Prema B92 Vojvodina više nije u Srbiji, a Vojvođani su stranci u Beogradu.

Дон

Buduća legenda
Poruka
29.456

TV B92, večerašnje Vesti u 18.30. Reporterka Ana Raca.

Po njenom, odnosno rasuđivanju uredništva B92, jer da nije tako ovo ne bi bilo emitovano ili bi usledilo izvinjenje gledalištu, Vojvođani su stranci u Beogradu, odnosno u centralnoj Srbiji. Dakle, posle kosovskih Srba, nakon mitinga od 10. maja, sada su za tu antisrpsku televiziju i Vojvođani stranci.

Kako lepo nekažnjeno B92 odrađuje spinovanje gledališta, usađujući im gebelsovskim metodama u podsvest da su svi koji nisu iz kruga dvojke stranci, odnosno da veliki delovi Srbije ne pripadaju toj zemlji. Ta igra sa podsvešću gledalaca je odavno razrađena u drugim centrima moći, i kako vidimo nekažnjeno, a i sudeći po komentarima nekih javnih ličnosti, kao i nekih zombija po forumima, uspešno se sprovodi u ovoj nazovi zemlji.

Ovako nešto da je učinjeno na bilo kojoj stranoj tv sa nacionalnom frekvencijom, ne bio više mogli ni crtane filmove da puštaju na nekoj kablovskoj televiziji, a ne da zadrže nacionalnu frekvenciju. I niko ovo ne može da mi podvede pod lapsus lingue, jer se ovakvi lapsusi jednostavno nijednoj profesionalnoj televiziji na svetu ne dešavaju, a pogotovo ne onima sa nacionalnom frekvencijom.

Interesantno je da to nije izazvalo nikakav skandal. U drugim medijima, na drugim televizijama, koje emituju svoje udarne informativne emisije nakon B92, niko se nije ni osvrnuo na ovo. Ali su zato svi istog momenta znali da vrište histerično kada su vladike na mitingu ironično očitale moleban izdajničkoj vladi, pa se od toga napravila cela zavera, pretnje smrću i slično. I to u svim medijima, onako horski. A, to što se par miliona građana Srbije zlonamerno naziva strancima u uidarnom informativnom terminu jedne od tv stanica sa nacionalnom frekvencijom, to nema veze. To može. To nije za zgražavanje, i nije skandal. Ne oglašava se premijer da kaže šta smo Bogu zgrešili da imamo oivakve medije, kako je slično odmah izjavio za vladike.

Hahaaah!! E ovo sam i aj snimio kad sam vesti slusao. Uzas!! Doticnoj treba momentalni otkaz zveknuti

Ma, ne treba. Ona je samo u službi televizije za koju radi, i odrađuje zadati joj posao. Naravno, treba da odgovara za subverzivno i protivustavno delovanje skupa sa ostalom ekipom sa te televizije, ali ono što mora da se uradi jeste da se toj televiziji momentalno oduzme nacionalna frekvencija i zabrani rad, a da se odgovorni izvedu pred sud.

Ma, ne treba. Ona je samo u službi televizije za koju radi, i odrađuje zadati joj posao. Naravno, treba da odgovara za subverzivno i protivustavno delovanje skupa sa ostalom ekipom sa te televizije, ali ono što mora da se uradi jeste da se toj televiziji momentalno oduzme nacionalna frekvencija i zabrani rad, a da se odgovorni izvedu pred sud.

Momentalno.

Istina.

Ko je zaposlen u BGu sa teritorije Vojvodine, nema pravo lečenja u Vojvodini, a pošto je sa stanom u Vojvodini, nema pravo lečenja u Srbiji (južno od Dunava).

Vratili su vreme Tita, kad je ova igra bila glavni adut satanizacije Srba u Vojvodini.

Jeste, ali mi niko nije tražio pasoš na ulasku u Beograd.

Оно што издваја ту телевизију од осталих је да су доследни и темељни.Нема шансе да у њиховим програмима било ког жанра не буде присутна антисрпска порука,па било о чему да се ради.Такво унисоно дејство "новинара" из било које области се постиже само врло брижљивим радом у области кадровске политике.После цмиздре ако им неко на то укаже.

Ahah, tebi je važnije da ispiraš usta, bez obzira na istinu...

- - - - - - - - - -

Ebo te pasoš...

Ljudi umiru, ubijaju na podmukao način.

Ne upravo je tebi važnije da ispirtaš usta. Ovo što sam napisao je istina. A ti ako imaš neki argument , lepo ga iznesi. Ovo što si napiao je denuniciranje bez iakkvog smisla.

Back