Mastrangello
Domaćin
- Poruka
- 3.334
...izgledu muske intimne regije/frizure?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zanima me sta ko nosi u gacama, nego preferencija dama, pa da se, mozda, prilagodim.Шта те боли ђока шта ко носи у гаћама
Od nekoliko ideja za teme koje imam, a strahujem da postavim, zbog stigme koja se stvorila oko mene i upravo ovakvih reakcija, ova je jos i najbezazlenija... A ovako "docekana"...Какви пацијенти отварају теме мајко мила.
Zato se i pitam zasto i kako je ovo za "LjiS". Sad cu da zamolim administraciju da se kompletna tema obrise, ovde je svakako nepotrebna. . Ko to moze da uradi, kome da se obratim?E sacemo i mi da glasamo pa da vidimo sta ce
O brate kako ovo gadno izgleda što si glasao.Deluje kao da voliš dlakave kite.Ouh.Ne znam da li možeš da povučeš glas.Ne ne ne ne nEEE sacemo i mi da glasamo pa da vidimo sta ce
Miruj.Dobra ti je tema.Ne zanima me sta ko nosi u gacama, nego preferencija dama, pa da se, mozda, prilagodim.
Da li i inace imas problema sa shvatanjem procitanog ili samo sad?
Od nekoliko ideja za teme koje imam, a strahujem da postavim, zbog stigme koja se stvorila oko mene i upravo ovakvih reakcija, ova je jos i najbezazlenija... A ovako "docekana"...
Zato se i pitam zasto i kako je ovo za "LjiS". Sad cu da zamolim administraciju da se kompletna tema obrise, ovde je svakako nepotrebna. . Ko to moze da uradi, kome da se obratim?
Njega mozda i ne boli sta ko nosi u gacama, samo ga zanima kako to zene vole.Шта те боли ђока шта ко носи у гаћама, и јел обријано ил' није? Какви пацијенти отварају теме мајко мила.
Drago mi je ako tako mislis, samo, premestena je u "LjiS" gde mislim da ne pripada i svakako moze obesmisliti glasanje.Miruj.Dobra ti je tema
A gde je bila?Drago mi je ako tako mislis, samo, premestena je u "LjiS" gde mislim da ne pripada i svakako moze obesmisliti glasanje.
Pa može tako ko ovaj što ispade da voli dlakave kite.Jbg.Ali to se vidi glasanje je javno.Drago mi je ako tako mislis, samo, premestena je u "LjiS" gde mislim da ne pripada i svakako moze obesmisliti glasanje.
Pa i tamo vise oni mlatimudani što im se šlihtaju u nadi ne znam ni ja kakvoj ja tamo odem jednom u tri meseca.Podforum "Zene".
Mozda ni tu nije najprikladnije ali ovde svakako
Ja volim da je bez dlačicaNišta gore nema nego kod oralca kad zapne dlaka za zube. Takav turn off.
Не занима ме шта ти волиш.Njega mozda i ne boli sta ko nosi u gacama, samo ga zanima kako to zene vole.
Ja ne volim kad je cosav a ni kad je zapusten, uredno podsisan mi taman.
Hahaha… to je bio odgovor u vezi teme.Не занима ме шта ти волиш.
pa ne, možEšš taakoНе занима ме шта ти волиш.
Mislim.Ženi možeš da kažeš evo ti šamar.Da joj kažeš da ćuti.Da joj kažeš da piše gluposti.Ali ne možeš da joj kažeš da te ne zanima šta ona misli.toooO mmm..neeee
Jesam
jesiiII ljuta ne menE?![]()
Hmmmmm ne sviđa mi se ta igraLjutica.
Od sad kad kažem:Ljutice.
Ti kažeš:Molim.
![]()
neee nisam ja takav ja sam dooobarHmmmmm ne sviđa mi se ta igraIma previše opcija za rimu
![]()
A tiiiiiiiiiiiiiii....mmmm..hoćeš još da mi brišeš moje postove?