al bundy Legenda Poruka 64.033 12.04.2020. u 15:01 - PREMINUO DRAGOSLAV KOSMAJAC! #26 Bog da mu dušu prosti i Andjeli mu se radovali .
Baad_Boy Elita Banovan Poruka 15.545 12.04.2020. u 15:49 - PREMINUO DRAGOSLAV KOSMAJAC! #27 Raduje se rogati, ostri tronozac na brusilicu i podmazuje svinjskom mascu. Cepka drva, voda vri u kazanu.
Raduje se rogati, ostri tronozac na brusilicu i podmazuje svinjskom mascu. Cepka drva, voda vri u kazanu.
G Gruban Buduća legenda Poruka 49.112 12.04.2020. u 15:50 - PREMINUO DRAGOSLAV KOSMAJAC! #28 U ona vremena govorilo se - neka mu je laka ova naša crna socijalistička zemlja.
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 81.668 12.04.2020. u 16:29 - PREMINUO DRAGOSLAV KOSMAJAC! #29 Sabonis: ovozemaljski sud mu nije presudio, a onozemaljski vidis jeste Kliknite za proširenje... A kad će onozemaljski sud za Rotšilda i Bil Gejtsa da isporuči Izvršnu?
Sabonis: ovozemaljski sud mu nije presudio, a onozemaljski vidis jeste Kliknite za proširenje... A kad će onozemaljski sud za Rotšilda i Bil Gejtsa da isporuči Izvršnu?
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 81.668 12.04.2020. u 16:29 - PREMINUO DRAGOSLAV KOSMAJAC! #30 Gruban: U ona vremena govorilo se - neka mu je laka ova naša crna socijalistička zemlja. Kliknite za proširenje... i tebi deda iz udbe
Gruban: U ona vremena govorilo se - neka mu je laka ova naša crna socijalistička zemlja. Kliknite za proširenje... i tebi deda iz udbe
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 81.668 12.04.2020. u 16:32 - PREMINUO DRAGOSLAV KOSMAJAC! #31 Meni nisu jasni ti buržuji... tolike pare imaju a ne kupe jonizator vazduha??? Ko da mu čaj od divizme bio skup? Aznate šta? RAZGRABIO NAROD DIVIZMU - NEMA NI U JOSIFU PANČIĆU! Drago mi je što ima ljudi koji znaju za antivirusne biljke
Meni nisu jasni ti buržuji... tolike pare imaju a ne kupe jonizator vazduha??? Ko da mu čaj od divizme bio skup? Aznate šta? RAZGRABIO NAROD DIVIZMU - NEMA NI U JOSIFU PANČIĆU! Drago mi je što ima ljudi koji znaju za antivirusne biljke
Rayela Legenda Poruka 71.814 12.04.2020. u 19:45 - PREMINUO DRAGOSLAV KOSMAJAC! #32 Bila je vest ( mislim u ALO) da je dosao u bolnicu sa 80.000 evra. Sad lekar ima Mercedes, a Kosmajac grobnicu na Novom Groblju.
Bila je vest ( mislim u ALO) da je dosao u bolnicu sa 80.000 evra. Sad lekar ima Mercedes, a Kosmajac grobnicu na Novom Groblju.
Lesandar Buduća legenda Poruka 27.930 12.04.2020. u 20:33 - PREMINUO DRAGOSLAV KOSMAJAC! #33 Rayela: Bila je vest ( mislim u ALO) da je dosao u bolnicu sa 80.000 evra. Sad lekar ima Mercedes, a Kosmajac grobnicu na Novom Groblju. Kliknite za proširenje... Los ricos tambien lloran
Rayela: Bila je vest ( mislim u ALO) da je dosao u bolnicu sa 80.000 evra. Sad lekar ima Mercedes, a Kosmajac grobnicu na Novom Groblju. Kliknite za proširenje... Los ricos tambien lloran
LazaB Iskusan Poruka 6.594 16.04.2020. u 21:35 - PREMINUO DRAGOSLAV KOSMAJAC! #34 Sabonis: ovozemaljski sud mu nije presudio, a onozemaljski vidis jeste Kliknite za proširenje... A koji je to sud presudio svim ovim drugima sto su umrli od iste bolesti sirom sveta ?
Sabonis: ovozemaljski sud mu nije presudio, a onozemaljski vidis jeste Kliknite za proširenje... A koji je to sud presudio svim ovim drugima sto su umrli od iste bolesti sirom sveta ?
Cosmopolite Zaslužan član Poruka 105.977 16.04.2020. u 21:37 - PREMINUO DRAGOSLAV KOSMAJAC! #35 Rayela: Bila je vest ( mislim u ALO) da je dosao u bolnicu sa 80.000 evra. Sad lekar ima Mercedes, a Kosmajac grobnicu na Novom Groblju. Kliknite za proširenje... Lekar je sve uradio da mu uzme lovu
Rayela: Bila je vest ( mislim u ALO) da je dosao u bolnicu sa 80.000 evra. Sad lekar ima Mercedes, a Kosmajac grobnicu na Novom Groblju. Kliknite za proširenje... Lekar je sve uradio da mu uzme lovu