S
s
Gost
Sta uciniti kada vas posle 8 godina braka pocnu privlaciti drugi muskarci??? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TO NIJE NISTA LOSE PO MOM MISLJENJU,JA IMAM DECKA SA KOJIM SAM 4 GODINE PA UMEM PONEKADA DA BUDEM PO MALO NEVERNA ALI GA I DALJE VOLIM I VOLECU GA DO KRAJA.ON JE TAJ KO MI ZNACI A OVO SA STRANE DANAS JE TU SUTRA NE......s:Sta uciniti kada vas posle 8 godina braka pocnu privlaciti drugi muskarci???![]()
Idi u pustinju, posti i moli Boga da Ti oprosti!s:Sta uciniti kada vas posle 8 godina braka pocnu privlaciti drugi muskarci???![]()
-OSAM GODINA,pa ne brini, ti vec imas mesto u rajus:Sta uciniti kada vas posle 8 godina braka pocnu privlaciti drugi muskarci???![]()
Divan si Djuro!goodday:-OSAM GODINA,pa ne brini, ti vec imas mesto u rajus:Sta uciniti kada vas posle 8 godina braka pocnu privlaciti drugi muskarci???![]()
![]()
![]()
Хехе...Батина је из раја изашла....Devilishgirl:Kazes sebi "Zasto?"
Ne verujem da mu se vise ne dize![]()
Nije sve u sexu.
Hey, mislim da je sasvim normalno da te privlace drugi muskarci, inace bi imala gadan problem![]()
Ti odmah pomislila da predjes na delo :shock:
Posle 8 god. brakaPa, prvo se razvedes, pa onda se tucaj sa svima koji te "privlace".
Jadan covek, mogu da zamislim kako bi se osecao.
A on ti svo vreme verovao, obozavao te, voleo te..."cico, mico, kuco...", i ti sve, bas sve sto ste imali.. unistis, sj*bes, a povratka nema...Bedak 8)
s:Sta uciniti kada vas posle 8 godina braka pocnu privlaciti drugi muskarci???![]()
Ma kakvi....Ali ne mislim da se moj izbor zavrsava na ovom sada!Vencala sam se u 22 godini, bila sam mirna 8 godina i evo sada nekako mi je sve dosadno! Tacno znas svaki njegov pokret,svaki poljubac je isti...Ljubav nije zamrla ali strast jeste!Devilishgirl:Svasta :shock: Ti si se udala sa 12 godina, pa nisi imala muskarce i pre njegaNe razumem.
Luc:Pa da, zene su mnogo nemoralna bica, to sam znao. Najlakse je j_e_b_a_t_i drugog muskarca ,zar ne. A da nisi kojim slucajem pokusala da ponovo popalis vasu vezu, za to postoji 1000 nacina, ali ne, ti bi odmah da svrljas. Pitaj ga da li si ti njemu dosadila, a on ne j_e_b_e druge.
s:Ma kakvi....Ali ne mislim da se moj izbor zavrsava na ovom sada!Vencala sam se u 22 godini, bila sam mirna 8 godina i evo sada nekako mi je sve dosadno! Tacno znas svaki njegov pokret,svaki poljubac je isti...Ljubav nije zamrla ali strast jeste!Devilishgirl:Svasta :shock: Ti si se udala sa 12 godina, pa nisi imala muskarce i pre njegaNe razumem.
![]()
CICI:Luc:Pa da, zene su mnogo nemoralna bica, to sam znao. Najlakse je j_e_b_a_t_i drugog muskarca ,zar ne. A da nisi kojim slucajem pokusala da ponovo popalis vasu vezu, za to postoji 1000 nacina, ali ne, ti bi odmah da svrljas. Pitaj ga da li si ti njemu dosadila, a on ne j_e_b_e druge.
E, svaka ti cast! Narocito ako si muskarac! Evo, ja kao zena - potpuno se slazem sa tobom!!!
Zasto si ti mene odmah osudio? Pa ja samo trazim izlaz iz nekog tamnog tunela! Dali se ti to plasis da se i tvoja bolja polovina oseca kao i ja????Luc:Pa da, zene su mnogo nemoralna bica, to sam znao. Najlakse je j_e_b_a_t_i drugog muskarca ,zar ne. A da nisi kojim slucajem pokusala da ponovo popalis vasu vezu, za to postoji 1000 nacina, ali ne, ti bi odmah da svrljas. Pitaj ga da li si ti njemu dosadila, a on ne j_e_b_e druge.
Nemoj misliti da se tako osecam jer nebi trazila javno da me neko tesi!!!Samo sam se pitala sta bi to drugi uradili! A sta bi ti uradio~zaboravio na sebe i svoja osecanja??? Trudio se da ceo zivot ugadjas drugome????Luc:I nemoj da meni pridikujes(se*es;kenj*s...) zato sto si ti ta sa osecajem krivice, a ja sam ti dao odlican savet (samo malo satirican) :wink: :wink: :wink:![]()