Pregrejavanje

U servisu je bio komp. Popravljeno je pregrejavanje graficke. Grafa je fabricki overklokovana pa posle par godina nastaju problemi sa njom. U servisu su kako da se pravilno izrazim smanjili overklok za 2% i problem je resen. Momci hvala svima na pomoci i nemojte kupovati AMD graficke.

U servisu je bio komp. Popravljeno je pregrejavanje graficke. Grafa je fabricki overklokovana pa posle par godina nastaju problemi sa njom. U servisu su kako da se pravilno izrazim smanjili overklok za 2% i problem je resen. Momci hvala svima na pomoci i nemojte kupovati AMD graficke.

"...za 2 %"!?!?!? Druze ...moja prastara Nvidia GTX 260 GS-umest na standardnih 575 p defaultu je FABRICKI OC na 625...+sam je ja overclockovao josh-radi na 698 Mhz-znaci preko 20 % od fabricke vrednosti!!I radi-sasvim solidno...temperature retko predju koliko vec rekoh-75, reeetko dodju do 80 stepeni...

Jeste licno mi je pokazao to sto je smanjio sa 1275 na 1250mhz.
I napajanje je zamenio.
Pa i ova grafa je fabricki overklokovana
pa je radila 2-3 godine i sad je nastao problem. Sad je sve u redu i temperatura u igrama se krece oko 76%.

Jeste licno mi je pokazao to sto je smanjio sa 1275 na 1250mhz.
I napajanje je zamenio.
Pa i ova grafa je fabricki overklokovana
pa je radila 2-3 godine i sad je nastao problem. Sad je sve u redu i temperatura u igrama se krece oko 76%.
Šta pričaš gluposti bre?
pa ovo je tvoja slika
9nf.png

sam si je postavio , na koliko je GPU brzina? na 1150 mhz a memorija na 1250 mhz

eu6.png

Sa 1250 na 1200MHz*
Evo ti slika da visi kako je sad.
Inace sad imam problem sa grafom naprimer dok igram fortnite ekran zabode i pojavi se CRVENA boja i moram restartovati racunar. Gledao sam temperaturu ona bude 70C.
Nesto drugo pravi problem rekao je ovaj iz servisa da ga nazovem kasnije. Jel imate vi neku ideju sta bi moglo biti?

Pogledajte prilog 504177

Sa 1250 na 1200MHz*
Evo ti slika da visi kako je sad.
Inace sad imam problem sa grafom naprimer dok igram fortnite ekran zabode i pojavi se CRVENA boja i moram restartovati racunar. Gledao sam temperaturu ona bude 70C.
Nesto drugo pravi problem rekao je ovaj iz servisa da ga nazovem kasnije. Jel imate vi neku ideju sta bi moglo biti?
čip polako ali sigurno putuje u večna lovišta
kupi drugu grafičku

poenta je sledeca cip oslabi i vise ne moze da drzi tu vecu frekvenciju . instaliraj msi afterburner i smanji frekvencije na recimo na 1100 a . memoriju ne diraj. mozes bios od graficke da etitujes i da povecas voltazu, ali ako si njub ne zezaj se sa time

КАДА ЈЕ ГРАФИЧКОЈ ЗАВРТАО УШИ

НИЈЕ МУ ПАЛО НА ПАМЕТ ДА ЋЕ МУ
НА КРАЈУ ГРАФИЧКА ЗАВРТАТИ ЏЕПОВЕ ....:hehe: ...:hahaha: :zcepanje:

Mnogo si bezobrazan...prvo si coveka nazvao budaletinom, sad ovo...I sve vreme bas i ne pomazes coveku ustvari...To sto ne zna jeste problem-ali nema potrebe da ga vredjate!P.C. Ocigledno da je grafickoj neko drugi "zavrtao "ushi, a malo manje on...

Sve je reseno racunar radi super vec 10 dana. Nego kada igram neku zahtevnu igricu naprimer assasins creed syndicate cpu usage cesto skoci na 100% i cuje se cudan zvuk. Znam da je to jer ne moze da podrzi racunar ali me zanima jel to moze da nasteti procesoru?

Sve je reseno racunar radi super vec 10 dana. Nego kada igram neku zahtevnu igricu naprimer assasins creed syndicate cpu usage cesto skoci na 100% i cuje se cudan zvuk. Znam da je to jer ne moze da podrzi racunar ali me zanima jel to moze da nasteti procesoru?

Normalno je da cpu usage bude 100%, i tad ti kuler obrce na maksimumu. Proveri samo temp da ne ide previse visoko. Procesor moze samo da osteti jaca voltaza, ako si overklokovao, i visoka temperatura, ako duze vreme radi na njoj, mada postoji termal trotling koji stiti da ne izgori odmah.

Back