Premijer besomučno laže...

Па зар ми нисмо већ дошли у светлу будућност?
Па ја сам мислио да смо ситгли још ономад кад смо добили они бели шенген
и ономад када смо вртили све кредите и направлил све путове и пруге
И ономад кад смо били прваци свет у фузбалу
неразумем како сад ек ћемо да дошђемо у светлу будућност?
Када је она за нас већ прошлост

A evo i komentara sa B92 sajta :

Ko je Vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti!
(Šengen? Obećanje iz 2001.!, 12. jul 2009 01:06)

Da li je on svestan sta prica?
(Miloš Ilić, 12. jul 2009 01:21)

ja ću vas pamtiti kao lošu kopiju one vlade koju ste smenili
(trtmrt, 12. jul 2009 01:22)

A ja ću vas najviše pamtiti po izvrtanju istine.
(Miki, 12. jul 2009 01:23)

...A ja mislio da ce vas pamtiti po otvaranju 100 000 radnih mesta, razvoju privrede i odbrani Kosova.
(Josif, 12. jul 2009 01:35)

Kada bih ja napisao po čemu ću vas upamtiti, onda mi komentar zbog psovki ne bi bio objavljen...
(autocenzurisan, 12. jul 2009 01:57)

Premijer u zemlji cuda!:)
Pa da se jede beli sengen,oblaci i njime placaju racuni,sigurno bi vas pamtili po tome:)
(pionir X, 12. jul 2009 02:24)

Pamticemo vas i po rekordnom zaduzivanju i padanju Srbije u duznicko ropstvo .
(Dax, 12. jul 2009 02:44)

Ako su vam sve ovo uspesi, onda bolje da nikada ne saznamo sta su neuspesi.
(NemanjaS, 12. jul 2009 03:32)

Zaista ste vlada za pamcenje! Toliko propalih godina, rasprodatih firmi, korupcije i propustenih sansi. A sto se tice viza pa nista niste ni u radili da bi se ukinule. Na svu srecu Evropu i svet ne mozete da zamajavate kao sto mozete ovaj narod.
(Parizer, 12. jul 2009 03:55)

Znam ja dobro kako cu vas pamtiti, kao najlosiju vladu, a vas gospodine Cvetkovicu kao najnesposobnijeg premijera u istoriji ove zemlje.
(Goran Panic, 12. jul 2009 04:37)

Dosta bre sa tim vizama, zar ne videte koliko ste dosadni? Ukidanje viza i nije neki vladin uspeh. Gradjani ove drzave u proslosti su putovali bez viza uzduz i popreko planete. Ako se ukidaju vize gradjanima Srbije, to znaci do smo potigli nivo gde smo bili bre 40 godina. Dajte gospodine Cvetkovicu nesto drugo, pokazite nam uspehe koje ste postigli a da nismo ranbije imali. Uhvatili ste se za vize kao pijan za plotu. Dosta sa ispiranjem mozga, siti smo ovakvih i slicnih budalastina.
(Bitic, 12. jul 2009 08:36)

Kao Prvo:
- Vize jos nisu ukinute i prema tome nemamo po cemu da vas pamtimo!

Kao Drugo:
- Mozete le nesto i da zaradite ili samo da se zajmite??

Resultat:

-Dugovi koje ni Beli Sengen oprati ne moze...Sumnjam da ce vas se neko po necemu secati...a mozda i hoce..Po Jadu I Bedi!!!!
(Miro, 12. jul 2009 09:06)

Ma ova mu je najbolja:

“Pamtiće nas po ukidanju viza”
Ova Vlada ne posmatra realnost kroz ružičaste naočare i neće se uspavati na uspesima koje je do sada postigla, jer smo svesni da ima mnogo toga što nismo uradili i da nas još čekaju ogromni poslovi”, rekao je on za “Večernje novosti”.

Mora covek da se nasmeje i pored sve muke :hahaha:

Meni nije jasno da li je njemu neko prepricao sve besmislice i gluposti koje je izrekao????:eek::dash:

Da li je taj muceni covek uopste svestan vremena i prostora u kome zivi , a nadasve KO mu daje za pravo DA NAM VREDJA INTELIGENCIJU ??????:dash::evil:

pa jeste
kad i ako i cvetko odapne
onda ce moci da se vaga ko je dao vishe Srbiji
mirkove stoichke grimase iza kojih stoje slojev i slojevi unutrashnjih promishljanja
ili zoranovi britki primeri koji kao nju ejdz poslovice prosto nose u narod mudrost
i jedno i drugo je neshto empirijski nemerljivo

Da nisi ti mozda moja bivsa profesorka filozofije? Ona je umela tako da s.ere :lol:

Beograd najskuplji grad na Balkanu
Autor/izvor: SEEbiz / Blic
BEOGRAD - Beograd je u suštini najskuplji grad u poređenju sa prestonicama u regionu. Poređenje prosečnih plata i cena osnovnih životnih namirnica u Ljubljani, Zagrebu, Sarajevu, Budimpešti, Podgorici, Skoplju i Beogradu pobija izjavu premijera Cvetkovića koji je pre tri dana tvrdio upravo suprotno - da smo najjeftiniji.

„Tržište Srbije je u potpunosti snabdeveno svim proizvodima, a cene osnovnih artikala iz potrošačke korpe najniže su u Beogradu u poređenju sa Ljubljanom, Zagrebom, Sarajevom, Budimpeštom, Podgoricom, Bukureštom i Sofijom”, kazao je premijer ocenjujući rad Vlade.

Međutim, ono što je premijer zaboravio da pomene jesu podaci o prosečnim primanjima stanovnika ovih gradova, odnosno da se najmanje zarade isplaćuju upravo u Srbiji, što znači da nam je kupovna moć u odnosu na susede znatno niža. Osim toga, ocena premijera da su cene u Srbiji najniže u regionu prilično je paušalna i nije tačna, budući da su cene svinjetine u Budimpešti niže nego u Beogradu, da jeftinije mleko od nas piju stanovnici Skoplja, Budimpešte i Podgorice, da je suncokretovo ulje jeftinije u Skoplju, Sarajevu i Podgorici, da jeftiniji hleb jedu građani Skoplja, a da se za šećer manje plaća u glavnom gradu Makedonije ili u Podgorici. Brašno kod nas košta koliko i u Budimpešti, a jaja su jeftinija u Skoplju i Budimpešti. Iz ovog se lako može zaključiti da cene hrane u Srbiji nisu najniže nego su u zlatnoj sredini.
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/srbija/beograd-najskuplji-grad-na-balkanu,50684.html

Potrošačke košare u regiji - Zagreb najskuplji, Beograd najjeftiniji

Zagrepčani kupuju najjeftiniji deterdžent u regiji, ali zato najskuplja jaja, meso, sir, vodu... Na popisu najskupljih u regiji su i zagrebački kruh i pivo
Građani Srbije i Beograda koji misle da skupo plaćaju hranu, piće i sve drugo što ulazi u potrošačku košaricu su u zabludi jer je istraživanje koje je proveo Savez ekonomista Srbije (SES) pokazalo da je Beograd najjeftniji, a Zagreb najskuplji grad u regiji.

Međutim, rezultati tog istraživanja, predstavljenog prošli tjedan u Privrednoj komori Srbije, ne prestaju dizati prašinu u javnosti, a brojne ankete pokazuju da građani ipak više vjeruju vlastitom džepu nego statistici. Iz srbijanskog udruženja potrošača stiglo je i pitanje o tome tko je naručio i financirao tu analizu jer upada u oči da su u Beogradu sve cijene mjerene u objektima trgovinskog lanca Maxi, tvrtke Delta, čiji je vlasnik Miroslav Mišković.

Zadatak je bio usporediti prosječne cijene osnovnih namirnica u Beogradu sa sličnim cijenama u sedam glavnih gradova u okruženju (Ljubljana, Zagreb, Sarajevo, Podgorica, Sofija, Bukurešt i Budimpešta). Analizirano je 28 proizvoda (od jaja, mlijeka, mesa, kruha, brašna, sokova, voća i povrća do paste za zube) u četiri tipa prodajnih formata (minimarketi, supermarketi, hipermarketi i veliki diskonti) na dan 24. siječnja, a uspoređene su tri razine cijena za svaki proizvod: minimalna, maksimalna i cijena proizvoda koji su najzastupljeniji na polici. U Zagrebu su mjerene cijene u objektima Konzuma i Agrokora.
http://www.monitor.hr/clanci/potrosacke-kosare-u-regiji-zagreb-najskuplji-beograd-najjeftiniji/661

Koje podatke koristi Cvetković? :think:

Back