nikola987
Primećen član
- Poruka
- 862
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nebitna si, fejk i smaras...Ljudi u camcu rodjeni nisu toliko ocajni za paznjom kao ti.....Sto se tice Olivere Markovic, rekla sam da je u mladosti bila lepa, a od kada se sam je gledala u svim ulogama se kezila i becila i glumila neku nadzak-babu. Zasto moramo da budemo licemerni i da govorimo da je neko dobar glumac, ako to ne mislimo, posebno, ako je covek umro.
Ostavila je trag... Neka pociva u miru
Ostavila je trag... Neka pociva u miru
Svi dobri glumci pomreše, šteta što nema ko da ih nasledi.
Ovo je sada mrtvo more.
Tebi treba pomoći!!!
Velika glumica i velika umetnica, zaslužuje samo reči hvale. Imala je lepu veliku, veoma uspešnu karijeru
, a mi imali sreću da uživamo u njenoj vanserijskoj glumi
. Da nije postojala takva glumica kao što je ona, trebalo bi je izmisliti
. Srećom, te za glumcima ostaju video zapisi da ih gledamo i kad ih nema više.
Mozda ti? Ali ne znam kome se svidjala uloga sto nadzak baba na isti nacin?
pevacice nije u redu da lose pricas o mrtvima da ne pominjem da je olivera markovic jedna od najboljih glumica nase kinematografije ikada.
kako bi se ti osecala da umres i da vidis tamo iz neke kafane u raju da ja ovde pisem lose o tebi
Samo sam realna.![]()
Imati mišljenje o nekome ili nečemu ne znači automatski biti i realan. Ja mislim da je Olivera Marković velika glumica, ti ne misliš...moja i tvoja realnost se ne podudaraju...![]()
Ja sam super Moderna Pevacica, pa ne moze niko nista ruzno da kaze o meni. Pevacicu svi vole.
zar je potrebno o tebi govoriti ruzno ...