Преминуо сликар Љуба Поповић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I tako..

Zov covek sa Krste i ne zna za ovog slikara ( a i nemamo ih vise), Ljuba je tu medju zadnjim Moksikancima, konkretno predzadnji, ostaje samo
Velickovic, a i njegovi su dani odbrojani, tuga za Srbiju, ali ponajmanje je tuga to sto ovi ipak stari ljudi odlaze, tuga je da je za mladje ljude u Srbiji
knjizevnost, slikarstvo, muzika, arhitektura, pa i istorija svog sopstvenog naroda jednostavno neka terra incognita.
Kami je Ljubu Popovica prokomentarisao kao nekakvog Velikosrbina ili tako nekako, njega slike ne zanimaju, verovatno se nije potrudio ni da
pogleda sta i kako je ovaj slikao, ali nikome nista ne zameram.

I tako..

Zov covek sa Krste i ne zna za ovog slikara ( a i nemamo ih vise), Ljuba je tu medju zadnjim Moksikancima, konkretno predzadnji, ostaje samo
Velickovic, a i njegovi su dani odbrojani, tuga za Srbiju, ali ponajmanje je tuga to sto ovi ipak stari ljudi odlaze, tuga je da je za mladje ljude u Srbiji
knjizevnost, slikarstvo, muzika, arhitektura, pa i istorija svog sopstvenog naroda jednostavno neka terra incognita.
Kami je Ljubu Popovica prokomentarisao kao nekakvog Velikosrbina ili tako nekako, njega slike ne zanimaju, verovatno se nije potrudio ni da
pogleda sta i kako je ovaj slikao, ali nikome nista ne zameram.

Pa kad me ne zanima me slikarstvo.

Pa kad me ne zanima me slikarstvo.
Pa koji se moy onda ovde i javljas?
Ja se u kriket ne razumem, , zato nikada i ne pisem nista o tim dogodovstonima, a i ne citam, ne zalazim
na takve teme.

Ljuba Popovic je poslednji majstor srpskog slikarstva, zato je jako vazan, ali izgleda to razume samo nas nekoliko ovde,
steta, ali i to je slika i prilika srpskog drustva.

]Pa koji se moy onda ovde i javljas?[/B]
Ja se u kriket ne razumem, , zato nikada i ne pisem nista o tim dogodovstonima, a i ne citam, ne zalazim
na takve teme.

Ljuba Popovic je poslednji majstor srpskog slikarstva, zato je jako vazan, ali izgleda to razume samo nas nekoliko ovde,
steta, ali i to je slika i prilika srpskog drustva.

Pa tako sto Ljuba Popovic nije samo slikar, ne definise neku osobu samo profesija, vec je i citav niz stavova koje je 1000 puta javno iznosio.

Pa tako sto Ljuba Popovic nije samo slikar, ne definise neku osobu samo profesija, vec je i citav niz stavova koje je 1000 puta javno iznosio.

Ali je umro juče ili prekjuče,možeš da se kako kažu iskontrolišeš neko vreme. Biće dana da pljuckaš po pokojniku a ima i dovoljno drugih tema i živih srpskih patriota pa možeš do mile volje...

Чуо сам поподне да је преминуо један диван Човек, о коме сам у последње време често слушао речи хвале, и чија је уметност посматрања бар за још једну боју проширила сопствени ми спектар посматрања ствари. Госн. Љубо Поповићу, вечна Вам слава и хвала. :kpozdrav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back