Preferencija zena prema... (anketa)

...izgledu muske intimne regije/frizure?

• Ukupno glasova
    10
Шта те боли ђока шта ко носи у гаћама
Ne zanima me sta ko nosi u gacama, nego preferencija dama, pa da se, mozda, prilagodim.
Da li i inace imas problema sa shvatanjem procitanog ili samo sad?
Какви пацијенти отварају теме мајко мила.
Od nekoliko ideja za teme koje imam, a strahujem da postavim, zbog stigme koja se stvorila oko mene i upravo ovakvih reakcija, ova je jos i najbezazlenija... A ovako "docekana"...
E sacemo i mi da glasamo pa da vidimo sta ce
Zato se i pitam zasto i kako je ovo za "LjiS". Sad cu da zamolim administraciju da se kompletna tema obrise, ovde je svakako nepotrebna. . Ko to moze da uradi, kome da se obratim?

Ne zanima me sta ko nosi u gacama, nego preferencija dama, pa da se, mozda, prilagodim.
Da li i inace imas problema sa shvatanjem procitanog ili samo sad?

Od nekoliko ideja za teme koje imam, a strahujem da postavim, zbog stigme koja se stvorila oko mene i upravo ovakvih reakcija, ova je jos i najbezazlenija... A ovako "docekana"...

Zato se i pitam zasto i kako je ovo za "LjiS". Sad cu da zamolim administraciju da se kompletna tema obrise, ovde je svakako nepotrebna. . Ko to moze da uradi, kome da se obratim?
Miruj.Dobra ti je tema.

Шта те боли ђока шта ко носи у гаћама, и јел обријано ил' није? Какви пацијенти отварају теме мајко мила.
Njega mozda i ne boli sta ko nosi u gacama, samo ga zanima kako to zene vole.

Ja ne volim kad je cosav a ni kad je zapusten, uredno podsisan mi taman.

Drago mi je ako tako mislis, samo, premestena je u "LjiS" gde mislim da ne pripada i svakako moze obesmisliti glasanje.
Pa može tako ko ovaj što ispade da voli dlakave kite.Jbg.Ali to se vidi glasanje je javno. :D

Podforum "Zene".

Mozda ni tu nije najprikladnije ali ovde svakako
Pa i tamo vise oni mlatimudani što im se šlihtaju u nadi ne znam ni ja kakvoj ja tamo odem jednom u tri meseca.

A tiiiiiiiiiiiiiii....mmmm..hoćeš još da mi brišeš moje postove?
Screenshot_2022-07-04-11-33-42-263_com.android.calendar.jpg

Back