gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Taktika Elvine.... zbuni pa vladaj 
@ Ambasador
Ko'j ti je bre od rane zore....

@ Ambasador
Ko'j ti je bre od rane zore....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elvin:ne stvarno i pagan je isto uradio...ako ćete opet da me sumnjičite za kloniranje,onda stvarno...
marlon:Prvo sarkazam je samo radi sarkazma.... ja nemam obicaj da ga koristim. Drugo, pljuje se po onom sto ne valja u Srbiji.... jel' ti citas sta ovi pisu do sada? Pljuvacina po crkvi, po srBskom domacinu, pljuvacina po licnoj higijeni, po nacionalnim simbolima, pre neko vece rekose da bace atomsku i da sede u Cikagu i gledaju..... to nije konstruktivna kritika ,to je beda malog coveka i njegova iskompleksiranost.
Amerika je najveca sila na svetu jos uvek i kao svaka velika sila u istoriji je uvek bila meta kritike. I treba tako da bude i to nije sada IN bila je pljuvana jos i u komunjarsko vreme, ali ne tako glasno jer je onda bio informativni mrak. Pojam prosecnog amerikanca je relativna stvar. Ako si prosecan amerikanac koji je zavrsio koledz i radi pristojan posao i zivi u Njujorku, svidelo bi ti se. Ali ako si amerikanac, iz vukojebine, kao sto je samo tamo ima, bio sam dve godine i znam o cemu pricam.... takvu malogradjanstinu i primitivizam u malim mestima u Americi, nisam nigde video. Prvo su puni sebe sto su Amerikancia glupi su ko konjski kur*ac. Da ih pitas na karti sveta da ti pokazu Evropu, razmisljali bi na sta da pokazu.
Naravno da USA ima vrednosti i to velike. Industrija u Silikonskoj dolini, avangardna umetnost, najbolji umetnicki koledzi na svetu su tamo, ali moze im se jer imaju love. I placaju ljude koji vrede, a u zadnje vreme moras da budes jako, jako izuzetan da bi te prisvojili. Jer i oni imaju recesiju, ne veliku ali imaju.
I sta je sad sustina svega... diviti se nekome ko je bogat... moze da se ode na Dedinje pa se divi tamo... isti kur*ac i jedni i drugi su moroni sa lovom. Nema vise blagostanja na Zapadu kao sto je bilo pre dvadeset godina. Gotovo je sa tim. Pogledaj sta veliki knjizevnici i umetnici pricaju o Americi danas. A oni uvek najboljie predvidjaju stvari. Prodji kroz istoriju zadnjih nekoliko vekova, pa ce ti biti jasno.
Arnold_Layne:da još nešto.
zapanjujuće je to da vam je sada svima jako žao Sadama Huseina. ne tako davno (90-tih) smo svi (uključujući i mene) na protestima vikali ''Slobo, Sadame''
...
Prvo sarkazam je samo radi sarkazma.... ja nemam obicaj da ga koristim. Drugo, pljuje se po onom sto ne valja u Srbiji.... jel' ti citas sta ovi pisu do sada? Pljuvacina po crkvi, po srBskom domacinu, pljuvacina po licnoj higijeni, po nacionalnim simbolima, pre neko vece rekose da bace atomsku i da sede u Cikagu i gledaju..... to nije konstruktivna kritika ,to je beda malog coveka i njegova iskompleksiranost.
Astral-Blade:Jesi li ti cuo za projekat pod nazivom "Novi svetski poredak" i kako bi on trebao da izgleda uz parolu sva sredstva su dozvoljena.Pa te iste SAD su 78 dana bombardovale tvoju zemlju i sve rade da je dalje rasparcaju(nije nikakav trip),a ti ih jos podrzavas.Jesi li ti u nekom sado-mazo fazonu ili sta je u pitanju.Inace, ja bih voleo da su snage u svetu ravnomernije rasporedjene,a ne da se jedan bezobzirni mocnik izivljava nad ostatkom sveta.
marlon:Crow, ako nesto znam to je kad neko se*e a da nema pojma. Druze to ne vazi za tebe , ti i ja smo polarizovani po mnogim stavovima, ali znam da poznajes mnoge stvari.
Prvo sarkazam je samo radi sarkazma.... ja nemam obicaj da ga koristim. Drugo, pljuje se po onom sto ne valja u Srbiji.... jel' ti citas sta ovi pisu do sada? Pljuvacina po crkvi, po srBskom domacinu, pljuvacina po licnoj higijeni, po nacionalnim simbolima, pre neko vece rekose da bace atomsku i da sede u Cikagu i gledaju..... to nije konstruktivna kritika ,to je beda malog coveka i njegova iskompleksiranost.
Amerika je najveca sila na svetu jos uvek i kao svaka velika sila u istoriji je uvek bila meta kritike. I treba tako da bude i to nije sada IN bila je pljuvana jos i u komunjarsko vreme, ali ne tako glasno jer je onda bio informativni mrak. Pojam prosecnog amerikanca je relativna stvar. Ako si prosecan amerikanac koji je zavrsio koledz i radi pristojan posao i zivi u Njujorku, svidelo bi ti se. Ali ako si amerikanac, iz vukojebine, kao sto je samo tamo ima, bio sam dve godine i znam o cemu pricam.... takvu malogradjanstinu i primitivizam u malim mestima u Americi, nisam nigde video. Prvo su puni sebe sto su Amerikancia glupi su ko konjski kur*ac. Da ih pitas na karti sveta da ti pokazu Evropu, razmisljali bi na sta da pokazu.
Naravno da USA ima vrednosti i to velike. Industrija u Silikonskoj dolini, avangardna umetnost, najbolji umetnicki koledzi na svetu su tamo, ali moze im se jer imaju love. I placaju ljude koji vrede, a u zadnje vreme moras da budes jako, jako izuzetan da bi te prisvojili. Jer i oni imaju recesiju, ne veliku ali imaju.
I sta je sad sustina svega... diviti se nekome ko je bogat... moze da se ode na Dedinje pa se divi tamo... isti kur*ac i jedni i drugi su moroni sa lovom. Nema vise blagostanja na Zapadu kao sto je bilo pre dvadeset godina. Gotovo je sa tim. Pogledaj sta veliki knjizevnici i umetnici pricaju o Americi danas. A oni uvek najboljie predvidjaju stvari. Prodji kroz istoriju zadnjih nekoliko vekova, pa ce ti biti jasno.
Znaci uludo je trositi vreme objasnjavati Busmanu da ne moze da odapne strelu u Sunce. A kad on pita... sta su to SAD radile u Juznoj Americi i kakve to veze ima... onda je Busman o kome pricam, doktor nauka za njega.
Hayek:Sto se tice Amerike ona ima svoje mane i ona jeste u kulturnoj krizi trenutno, medjutim osnovne vrednosti na kojima ona pociva su vrednosti koje je u medjuvremenu preuzeo ceo svet ili bar njegov veci deo. Blagostanja nema na zapadu, ali je ono kao i pre 20 godina daleko vece nego na istoku. Jednostavno sistem koji funkcionise daje rezultate.
Shvatam te... ali znaj da je ljudska glupost nemerljiva bilo kojim merilom. Rekoh jednom da sa njima ne mozes da posmatras stvari iz bilo koje ravni. Zato sto kod njih postoji samo jedna.crow:iskreno...
nisam čito sve, onako površno, nešto me i mrzi
svraćam na brzinu.
ali s nekim vrednostima/manama (zavisi iz kog ugla) se slažem i sa tobom i sa drugom stranom.
glupo je da se pljuje po srpskom vaterpolu ili malini i ko to radi je degen
ali o crkvi, domaćinima i pasti za zube... nije tako jednostavno
kako ja vidim, crkva je došla kao supstitut za KPJ, i to mi je trulo.
drugo, treba kritički i prema toj instituciji da se odnosimo. ne može pahomije da prisustvuje najbitnijim sastancima državnog rukovodstva dok se vodi onako ozbiljan proces
protiv njega
drugo... amfilohije i CG, velja i makedonija... mislim da tu već prelazi granice prava na veroispovest i da se postavlja kao faktor koji, po mom mišljenju ne traba da ima ni jedna verska zajednica.
domaćini... relativno je i to![]()
iskvario se narod 90-tih koliko god (prepoznaće se) branioci lika i dela to negorali na forumu, a i inače...
pasta i dezodorans... pa ... kako gde...
al kad ti mladost zemlje odrasta na grand revijama...
super smo kakvi će da budemo kao nacija za par godina (decenija)
evo, ziv primer pogubnosti Arkanove i Cecine svadbe na pinku
eurobasket beograd 2005
dok su igrale generacije koje su odrastale u normalno vreme na normalnim vrednostima,
i na vreme otišli iz zemlje
bili smo zakon!!! niko nije mogo ni da nam prismrdi!
a danas
zar ne?
a živeti u USA... pa... ovde mi je svega preko qrca
sta meni vredi što na karti znam da pokažem evropu i ko je glavni grad austrije?
a da i tamo ima svega... ima, to stoji.
al neznam ni jednog amerikanca koji je emigriro u srbiju, a naše omladine je svake godine mnogo.
uzgred... gledo najstariju kariku pre par dana
bila neka nafrakana pink tinejdžeka... ili koju godinu preko
nije znala da je beč glavni grad austrije
i kad su je zbog toga lepo izbacili
čuo se uvređeni odgovor "pa i nije im neki razlog... mislim stvarno"
Baš. Može na temu?Arhangel NS:Ja mislim da ovo ovde više nikakve veze nema sa temom...Možda lock!?
serb_pagan:izgleda da teme nema...prebacili se svi,pa i onaj monstrum od nacionalnog dnevnika na rugovu i kosovo...jbg,izgleda samo bio politichki obracun,i nista nema od toga...zakljucavaj,ionako sam otvorio glupavu temu...ko da sve ovo nije deja vu vec sto puta