Preminuo policajac Vladimir Grandić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ja sam cula da je decko bio saobracajac... i jurio je lopove a to valjda nije njegov posao... u ovoj drzavi samo naivni i posteni stradaju, policajci ili civili svejedno... zao mi je decka isto koliko i onog nesretnog mladica koga je policajac upucao

oš da kaeš da je njegovo samo da glumi semafor na raskrsnici...? :lol:Čim nosi uniformu isti je ko i svi...to što ima belo po sebi je da bi ga na vreme uočili, tj. da ga ne bi zgazili...

oš da kaeš da je njegovo samo da glumi semafor na raskrsnici...? :lol:Čim nosi uniformu isti je ko i svi...to što ima belo po sebi je da bi ga na vreme uočili, tj. da ga ne bi zgazili...

...pa ne znam ali kako god zao mi je decka nije trebao da pogine... i nadam se da ce ti skotovi dovoljno dugo ostati iza resetaka za primer ostalim koji misle da mogu da ubijaju

Moje saučešće porodici poginulog policajca (mada se saučešće ne izjavljuje preko interneta). Poginuo je kao heroj i junak zato što je jurio lopove, pljačkaše, kriminalce i bandite posle pljačke i tako dao svoj život za odbranu zakona u ovoj državi (ako su medijski izveštaji o ovome tačni).

poceo sam pisati ali LJUDI-BRACO-SESTRE nemam reci opisati sta osecam i kako se osecam,Bol,Prezir,Jadno,Tuga,Ljutnja,Nemoc SSSAAAAAANNNNNNNNNNN...... i NADU da ce i u toj nasoj SRBIJI nekad bolje biti,pa valjda nam je to CILJ! Sta da ucimo svoju decu cemu da se nadamo? Ovo je PODCENJIVANJE naseg postojanja!!!

SPAS SRBIJE
ZIVELA SRBIJA

Momak poginuo u pucnjavi.
I sad svi viču zašto policija nije reagovala kako treba, zašto se dopustilo tako nešto. A kad policajac preventivno izvuče oružje, BAŠ DA NE DOĐE DO OVAKVE ILI SLIČNIH SITUACIJA, onda prozivate policiju kako OPET ne radi kako treba.
Eh, ''licimuri'' nijedni...

Da ne pričam da na temi ima svega i svačega, a tema nije namenjena takvim stvarima...

Žao mi je momka, sinoć sam razgovarao s njegovim dobrim prijateljem. Ima tu još nekih stvari, ali da ne širimo priču. Čovek nastradao na dužnosti i sve što se može reći na tu temu je da se nadamo da će kriminalci koji su uzrok ovome da doveka budu na robiji.

Tema - kraj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back