Preljuba mu bila ko cigareta, a nimfomanija životni put: Sve bi padale na šarm legendarnog glumca, a on bi ih menjao kao čarape

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.476
Klint Istvud, holivudska ikona i reditelj bez premca, nikada nije krio svoju sklonost, ili bolje rečeno potrebu, za preljubom. Nova biografija pod nazivom "Klint: Čovek i filmovi", autora Šona Levija, danas je zvanično izašla i odmah izazvala veliku pažnju.

U knjizi, Istvud (95) otvoreno govori o svojim brojnim ljubavnim avanturama, kako u brakovima, tako i van njih. Bez ustručavanja priznaje da je oduvek smatrao da žene koje ulaze u vezu s njim moraju znati, ali i prihvatiti, da će preljuba biti deo paketa.

1751484466730.png

Ko sastavlja ovakve naslove je moj najbolj drug :)
Video u Stilu

U knjizi se posebno izdvajaju njegovi brakovi sa Megi Džonson (93), od 1973. do 1979. godine, i sa Dinom Ruiz (59), s kojom je bio u braku od 1996. do 2013. godine. Osim supruga, tu su i poznate dugogodišnje partnerke, poput pokojne glumice Sondre Lok i zvezde Titanika Fransis Fišer, s kojom je i danas u prijateljskim odnosima.

"Megi je morala da nauči jednu stvar: da ću raditi ono što hoću. Ako to ne može da prihvati, ne možemo biti u braku. Ja sam nezavisan, skitnica. I prihvatila me takvog, bez "ženske posesivnosti“, rekao je o svom braku s Džonsonovom.

Sve žene su znale u šta ulaze, tako...
To sto su one znale ne potire cinjenicu da je bio sebicnjak i egoista.
Mozda su ga voljele,pa mu oprastale.
A najlakse je biti takav sebicnjak.Mnogo je teze voditi racuna i o tudjim osjecajima.
Ako si zelio biti slobodan...budi.Onda se ne zeni i ne zahebavaj druge.

Ćacizam prevazilazi političke okvire. A uskoro će se kao fenomen analizirati i na globalnom nivou. Ali to ne treba da te nervira.
Samo mi je tvoj kolega dao ideju, ništa više
Ja ovde nemam kolege.
Moje kolege su na drugom mjestu.
Izraz je,po meni,totalno bezveze i neduhovit...a njegova upotreba na svakom mjestu i u svakoj temi s kojom nema nikakve veze je cist debilizam.
Ali valjda je to sad moderno,biti papagaj.

Šta vas briga šta muškarci ima da kažu na to. Bitno je da vi žene stojite jedna uz drugu.
Ko mi muškarci :)
Mislim da grešiš. To što par vas aplaudira čoveku koji nije znao šta znači to biti u vezi, braku, ne znači to podržavaju svi muškarci.

Back