PRELJUBA

• Začetnik teme Začetnik teme EUROPEAN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tema je vrlo kompleksna,i vrlo vrlo individualna.Zavisi i od osobe ali i od veze.Slazem sa onim ko je rekao da oprostaj moguc ali samo ako je u pitanju zrela ljubav i pod uslovom da je prevara samo sex,bez jakih emocija.Opet i tada je ceo proces oprashtanja i prelazenja preko preljube jako bolan, i samo ga jake veze mogu izdrzati.osim toga svako,ali bash svako,ima pravo na jednu greshku...drugi put...druga pricha...Kao shto rekoh vazno je da postoji ljubavi oproshtaj dolazi sam po sebi uz mnogo bola i izvlachenje pouke "nikad vishe" :) Ipak nije jedna prevara kraj sveta

Svemirac:
Ja sam prevario moju dragu vise puta ali sam to do sada uvek vesto sakrivao tako da nije nikada ni posumnjala u takvo nesto i mogu vam reci da je to sasvim ok i da nebih ni ja njoj branio samo da uradi a da ja ne saznam za to.
Kada bi me ona zadovoljila ja nebi isao kod druge a posto ona ne voli sex vec mi ga daje na kasicicu e pa onda mora i da prasta.
Pa možda i daje nekom drugom, a ti nemaš pojma.

ko je nestao?
preljubu ne volim. a fakat je da to ljudi rade. i ranije su, samo se manje pricalo, nekako su krili. danas ne znam za brak ili vezu gde bar jedan ne vara. i ne krije. i svi se prave da je super.

sanja:
ko je nestao?
preljubu ne volim. a fakat je da to ljudi rade. i ranije su, samo se manje pricalo, nekako su krili. danas ne znam za brak ili vezu gde bar jedan ne vara. i ne krije. i svi se prave da je super.[/quote

I kao imamo moderan brak, u stilu Mi se volimo samo moramo ponekad da promenimo seksualnog partnera, zdravo je, zbog kicme, keve mi, kazu lekari!
Htela Srbija u Jevropu Srbija dobila Jevropu!

Tamara:
Šta je prevara u odnosu na ogromnu ljubav koju gajim prema njemu. Ne mešam seks i ljubav. Ja želim samo da budem obaveštena kako bi dobio moj blagoslov a da li će ga dobiti zavisi samo od devojke sa kojom bi poželeo da spava. Još bolje, pridružiću im se. Znam da nekom ovo može da zvuči bolesno, ali seksualne želje i opredeljenja se razlikuju od osobe do osobe.
BRAVO!Nekada davno poznavao sam devojku slicnog emotivnog sklopa,i izgubio sam je zahvaljujuci sopstvenoj nezrelosti...Danas,iz licnog iskustva,mogu svim ljudima dominantno-posesivnog karaktera,labilnim po pitanju vernosti,preporuciti bas nekoga poput tebe.Uostalom,kakve veze imaju emocije sa seksualnim perverzijama...
ps.Da li pricate posle "prevere" o samom seksualnom cinu,o zeni sa kojom je tvoj partner bio?Da li i ti njega varas?

Ako mislis da je veza vredna toga, da.
Da pojasnim, preljuba u fizickom smislu je mnogo manje zlo od toga da godinama delis krevet sa nekim, a pri tom, iako fizicki veran, dusa ti je ko zna gde.
U stvari, prava vrednost onog sto zelis i jeste srazmerna onom sto si spreman da zrtvujes da bi to i imao.Naravno, ne mislim na bezuslovno i bezgranicno prastanje, to nema svrhe, i ako se preljuba neprestano ponavlja, to je ili bolest, a najpre znak da je gotovo.No, jednom, mozda i dva puta, o.k. U stvari, najbolje je ne ceprkati, jer, sve sto ne znas, ne moze da te boli, a saznajuci po svaku cenu, najvise povredis sebe, jer taj koji je otisao, vec je izabrao?!

Prevario me i ?
Meni bi najinteresantniji bio razlog prevare.
Onda ljubomoru sam izbacila iz svog ponasanja, a mislim da ako sam jako zaljubljena ili volim tu osobu onda bi trebalo da se ponasam tako da ga zadobijem ponovo, tj da ga osvojim . Medjutim nikad nisam imala strpljenja u kljucnim trenutcima. Verovatno covek pobesni zbog osecaja omalovazavanja, a ustvari tu se nimalo ne radi o tebi (prevarnom) niko ti nista direktno nije uradio.

licno ne mislim da posedujem svo pravo na osobu sa kojom sam i u tom smislu nemam potrebu za ljubomorom ali laz je ono sto mislim da boli najvise, iznevereno poverenje

Mislim da otvorena veza nije losa stvar ako vam neko odgovara kao osoba, samo nisam sigurna da je mnogo ljudi spremno na rizik i naravno iskrenost! :D

Ma kavo prastanje :besna: Zavaravaju sami sebe! Cim se desi prevara jednom, desice se opet , nema tu vise povernja kao pre toga. Sumnja, sumnja..... Najbolje svako na svoju stranu i skim hoce jer prevarom istovremeno pljuje na osobu koju " voli " :cross:

isključivost je glavna odlika primitivnog mozga

Volea bih da oni koji nisu isključivi objasne u kojim situacijama bi oprostili preljubu a u kojima ne i da li misle (pošto već nisu isključivi primitivci) da mogu i oni ponekad malo da švrljaju, švrćkaju i varaju i da im to treba biti oprošteno. I imaju li takvih iskustava koja bi podelili sa nama ...

Back