Preko hiljadu ponuda za letovanje u CG - privatni smeštaj

Da li sajt www.montenegro-sea.com smatrate korisnim za pronalaženje smeštaja u CG?

• Da, vrlo

• Da

• Ne naročito

• Smatram daje beskoristan

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
na ovom sajtu koji ljubazni gospodin oglasava normalan covek nemoze ni da se snadje a kamoli da nadje smestaj
ako ste vec zeleli da napravite nesto kako bi privukli goste morate da im date brdo informacija pogotovu ako se radi o crnoj gori koja je nadaleko poznata po neljubaznosti bahatosti prevarama gostiju
na vasem sajtu su uglavnom oglasi oni tipa novinskih
pa kaze izdajem sobu ili apartman i br telefona pa ti sad razmisljaj sta on izdaje
nema ni fotografije
ni udaljenost mora
a da nepricam za klimu tv terasa pa pogled na more i ostalo
i razmislite koji je taj ludak koji ce preko vaseg sajta ugovoriti preko telefona na poverenje i svariti naucnofantasticnu pricu od strane domacina i zapucati 700km u obecanu zemlju
sajt vam je neupotrebljiv
mozda biste trebali da viditesvetske sajtove tog tipa pa da nesto naucite
:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Treba mi mala pomoc. Kako do smestaja u Crnoj Gori? hteo bih da idem sledece nedelje pa me interesuje da li je bolje da mi drug koji je dole nesto rezervise ili kada dodjes sa drustvom da trazimo nesto jeftino? Gde je nabolje ici sto se tice para i kvaliteta plaza, a da nije Budva? mi smo mislili u Sutomore ili Herceg Novi, zna li neko kakav je on sa cenama?
Hvala unapred

Sutomore je najjeftinije na Jadranu, jes prljav gradic:( :dash:, ali je plaza idealna..NAJBOLJA PLAZA ! :super: sobe su kolko sam cuo 5 e lezaj, iznad pruge je 4 .., uz obalu su lezajevi 8-10 e...Sutomore je pristupacno za svaciji dzep , vecina naroda koji tu letuje je omladina, porodice iz siromasnijih krajeva- sa Kosmeta, iz jugoistocne Srbije, iz Makedonije.. takodje je dosta naroda i iz BiH..ima i ceha..Sutomore je prvenstveno OMLADINSKO letovaliste...

Sutomore je najjeftinije na Jadranu, jes prljav gradic:( :dash:, ali je plaza idealna..NAJBOLJA PLAZA ! :super: sobe su kolko sam cuo 5 e lezaj, iznad pruge je 4 .., uz obalu su lezajevi 8-10 e...Sutomore je pristupacno za svaciji dzep , vecina naroda koji tu letuje je omladina, porodice iz siromasnijih krajeva- sa Kosmeta, iz jugoistocne Srbije, iz Makedonije.. takodje je dosta naroda i iz BiH..ima i ceha..Sutomore je prvenstveno OMLADINSKO letovaliste...
Omladina koja slusa turbo - folk! A za plazu da je lepa nisam siguran, inace more je prljavo...

Back