Bjankilina
Domaćin
- Poruka
- 3.628
Čitajući tako forume udjem na Anars seksu i u jednoj temi se žena zali kako ostaje na poslu i po sat vremena duže svaki dan, dok koleginice ostaju i 2 sata. Ona izadje posle sata prekovremenog , jer ima dete, pa se koleginice ljute zbog toga i smeta im . Nije me zapanjilq tema uopste, uobičajeni medjuljudski odnosi na poslu, ali odgovori članica su me frapirali.
-pa sta ako imaš dete, što drugi da ostaju 2 sata , a ti ne
-Šta si mislila da postoji radno vreme kod privatnika
- ako ti se ne svidja daj otkaz
- ne razumem koga treba da zanima što ti imaš dete itd itd
Da li su nas stvarno ubedili da je normalno ostajali neplaćano po 2 sata duže na poslu, da je potrebno ćutati poslodavcu dok nas jaše, i da li je moguće da se niko ne buni ? Ja krećem od sebe, neću da radim prekovremeno i to je to. Ostaju nekad ako mi se plati dupla satnica , jer je 10 sati na poslu previše i u stanju sam revoluciju da napravim, a ne da spustim glavu i dam otkaz
-pa sta ako imaš dete, što drugi da ostaju 2 sata , a ti ne
-Šta si mislila da postoji radno vreme kod privatnika
- ako ti se ne svidja daj otkaz
- ne razumem koga treba da zanima što ti imaš dete itd itd
Da li su nas stvarno ubedili da je normalno ostajali neplaćano po 2 sata duže na poslu, da je potrebno ćutati poslodavcu dok nas jaše, i da li je moguće da se niko ne buni ? Ja krećem od sebe, neću da radim prekovremeno i to je to. Ostaju nekad ako mi se plati dupla satnica , jer je 10 sati na poslu previše i u stanju sam revoluciju da napravim, a ne da spustim glavu i dam otkaz