rendianka
Poznat
- Poruka
- 8.536
Pokoj mu dusi mnogo sam ga voleo , pisac i covek iz naroda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je ziveo u Kini imao bi svoju prvu stotku...
Koliko sam zhvatio,Srbija nece zaliti danom zalosti za ovim gospodinom.
Zato sto je SRBIN neprodat.i vazalno ne zigosan..NACIONALISTA je bio jer VOLI svoju SRBIJU a postuje tudje...................transparentnost uvezene -EU NEMA ALTERNATIVU- ironijom SRPSKOM tipa STEIJE,DOMANOVICA i td.podvrgao je recitoscu podsmeha kao i *citaoca napisane parole* i priveo ih licnom im prizemljenju, ako im prizemljenje ne predje u TRAS.......NAROD CE IZACI i pokazati koju je UMNU,MISAONU i UMETNICKU VELICINU IMAO a delima i dalje IMA..................Koliko sam zhvatio,Srbija nece zaliti danom zalosti za ovim gospodinom.
COVEK HARIZME............. kako u delima likovnim i knjizevnim tako i kao pojava,,,,,,,,,,,,,,sta reci..jedinstven u unutarnjem i spoljsnejem usaglasavannju samoga sebe....njegov glas glas su zvona ANDJELA a dela SLIKANA I PISANA tonovima I glasom ISTOG.......neka Ti je vecna slava;pokoj duse I lebdi polavetnilom naseh neba...................ziveces u delima svojim kao i u licnoj LJUBAVI KA SVOM SRPSKOM NARODU ne slomljenom,ne ponizenom i USPRAVNOM,,,,,,,,Ako je iko znao postojanost nasledja svoga naroda cuvati Ti si znao.....DELIMA SI GA I SACUVAO,,,,,,,,,
Отишао је још један мангуп.
Све их је мање и мање.
Слава му и хвала што је постојао и писао.
"Ljudi mogu izmisliti kakva god hoće sredstva i elektronska čuda, ali uvek će biti najvažniji čovek koji priča i crta rukom. Jer, žeđ za pripovedanjem ili slušanjem ispovesti ili pripovesti je potpuno neuništiva, kao i ljubav."
Pocivaj u miru.