Predviđanje budućnosti

white_warg

Iskusan
Poruka
5.889
Da li vi verujete u proročice, gledanje u dlan i predviđanje svih mogućih stvari vezanih za vašu budućnost?

E,pa,ja ne. Zaista prezirem te stvari i nikada nisam verovala u njih.
A jedno stotinak ljudi mi je reklo da imam snažnu auru i molilo me da mi prorekne budućnost.
Kad sam bila u osnovnoj školi,sećam se da su se svi iz mog razreda potpisivali na papirei onda su kao predviđali koliko će neko imati dece, kada će se udati,da li će upoznati svoju omiljenu poznatu ličnost i stvari poput toga.

Doduše, Baba Vanga mi je prilično zanimljiva. Ima nešto u vezi nje što je pomalo jezivo a takođe i zanimljivo.

Da li je vama neko nekad prorekao budućnost?

A što se tiče amajlija, ni u to nešto preterano ne verujem. Tj. u njihove magijske moći.

Ali jesam sujeverna. I to mnogo. Kada pomislim na neku glupost volim da kucnem u drvo i kažem 'Ne daj Bože' ili da bežim od crnih mačaka kako mi ne bi preprečile put. Ali mi se zato to dešava veoma često.

Ne verujem u moć proricanja budućnosti!Niti u gledanje u karte, dlan, šolju...itd.Nisam uopšte sujeverna,ali sam nosila nakit od nekih kristala i metala, koji navodno donose boljem stanju organizma.
Jeste mi jednom neko proricao, ali mi je rekao da mi neće proreći, jer "vidi" da mu verujem (što je bilo tačno).Valjda mi nije hteo uzeti novac, ne znam.

Back