Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
A bunis se kad pomenem psihologiku....a sve ovo je samo izvuceno iz psihologike...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu oprostiti kada me neko psihički maltretira, (moj tata npr.), toga je bilo, ne tako strašno, ali u dovoljnoj meri da smeta... o fizičkom zlostavljanju ni ne pišem jer mi je to dno-dna; ne mogu oprostiti kada je neko u odnosu tvrdica i kada sve što ne valja u odnosu prebacuje na drugu stranu, pa makar to bilo i koliko-toliko tačno, ipak je žensko - žensko i treba nam malo progledati kroz prste, a muško treba da bude muško, jak, da bude spreman da za svoju ženu da i svoj život ako treba. :-)
Plašim se da me mnogi koji čitaju ove moje rečenice - neće razumeti.
Treba i oprostiti neke stvari, ne bežim od toga, opraštala sam i ja u svom životu.
Koliko znam, nikad me niko nije prevario od mojih prošlih ljubavi (bar nisam znala) - šteta što ih je bilo tako malo - kad bolje razmislim, a nisam ni ja, mada je sve to relativna stvar, kao i sve uostalom na ovom svetu.
Puno stvari s nabrojala, ali sta je to sto i dan danas utice na tvoj zivot, a nije tako izgledalu u trenutku kada ti se desavalo?
BTW. Skoro sam pratio temu gde je zakljucak bio da je optimalan broj 'proslih ljubavi' sest, mada druga struja zastupa teoriju da je dosta tek onda kada nadjes pravog![]()
Nabrojala sam onoliko stvari koliko sam se setila u datom trenutku, ima ih još... ali ne znam da Ti odgovorim na tvoje pitanje, jer ga malkice ne razumem, ne znam šta te konkretno interesuje, koja sfera života?
A što se tiče broja prošlih ljubavi pod znacima navoda, ne znam koji je optimalan broj, ali mislim da je dosta tek kada naidješ na pravog - a to je nemoguća misija these days.
pa kako može sama primedba da bude toliko bitna , tj bitan je čitav kontekst ,a to bi već ulazilo u domen ozbiljne ispovesti![]()
Ima situacija u zivotu kada nam se desi nesto sto se nikada ne da zaboraviti, sto nas toliko dotakne, da preko toga ne mozemo preci. Mozemo se pretvarati da je i dalje sve u redu, ali znamo da je samo pitanje vremena kada ce prava osecanja u vezi tog dogadjaja izbiti na povrsinu.
One jednostavnije situacije su, naprimer, neverstva u braku ili vezi ili laz u vezi necega zaista vaznog; vecina vas zna ili ce verovatno spomenuti neku od takvih situacija.
Koje su one neobicnije situacije, koje mozda, u pocetku, i na povrsini, ne izgledaju toliko znacajne, ali ih se nikada ne mozete otarasiti, i ostavljaju trag? Secate li se neke?