pregrevanje laptopa

nigde
stvar je jednostavna - ako hoćeš bolju graafiku, treba ti veće hlađenje.
čim vidiš da reklamiraju dobru grafiku u nekom sprčenom kućištu, znaj da mu je rok godinu dve dana.
znam barem 10 lap tpoova sa opasnm grafikama koji rade bez problema..al normalno i placeno je dobro..
ako hoces da se igras na lap topu ,m oras i da paltis..uvek bilo i bice..

Isti kao i svi ostali.

aaajde, nemoj da siris dezinformacije...
ako vec nemas iskustva sa lap topovima nemoj pricas svasta..
lenovo sad u ponudi ima dosta dobrih lap topova, koji su hardwerski lepo sklopljeni i kucista su im od solidnog materijala..a svi znamo kaki su bili lenovo- ibm lap topovi..
Best buy trenutno je u vecini slucajeva msi, ali im je haldjenje katastrofa, i kuleri propadaj udok su jos uvek u garaniciji..a 72 h pick and return garancija im je cisto sprdanje sa ljudima..
ortakinji su uzeli lap top, drzali ga 10 dana zbog prolupalog kulera, i na kraju ga vratili neotvorenog..nisu ga ni pinuli..

Ne širim dezinformacije. Moraš znati da u našim servisima rade ljudi koji su takvi kakvi jesu (msm Zastava iz Kragujevca je prije rata imala 10.000 inžinjera a krajnji domet im je bio Yugo 55) i pokušavaju doći do para uz minimalan rad.
Ja generalizujem stvari. Znači da živimo u normalnoj zemlji ne bi imali problema sa garancijama. Međutim, čim zakasni prva plata našim serviserima i ostalim radnicima za početak nestane onaj lažni osmjeh sa lica, zatim postaju sve nervozniji i lijenji.
Gledajući hardver, Lenovo niti prednjači niti zaostaje za nekim. Sve je to tu neđe, samo treba gledati što duže garancije. Asus je po tom pitanju kralj, koliko sam jaimao iskustva sa laptopima. Znam samo da je jedan drug imao Acer, izgorila mu ploča i prodao ga za 50€.

moramo da razumemo jednu stvar, a to je da je SVAKA varijanta gde se u kompjuteru nalazi nekakav propeler koji hladi - primitivna varijanta.

to je kao kada bi morao da komp držiš stalno na promaji ili da u njega duvaš.

Sve dok se ne pronađu procesori koji ne greju, temperatura će biti veliki problem. Naročito ako je spakovana u plastičnu kutiju 20x40 tak cm.

Pazi ja imam acer koji nije nista spec i uopste ga ne hvalim ali na gasim ga nekad po 3-4 dana..znaci dan-noc nosnstop skida nesto i evo sad kad ga pipnem uopste nije vruc posle 48h..i necu ga gasiti najmanje do prekosutra

Pazi ja imam acer koji nije nista spec i uopste ga ne hvalim ali na gasim ga nekad po 3-4 dana..znaci dan-noc nosnstop skida nesto i evo sad kad ga pipnem uopste nije vruc posle 48h..i necu ga gasiti najmanje do prekosutra

Eto, vidiš. Nije bitan proizvođač uopšte. Sve je od modela do modela.
@Ranjeni Zoro
Prave se procesori koji se ne zagrijavaju i stavljaju se u mobilne telefone. Ali proizvođači procesora će uvijek izvlačiti zadnji atom snage iz svojih proizvoda tako da će ih uvijek trebati hladiti.

Back