Преминуо академик Љубомир Тадић

Lesandar

Buduća legenda
Poruka
27.930
Љубомир Тадић преминуо је ноћас у Београду у 88. години. Био је стални члан Српске академије наука и уметности и један од интелектуалаца који су учествовали у обнови Демократске странке 1989. године.

Академик Љубомир Тадић преминуо је ноћас у Београду у 88. години, речено је Танјугу у САНУ.

Тадић је рођен у месту Смријечно у Црној Гори 1925. године. Студирао је право у Београду и Сарајеву. Каријеру је почео као асистент на Правном факултету у Сарајеву 1954. године.

Био је један од предводника студентског протеста 1968. године.

Био је стални члан Српске академије наука и уметности и један од интелектуалаца који су учествовали у обнови Демократске странке 1989. године.

Добитник је Седмојулске награде, Ордена заслуга за народ другог реда, Ордена реда са златним венце, Медаље за храброст.

Саучешће БоТи и његовим супругама

И свој ђеци ђе чуо и ђе не чуо, о овој ође и оној у Риму.

Ма само нек се рађају мали српчићи...

Чак и они што су од лозе Тадића...

- - - - - - - - - -

A gde nestade mladozenja, taman htedoh da dam mali doprinos temi? :(

Aha, ovde pricamo o Botinom pokojnom caletu i njegovim zenama i deci :D

O Gospodaru je zabranjeno, zaboravih

Мени се то стално дешава. Таман инспиративна тема а ја смислим идеалан пост, кад душмани угасе тему, па не могу да напишем најлепшу поруку у историји Крстарице. И мене на теми о младожењи прекинуше на пола феноменалног поста.

A gde nestade mladozenja, taman htedoh da dam mali doprinos temi? :(
A đe će sad da se ženi uplakanije očiju, mora sačekat da mu se otac oladi. No to može bit dimiskija sa dvije oštrice ne zna se doklen će bivša direktorka Lutrije bit u Beogradu, jer svadba u Požarevcu nije po mjeri junaka. Ova druga kanditatkinja što mu odgaja sina , ambasadorka u Vatikanu, je još u "srećnom braku" sa sinom Radmile Hrustanović.

Poslednja izmena:
A đe će sad da se ženi uplakanije očiju, mora sačekat da mu se otac oladi. No to može bit dimiskija sa dvije oštrice ne zna se doklen će bivša direktorka Lutrije bit u Beogradu, jer svadba u Požarevcu nije po mjeri junaka. Ova druga kanditatkinja što mu odgaja sina , ambasadorka u Vatikanu, je još u "srećnom braku" sa sinom Radmile Hrustanović.

Лелеее...па то к'о Династија? Не зна се ко кога ебе?

Back