Predstavnica Srbije za Miss Universe 2025 je 'Mongolka'

Cura je zgodna ali nije bijelkinja, tu svaka priča završava.
Ja npr. smatram da su Japanci i Koreanci superiornija rasa u odnosu na bijelu, pa svejedno ne bi želio da na nekom natjecanju Hrvatsku predstavlja azijatkinja.
U biti, kada malo bolje razmislim, ti izbori za Miss mi ionako ništa ne znače, zbog toga što se radi o najobičnijem stočnom sajmu.
:super:

Zove se (J)elena Egorova. Mediji prenose da je Mongolka, ali je zapravo Jakutka - iz ruske republike Jakutije u Sibiru.

https://zena.blic.rs/lifestyle/srbi...ka-cela-nacija-u-soku-a-evo-ko-je-ona/ylgztt7

1762439567080.png

Pogledajte prilog 1812775
Pogledajte prilog 1812776
Pogledajte prilog 1812777
Јакутка монголског порекла, јер су јој родитељи пореклом из Монголије.
Пре неколико година је представљала Монголију на неком такмичењу за мис.
1762439447344.png

Значи, Србо-Рускиња јакутско-монголског порекла. :kez:

Пре три године је представља Монголију на неком такмичењу за мис.
Na kraju će joj još netko zavući ruku pod suknju, a kad tamo...

Пре неколико година је представљала Монголију на неком такмичењу за мис.
Pogledajte prilog 1812922
Значи, Србо-Рускиња јакутско-монголског порекла. :kez:
Ja sam našao podatak da je etnička Jakutka, ali da je živilla u Mongoliji od djetinjstva zato što su joj roditelji tamo imali neki biznis pa se čitava porodica preselila u Mongoliju. Prije će biti da je Jakutka sudeći po fizionomiji. Jakuti i Mongoli imaju određene razlike u izgledu koje je teško defissti rječima, iako su veoma slični. To što ima rusko ime i prezime (Jelena Egorova) pogotovo ukazuje da je Jakutka. Jakuti žive vjekovima u Rusiji i koriste ruski imena i prezimena. Mongoli nemaju ruska imena/prezime, već imaju svoja mongolska.

Ja sam našao podatak da je etnička Jakutka, ali da je živilla u Mongoliji od djetinjstva zato što su joj roditelji tamo imali neki biznis pa se čitava porodica preselila u Mongoliju. Prije će biti da je Jakutka sudeći po fizionomiji. Jakuti i Mongoli imaju određene razlike u izgledu koje je teško defissti rječima, iako su veoma slični. To što ima rusko ime i prezime (Jelena Egorova) pogotovo ukazuje da je Jakutka. Jakuti žive vjekovima u Rusiji i koriste ruski imena i prezimena. Mongoli nemaju ruska imena/prezime, već imaju svoja mongolska.
Могуће. Новинари је представљају као Монголку. Има и руских Монгола (Бурјати и Калмици), сви они имају руска презимена (или на руски начин). Јакути су туркијски народ (језички), али то је стара турко-монголска фузија. Нисам сигуран да ли бих могао да их разликујем.

Yellow fever je opasna stvar... znam i ja iz iskustva.
Ko moze u ono da se zaljubi?

Ruzna spljostena faca, krivi zubi, koza kao da imaju hepatitis abecedu, kosa ostra i kruta ko konjska griva, oci ko prorez za zeton, ravne ko daska i napred i pozadi, krive X ili O noge, boja glasa kao tuca macaka, dusa podmukla, prevrtljiva i dvolicna.... sacuvaj Boze.

Back