Predstavnici studenata idu u Berlin

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
179.724

Predstavnici studenata idu u Berlin​

Pojedini učesnici studentskih protesta dobili su stipendije Nemačke vlade

1047680_5_f.webp

Stojaković odlazi u Nemačku na praksu u okviru programa stipendije nemačke privrede za zemlje Zapadnog Balkana "Zoran Đinđić."

Anka Konrad je tim povodom organizovala prijem u rezidenciji nemačke ambasade, gde je okupila studente i podelila im nagrade.

Stojaković se i sam pohvalio ovim dostignućem na društvenim mrežama, gde je naveo da ide na praksu u Berlin.

https://www.alo.rs/vesti/politika/1...igin=24&ayu_widget=32&ayu_post=17485188241562

Poslednja izmena od moderatora:

Predstavnici studenata idu u Berlin​

Pojedini učesnici studentskih protesta dobili su stipendije Nemačke vlade

Stojaković odlazi u Nemačku na praksu u okviru programa stipendije nemačke privrede za zemlje Zapadnog Balkana "Zoran Đinđić."

Anka Konrad je tim povodom organizovala prijem u rezidenciji nemačke ambasade, gde je okupila studente i podelila im nagrade.

Stojaković se i sam pohvalio ovim dostignućem na društvenim mrežama, gde je naveo da ide na praksu u Berlin.

https://www.alo.rs/vesti/politika/1...igin=24&ayu_widget=32&ayu_post=17485188241562
I treba da idu studenti da se usavršavaju kada Srbiji nisu potrebni pametni umovi i oni koji misle
Na žalost,ostace samo ćaciji :(

Ne znam.
Šta kako naplaćuju?

mozda si ti veverica i naivan covek ali ja nisam

Nemacka upravlja protestima iz potaje zajedno sa drugim zapadnim centrima moci to davanje ovih stipendija liderima protesta i dokazuje.

Kako to da nisu dali Ziki Jefticu iz Milakovca stipendiju nego bas bas Lazaru Stojakovicu jednom od lidera blokadera?

Slucajnost a ?

mozda si ti veverica i naivan covek ali ja nisam

Nemacka upravlja protestima iz potaje zajedno sa drugim zapadnim centrima moci to davanje ovih stipendija liderima protesta i dokazuje.

Kako to da nisu dali Ziki Jefticu iz Milakovca stipendiju nego bas bas Lazaru Stojakovicu jednom od lidera blokadera?

Slucajnost a ?
Možda.
...a ko upravlja prodajom municije Ukrajincima?
Gde ono studira Vučićeva ćerka?

Bravo sto ce biti spijuni drzave koja je vekovni neprijatelj i okupator Srbije ?
Pa svi ovde na forumu znaju koliko voliš da lažeš.

Ovo doduše nije laganje nego izmišljanje: rukama, zubima i nogama napadaš svakog ko kritikuje našu korumpiranu vlast.

Jer da vlast nije korumpirana, prvi bi ti bio na meti. Zato ti je toliko stalo da Vučić ostane, lakše je muljati kad nema zakona da te zaustavi.

Ali kad vidim našu decu, meni se ponovo budi nada da će oni ispraviti naše greške i vratiti zakon državi iz ruku jednog čoveka, tvog ljubimca Aleka.

A Nemci daju lovu studentima tek tako
.
Ај не зајебавај, колико видим један студент је добио стипендију и таман ће у Берлину да прави друштво кћерци Председника Републике.

.

Back