Prelomi i zarastanje

Ali meni nije dao nikakav predlog ili bilo sta u ruke operwcioni doktor a prica o tome stalno
Zato sam mislila da ima neka baza podataka ili nesto..
Dakle on ustvati ceka da ja spomenem i dw trazim
Mora on da ti da napismeno,jer ne mozes sama da trazis banju,ako nema predloga.Mozes,ali ce te odbiti lako.Potreban je nalaz,kako je prosla operacija i predlog za koju banju bi trebalo da te posalje.To je obaveza svakog specijaliste.

Evo slomih nogu ,nema intervencije ,kuci na izlezavanje,kazu samo kontrole zarasta samo,e to me kopka kako i koliko dugo treba?
Jel kost toliko pametna da ne ode krivo brinem
  • Ako su rekli da operacija nije potrebna, to je dobar znak! Verovatno su videli mnogo ovakvih slučajeva i znaju kako to funkcioniše.
  • Nastavite da idete na redovne kontrole. Proveravaće da li kost pravilno zarasta i mogu na vreme da otkriju ako nešto ne ide kako treba.
  • Kosti mogu da se oporavljaju nedeljama ili čak mesecima, zato budite strpljivi. Ne žurite, pustite telo da odradi svoje!

• Ako su rekli da operacija nije potrebna, to je dobar znak! Verovatno su videli mnogo ovakvih slučajeva i znaju kako to funkcioniše.
  • Nastavite da idete na redovne kontrole. Proveravaće da li kost pravilno zarasta i mogu na vreme da otkriju ako nešto ne ide kako treba.
  • Kosti mogu da se oporavljaju nedeljama ili čak mesecima, zato budite strpljivi. Ne žurite, pustite telo da odradi svoje!
Odradilo je svoje kod mnogih kojima su fusarili i napravili problem za zivota,nema kontrola otkacili su me kao i mnoge davno je bilo

Koji je drugi nacin da proveris da li lost raste pravilno sem da to ppgleda smimak specijalista kog ispred ordinacije svaki dan ceka 2o novoj pacijenata ppstoperativnih?
Ja mislim da pn posle.5 tog pavijenta vec ozgubi koncentraciju

Koji je drugi nacin da proveris da li lost raste pravilno sem da to ppgleda smimak specijalista kog ispred ordinacije svaki dan ceka 2o novoj pacijenata ppstoperativnih?
Ja mislim da pn posle.5 tog pavijenta vec ozgubi koncentraciju
Ima ljudi koji namestaju sveze prelome i iscasenje zglobova.Imaju osetljive dlanove,a poznaju ljudske i zivotinjske kosti.Mogu pod rukama da osete da li je zaraslo kako treba,ali treba naici na pravog.

Back