Премијер честитао Покрету Двери на резултату у Лучанима

Боље ти прочитај дверско саопштење опет, па га упореди са оним шта прича Оља Бећковић.

Onoj budali Bećkovićki bi bolje bilo da kvalitetnije vaspita sina jer je mali postao pijanac i narkoman i zamalo nije poginuo ali Bože moj bitno je da ona više nema svoju emisiju u kojoj može da zove iste goste da lupetaju iste priče do besvesti. :sad2:

Onoj budali Bećkovićki bi bolje bilo da kvalitetnije vaspita sina jer je mali postao pijanac i narkoman i zamalo nije poginuo ali Bože moj bitno je da ona više nema svoju emisiju u kojoj može da zove iste goste da lupetaju iste priče do besvesti. :sad2:

Није "Утисак недеље" укинут јер је Ољин син наркофил, већ због овога:

Можда би могли да пријавимо Ољу социјалној служби па да јој они одузму дете, пошто очигледно није у стању да буде мајка. Класично занемаривање.

Можда би могли да пријавимо Ољу социјалној служби па да јој они одузму дете, пошто очигледно није у стању да буде мајка. Класично занемаривање.

Србићу, па ти потцењујеш "нашег" чика Звонета.

Данас је у таксију кречући за Немањину улицу баш о томе размишљао, како да се то изведе а да све буде по закону јер дете већ порасло јбг.

Vučić pokušava da isto kao i Milošević stvori svoju omiljenu opozicionu stranku.Nadam se da će se dveri odupreti tome.

А што би се одупирали кад су "стерешине" Вучићев позив једва дочекали, и јавно се њиме похвалили?
А чланство "Двери" не може да побуни јер га - нема.
Заправо има га - то су њих 8 (словима: осам) чланова гг "Двери", познатих јавности као "старешине", а који су уједно и оснивачи групе грађана "Двери", а остали попут секташа испраних мозгова и (или) зомбија раде за њих као за "спаситеље Србије", и чак им дају и лову (која је "старешинама" ипак најважнија).

Poslednja izmena:
Није "Утисак недеље" укинут јер је Ољин син наркофил, већ због овога:

I šta sa ovim? "Ekonomista" kaže da je ugovor na "sigurnom" a potrčko sa megatrenda kaže da je imao uvid u njega. Ko ovde koga laže, to nismo razjasnili dakle emisija nema nikakvog smisla više i zato je ukinuta jer je televiziju otkupila privatna firma i gotovo. Nemaju nikakvu korist od ovakve spekulantske emisije i to je to. A to da je njen sin narkoman joj dodatno srozava kredibilitet kao osobe a o profesiji da ne pričamo tu odavno nema kredibiliteta.

Не бих рекла да је то доказ. Не верујем да су они баш толико глупи, колико ти мислиш.
Лично мислим да је нешто друго у питању. Ако се Бошко похвалио да их је Вучић позвао и честитао, то ми више личи на онај догађај са Ољом Бећковић (ПОГЛЕДАЈ тему о њој, ову последњу о гашењу њене емисије) И она изјављује како је Вучић њу више пута звао, некада да ПОХВАЛИ емисије, а некада да каже примедбе...(о сачувај Боже, има ли још на свету неки председник владе да се тако "спушта", не мислим ниско, него да ради оно што он НЕ ТРЕБА да ради)....И шта се онда десило.....ОЉИ УКИНУТА емисија, жена више не ради.

Да не буде ово почетак ПОКУШАЈА, да је Вучић "осетио" како Дверјане неко гура, па ко мисли, боље да им се "увуче под кожу", лакше ће да их "уједе"...:zper::zcepanje:....а Бошко то осетио, па размислио, да је боље да то "телефонирање" обелодани.

То је Вучићев мафијашки пољубац смрти! Он позове неког да честита и сутра тога нема... :hahaha: :rotf:

Back