PRELJUBNICI! ŠVALERAŠI!!! PROVALJNI STE!!! Hakerisan "Ešli Medison"!!!!

gost 361356

Veoma poznat
Poruka
10.647
MAPA NEVERSTAVA Na karti korisnika sajta sa spiskom preljubnika i Srbija

Otkriven je identitet miliona muškaraca i žena koji su prevarili svoje supružnike, a sve se desilo tako što su hakeri ukrali podatke sa sajta "Ešli Medison" i objavili ih na internetu. Sajt "Ešli Medison" specijalizovan je za upoznavanje oženjenih i udatilh osoba, a među profilima koje su hakeri objavili su i hiljade najistaknutijih službenika vlasti u Sjedinjenim Američkim Državama.

Korisnici "sajta za varanje" naterani su da pokušaju da umanje štetu i pokušaju da spasu svoje brakove nakon što je objavljen identiet 37 miliona ljudi širom sveta.

U međuvremenu je objavljena mapa koja pokazuje lokacije korisnika sajta "Ešli Medison", na osnovu koje se zaključuje da ih je bilo i na Balkanu, pa i u Srbiji:

Ti ukradeni podaci koji uključuju milione elektronskih adresa, brojeva telefona kao i račune za plaćanje usluga, objavljeni su na takozvanom "skrivenom internetu" koji je manje dostupan široj javnosti.

"Ti podaci deluju kao autentični. Nalaze se imena korisnika, njihove šifre, brojevi kreditnih kartica i još mnogo što šta", izjavio je Dejv Kenedi iz agencije za onlajn bezbednost TrastedSek (TrustedSec) i dodao da to može da izazove katastrofalne posledice za korisnike sajta.

Prema njegovim rečima, oko 15.000 korisnika je dalo podatke povezane s američkom vladom i vojskom.

Sajt Ešli Medison, čiji je slogan "Život je kratak. Imajte vanbračnu vezu!" (Life is Short. Have an affair), ima više od 37 miliona korisnika. Osnovan 2001. godine, sajt je specijalizovan samo za vanbračno upoznavanje ljudi i ima korisnike iz 46 zemalja.

Oko 15.000 korisnika registrovano je pod mejlovima sa ekstenzijama .gov i .mil (zvanični domeni američke vojske i vlade), a među institucijama pogođenim ovim hakerskim skandalom su i univerziteti Harvard i Jejl, ali i Vatikan i Ujedinjene nacije. Neka od imena navodno su zaposlena i u Beloj kući, kod predsednika SAD Baraka Obame.

Tu su i zaposleni velikih firmi kao što su Boing, Džej Pi Morgan, Benk ov Amerika i Soni.

Na "skrivenom internetu" objavljen je fajl od nazivom "Vreme je isteklo", a autor je grupa koja se predstavlja kao "Impact Team", koji kažu da im je namera bila da razotkriju sve "prljave preljubnike" ovog sveta.

Sajt "Ešli Medison", koji je poznat i pod nadimkom "Gugl za varanje" oglasio se saopštenjem u kojem je hakerski napad nazvao "kriminalnim aktom", a celim slučjem se sada bavi FBI.

:lol:

Puče bruka!

odlicna vest. Jako sam se obradovao kada sam ovo procitao.

Pravda je dostizna.

`uvaćeni su.

Advokatska komora trlja ruke.

Sudije masovno begaju na bolovanje.

Bamkari ***** zbog gašenja 30 miliona kartica.

Prevareni s paklom u duši smišljaju osvetu.

Preljubnici se krčkaju.

Do jaja.

Poslednja izmena od moderatora:

Kakva bruka?Ko je to obrukan?Jesu objavljena imena?
Ovo ti je jedan od onih tekstova napisan da bi malo razonodio gologuzu sirotinju.Mi iz Srbije smo specijalci u toj oblasti "jedan covek iz samog drzavnog vrha..." "jedan veoma uticajan domaci politicar..." "neki veoma aktuelni ministri..." "neki veoma poznati estradni umetnici..." "ljudi iz vrha domaceg sporta..." "jedan istaknuti bivsi fudbalski reprezentativac..." ali se imena NIKADA ne objave.
I sad bih kao ja trebao nesto da razmisljam,kao,ko li bi to mogao da bude,sram ga bilo!

Kakva bruka?Ko je to obrukan?Jesu objavljena imena?
Ovo ti je jedan od onih tekstova napisan da bi malo razonodio gologuzu sirotinju.Mi iz Srbije smo specijalci u toj oblasti "jedan covek iz samog drzavnog vrha..." "jedan veoma uticajan domaci politicar..." "neki veoma aktuelni ministri..." "neki veoma poznati estradni umetnici..." "ljudi iz vrha domaceg sporta..." "jedan istaknuti bivsi fudbalski reprezentativac..." ali se imena NIKADA ne objave.
I sad bih kao ja trebao nesto da razmisljam,kao,ko li bi to mogao da bude,sram ga bilo!

Tebi ni AM ne bi pomogao da počiniš ne preljubu nego cinema&poslastičara dejt na čisto Platonskim osnovama. :lol:

- - - - - - - - - -

Ma to oni ameri..toga kod nas nema....mislim na svaleraciju....:mrgreen:

Jašta.

Mi smo svi smerni.

Tebi ni AM ne bi pomogao da počiniš ne preljubu nego cinema&poslastičara dejt na čisto Platonskim osnovama. :lol:

Šta mi svi imamo od tog saznanja sto neko tamo iz CIE,BIE,Vatikana,Bele kuce,Boinga i srpske vlasti ima svalerku.
Tekstova kao sto je ovaj koji si ti citirao imas svaki dan u svakim dnevnim novinama u nasoj zemlji.

Srećan bračni par koji se krije iza preljubničkog dejting sajta :lol:

Noel and Amanda Biderman :lol:

1440213392467.jpg

Na svom sajtu, ovaj biznismen sebe zove "kraljem prevare" ("King of Infidelity") a u braku je 12 godina: lol:
Na pitanje da li je prevario svoju ženu, on kaže da nije još :manikir:
Za sebe kaže da je biznismen (takoreći milioner), preduzetnik-pionir, koji jako dobro poznaje muško-ženske odnose, i koji je umeo samo sve ovo da pretoči u dobru poslovnu priliku.

To što propoveda kroz svoj biznis model, on lično ne praktikuje. :lol:

Link od skorašnjeg članka..dok još uvek čekaju vesti u vezi hakerskog napada...drhteći u strastvenom monogamnom zagrljaju zbog mogućeg poslovnog gubika, dok njihovi klijenti isto tako drhte, podjednako izgubljeni, zbog dvostrukog gubitka, kako emotivnog tako i ekonomskog :sad2:

On se za sada izvukao...bar na emotivnom planu :lol:

http://www.smh.com.au/digital-life/...ppily-married-family-man-20150820-gj3fz4.html

Sonjavac je tragicni papucarko ljuta beta i nikad mi nisu bili jasni ti tupsoni koji zalaze u neke kombinatorike za koje nisu uopste kompetentni.

jedino što je namlatio te pare...kombinatorika mu je jaka nema šta...a od žene se ne odmiče ipak nikako, čak njoj i pripisuje najviše zasluga u vezi tog sajta :lol:
..
u tom članku piše...da se ljudi nekako iznenade kad ga vide, jer valjda očekuju neki stajling, poput razdrljene košulja, zlatnih lanaca i jata plavuša :lol:..nego eto tako neki porodičan čovek, takoreći tupavko :lol:

(msm. prevela sam .. "i ja sam malo tup u vezi toga" - misli valjda na svoj stajling i imidž)

Back