Prema Hrvatima,Albancima,Muslimanima,Milogorcima ne treba voditi politiku već pojam opstanak!

Srbiju je inat uništio. Zbog inata su Srbi dvaput bili bombardirani 1990-ih. Zbog inata je Srbija stenjala godinama pod sankcijama. Zbog inata su izgubljeni brojni životi. Zbog inata je Srbija stavljena na svjetski stup srama. Zbog inata je izgubila i one teritorije koje je mogla zadržati (Kosovo) i one s kojima je mogla biti u savezu (federaciji ili konfederaciji) (Crna Gora, Makedonija). Zbog inata je dio Srba izgubio domove, postali su izbjeglice, napunili zatvore haškog suda i dobili stigmu počinitelja genocida. Sve je to zbog inata. Nastavi li Srbija s inaćenjem, jedino što će joj ostati bit će inat i ništa više.

i Srbija je jedina prezivela (bas radi inata) dok su hrvati, siptari, crnogorci, slovenci................nestali u sterilnoj kolotecini americkih robova.

Autorska tema
Da dobro ste pročitali da Srbi trebaju voditi ne sadašnju politiku već program nacionalnog opstanka svog roda.Šta je to?
To treba da radi država ne može narod.
Narod nema kapacitet a srpski rod nije kartel kao Albanci iz dijaspore koji imaju finansiranje od narkotika.
Država Srbija ne može da čeka prvo nešto da se dogodi pa da deluje.Evo danas u Hrvatskoj juče u Bosni i Crnoj Gori a Srbi sa litijama ne mogu to rešiti dok predsednik Srbije bira reči sa Milom i hrvatima.Jedino je pokazao malo zube bivšim Srbima bošnjacima.To nije dovoljno a kamo li put ka nekom rešavanju.
Da samo sto je i narod medjusobno zavadjen i nazalost ne razmisljaju svi kao ti i ne vide da vlasti pokusavaju narod medjusobno da zavade da bi lakse vladali.
Nikad necu zaboraviti kada sam 2017 odlucila doci u Ameriku, i na mjestu na kom sam dosla nigdje naseg covjeka. Sve Amerikanci, Indijci, Filipinci, Peruanci, Tajladjani, nigdje naseg covjeka. Poslije dva tri mjeseca prvi put upoznam naseg covjeka. Ja sva srecna druze kao da mi je iz kuce, izgrlila ga izljubila. On poce da me politicki proziva preg grupom Amerikanaca jbt. Sok najveci u americi sto sam dozivjela. Plus ako cemo politicki Amerikanci su nas bombardovali ej

...ali negujete baklju fašizma da se ne ugasi dok se ponovo ne aktivira u Nemačkoj.
Arijevci su bili odred srpske vojske koji je ucestvovao u pohodu na Aziju. Hitler je Nemce proglasio Arijevcima, a prave Arijevce predstavio kao robove. Njegovi fanovi Hrvati i dalje pisu po stranim forumima da Nikola Tesla nije Srbin vec Hrvat.

Da samo sto je i narod medjusobno zavadjen i nazalost ne razmisljaju svi kao ti i ne vide da vlasti pokusavaju narod medjusobno da zavade da bi lakse vladali.
Nikad necu zaboraviti kada sam 2017 odlucila doci u Ameriku, i na mjestu na kom sam dosla nigdje naseg covjeka. Sve Amerikanci, Indijci, Filipinci, Peruanci, Tajladjani, nigdje naseg covjeka. Poslije dva tri mjeseca prvi put upoznam naseg covjeka. Ja sva srecna druze kao da mi je iz kuce, izgrlila ga izljubila. On poce da me politicki proziva preg grupom Amerikanaca jbt. Sok najveci u americi sto sam dozivjela. Plus ako cemo politicki Amerikanci su nas bombardovali ej
To isto mi sada doživljavamo na Kosovu od Srba koji rade za šiptarsku policiju.Odaju Srbe gde stignu i nameštaju.Juče sam slušao jednog Srbina Kosovskog policajca koji kaže da su Srbi najgori narod i da će ih odavati gde stigne a prima platu i od Vučića ej.

Back