Preminuo Džej Ramadanovski

polumesec izdominirao
ako je Džej bio vernik musliman ja sam japanski car Hirohito
religija čoveče,koje trovanje
Који муслиман ће рећи ''Боже сачувај'' и потом се прекрстити ?

Realno, par dobrih i polu-dobrih pesama (tugaljive balade), koje je on samo otpevao ali ne i napisao i komponovao. Ovo ''dobrih'' je uslovno rečeno, naravno.

Ostatak opusa mu je promovisanje prostakluka i dizelaštva, nezdravog načina života, bračnog neverstva itd.

Nije da želim da ga blatim, ali kao muzičar ne bi mogao ni da priđe Miši Aleksiću, na primer.

Nije mu mesto u Aleji zaslužnih i verujem da bi i on odbio da počiva tamo, ali eto, ovde narod ima potrebu da veliča neke ljude bez razloga.

Uglavnom, simbol vremena kad je sve izokrenuto naopačke i tako je ostalo do današnjeg dana.
Већина његових песама су ужас живи, али управо те баладе су оно што га издвајају (и то негде до средине 90их, све после што је снимао је такође срање) у мору тих народњака и турбо-фолкера.

Sahranjen je po muslimanskim običajima baš kao i Sinan Sakić ali nije mi jasno da li su i jedan i drugi uopšte znali da biti musliman i flaša viskija na dan nikako ne idu zajedno ali dobro.Da bi bio sahranjen po pravoslavnim običajima valjda moraš da budeš kršten,ali ne bi me čudilo da bi neki korumpirani popa od 100 evra smandrljao neko opelo za Džeja bez problema.

Poslednja izmena:
Plus ni jedan musliman ne bi svojim ćerkama dao imena Ana i Marija.
Kada se sve sabere alkohol,droga,nevernički život,nije deci dao muslimanska imena a verovatno mu ni krmetina nije bila strana...ako bog iz kurana stvarno postoji Džej je sada na jednom jako jako lošem mestu. :lol:
Srećom pa ne postoji tako da opušteno

Џеј се сликао са Паф Дедијем ... евентуално ако је то онај који у позадини вири.

44702805_1976855985686372_7540567025232379904_o.jpg

Back