru i vecna mu slava.

Back