- Poruka
- 12.866
Jbt, to je jeftinije nego kod nas.300kn, to je 4650 din.
Kad pređeš 10 puta, imaš jedanput za džabe, mislim, mi 10 puta a vi 11 puta za iste pare.
E, šta ti je EU, đe smo mi a đe je jevropa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbt, to je jeftinije nego kod nas.300kn, to je 4650 din.
Ma какви, не иде се данас на државни казан тако лако, мене снимила камера да сам поред школе ишао 49, они наравно турили 30 онако курвински, нисам хтео да платим до задњег дана, и ставили ми забрану на плату.Ne moraš da platiš ako je mnogo, prekršajni sudija će da preinači kaznu u 5 dana prdekane.
Kazna za mobitel u vožnji je 1000kn (15500din).Зовем ја сестру у Загреб,
телефон звони она се не одазива ...
На крају љутито:
- Кај си навалио, за воланом сам, овдје код нас се не смије ...
Ма иди реко бре у п.м. шта се дереш на мене,
одкуд ја знам где си ти ?!
Ја кад легнем да спавам
или сам на било ком месту где не желим да ме узнемиравају - искључим телефон.
Јако водим рачуна о томе, а не да ми после други буде крив !
Те казне треба да буду много јефтиније,
а полицајци чешће да кажњавају.
Ovo nije tacno. Presao sam ulicu na crveno dosta puta, i van pesackog i nikad nisam nista dobio.Ljudi ne veruju ali .... u Bg i Ns znam 100% da su vecina raskrsnica "pametne". Dakle nije samo kamera vec su kamere sa analitikom sto za vozila sto za ljude. I obzirom da svi imamo LK lako je na adresu poslati "cestitku" ne treba ti zbir ni pub na ulici...Lagano ali idemo ka Evropi i sa tehnologijama![]()
Ma nemoj, dok te ne opizde kola i onda vozac istih najebeПрелазак улице ван пешачког пре свега не треба да буде прекршај.
samo polako...radim nesto se kerovima znam sta rade nantu temuOvo nije tacno. Presao sam ulicu na crveno dosta puta, i van pesackog i nikad nisam nista dobio.
Al da, mislim da su kazne od 5000din male, ja cu 40 sada pa pazim kada prelazim, ne koristim mobilni i slicno i uvek pogledam, nikad nisam pretrcao bulevar izmedju ostrvca i tako to al jbg...
Kazna treba da bude 20,000din, ako koristis mobilni onda 50,000din, Biciklistima koji predju na crveni jedno 100,000din kazne a ako telefoniraju 200,000din + mesec dana zatvora. Za vozace, na crveno 500,000din + 6 meseci zatvora i oduzimanje dozvole na godinu dana a ako koristi mobilni i prodje na crveno 1M godinu dana zatvora i dozivotno oduzimanje dozvole....
Ma nemoj, dok te ne opizde kola i onda vozac istih najebe
Mozda je mislio da to treba da bude krivicno delo.Ma nemoj, dok te ne opizde kola i onda vozac istih najebe
Jok deljenje odgovornosti. Isti slucaj da te opale kola na trotoaru koja idu u tvom smeru ( znaci ne od pozadi )....Ни то не може. Не могу кола да те опале ако прелазиш улицу ван пешачког прелаза.
Ако те опале кола, значи да ниси прелазио, већ ометао саобраћај и да си ти опалио кола.
Ma nemoj, dok te ne opizde kola i onda vozac istih najebe
E pa, nije baš tako jednostavno.Ни то не може. Не могу кола да те опале ако прелазиш улицу ван пешачког прелаза.
Ако те опале кола, значи да ниси прелазио, већ ометао саобраћај и да си ти опалио кола.
Zato sto Srbija ima retardirane zakone.Возач аутомобила је увек крив,
логика је, јачи си и пази !
Врло је тешко ту логику на суду оборити,
знам човека који је убио пешака на ограђеном ауто путу,
богами му је суђење потрајало,
једва се извукао са пуно пара и адвоката.
Pa zato možeš da udariš nekoga ko je istrčao na put da te zaustavi, jer mu treba pomoć?Zato sto Srbija ima retardirane zakone.
Pesak nema sta da radi na putu, isto kao sto auto na trotoaru.
Čak i deca i stariji?Da su kazne vece i da ne odgovaras kada ga pokupis i razneses svi bi pazili.
Ne sećaš se dobro, 2/3 Istanbula prelazi ulicu van pešačkog, turci sviraju i obilaze, ne gazi tamo niko nikog.U Turskoj ako udaris nekog van pesackog nisi kriv ako se dobro secam sta je pricao neki lik sa kojim sam igrao WoW.
Nisam to rekao.Pa zato možeš da udariš nekoga ko je istrčao na put da te zaustavi, jer mu treba pomoć?
Čak i deca i stariji?
Ajd, ne preteruj...
Ne sećaš se dobro, 2/3 Istanbula prelazi ulicu van pešačkog, turci sviraju i obilaze, ne gazi tamo niko nikog.
Zato sto Srbija ima retardirane zakone.
Da su kazne vece i da ne odgovaras kada ga pokupis i razneses svi bi pazili.
U Turskoj ako udaris nekog van pesackog nisi kriv ako se dobro secam sta je pricao neki lik sa kojim sam igrao WoW.
To je sto sam i rekao deljenje odgovornostiПо нашим законима сви су криви.
Само да ти кажем, није то тако лоше !
Уче нас да сви пазимо !!![]()
Ovde ima mnogo pasa lutalica te me je strah / zasto to ne rese / sta znaci kazna kada ne mozes do pesackog zato sto je tu copor...

To još nisam video, al da jesam, naj*ebo bi im se keve lično.A roditelji sa malom decom pogotovo, kada vidim da neko prelazi sa kolicima preko bulevara najezim se, takvim roditeljima treba oduzeti decu.
Moguće da si u pravu, nisu Turci uopšte naivni...PA valjda nece da sjebu kola... To sto je nesto kaznjivo i ne podlaze krivici ne znaci da zelis da kesiras pare na opravku kola..
E pa, nije baš tako jednostavno.
Zato sto Srbija ima retardirane zakone.
Da su kazne vece i da ne odgovaras kada ga pokupis i razneses svi bi pazili.
U Turskoj ako udaris nekog van pesackog nisi kriv ako se dobro secam sta je pricao neki lik sa kojim sam igrao WoW.