Преминуо Боривоје Карапанџић

Имаш његов чувени ''Грађански рат у Србији'' у онлајн издању, ја сам ту књигу релативно недавно прочитао, јер је тек од скора на интернету.

Hvala...
"Грађански рат" сам купио још далеке 1993. године :D чим је изашла из штампе, као и књигу од др Ђоке Слијепчевића "Југославија уочи и за време Другог светског рата".
И обавезно прочитајте "Сабрана дела" од Д. Љотића, нашег неумрлог учитеља. :ok:

"Грађански рат" сам купио још далеке 1993. године :D чим је изашла из штампе, као и књигу од др Ђоке Слијепчевића "Југославија уочи и за време Другог светског рата".
И обавезно прочитајте "Сабрана дела" од Д. Љотића, нашег неумрлог учитеља. :ok:

Наравно, све је пуно лакше кад имаш књигу испред себе, ова електронске књиге су мука за очи, прочиташ три, четири стране и већ ти смета.

Има ли неко ову књигу?

2dv4zs3.jpg

Čudi me da SFRJ nije tražila njegovo izručenje.Svaka čast za njegove američke domaćine koji su mu dali utočište.
2329118.jpg

Далеко од тога да су Збораши волели јудео-Америку. ЗБОР и СДК су били атни-комунистички и анти-западно орјентисани.

Hebega mogla je CIA ili FBi da mu ispita prošlost kao sitna crevca i da ga deportuje.To što se rat završio nema nikakve veze.U svakom slučaju je imao sreće da ne završi kao Kašiković i njegova ćerka

А могла је, али није он био нека зверка, а није био ни ратни злочинац, па да бежи негде у Јужну Америку или где већ. Осим тога, англо-американци су 3000 његових сабораца већ испоручили Титу у Словенији 1945. иако су давали ''часне официрске'' да им неће фалити ни длака са главе. Тако да би нелогично било испоручивати бившег војника, неке тамо националне армије са Балкана.

To je bila lutrija.

Ima raznih slučajeva...pokojni četnik koga sam upoznao u SRN je primao penzijicu od UN....pripadnik vojske države koja više ne postoji ....drugi čovek koga sam takođe tamo upoznao je već 1945-e radio nešto za Engleze koji su se instalirali u SRN na kraju rata....on je imao englesku penzijicu....
Lutrija je bila poverovati u brozovu ''amnestiju''....ko je poverovao (malo je takvih bilo) i vratio se u SFRJ (mislim da je ta amnestija bila 1953-e) niko više nikad ništa nije čuo o njemu....čika Lazar Tonić (kapetan Lazar iz Jakovljevićeve Srpske trilogije,komandir pete Timočke baterije) je bio optužen da je radio protiv NOB-a...bio je u zarobljeništvu svo vreme do 1945-e,kako li je on to radio protiv NOB-a u nemačkom logoru?...rešio da se vrati mislim 1980-e posle brozove smrti al' doživi infarkt pred sam polazak...imao je 90 godina...nije mu bilo suđeno da se vrati...živeo u Berlinu...

stvarno ne vidim patriotizam i rodoljublje kod kvislinga...

Имаш његов чувени ''Грађански рат у Србији'' у онлајн издању, ја сам ту књигу релативно недавно прочитао, јер је тек од скора на интернету.

http://www.scribd.com/doc/35920457/%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%98%D0%B5-%D0%9C-%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%9F%D0%B8%D1%9B-%D0%93%D1%80%D0%B0%D1%92%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D1%82-%D1%83-%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B8-1941-1945

ima li negde neki drugi download? za ovo je potreban bas jak internet, stalno koci...
nahvaliste knjigu, pa reko da procitam...

stvarno ne vidim patriotizam i rodoljublje kod kvislinga...

ima li negde neki drugi download? za ovo je potreban bas jak internet, stalno koci...
nahvaliste knjigu, pa reko da procitam...

Јел има нека наша тема на којој ниси дошао да вређаш и смараш са глупостима? Имаш и овде друге линкове за ту књигу али исто ће ти кочити ако ти кочи и онај линк...

Back