- Poruka
- 11.498
Baš sam pogledao, i ovog puta su na Miss Universe devojke samo sa zemlje. I dalje nema ni drugih planeta ni galaksija. To mi sve ukazuje na neku muljažu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Iz Rusije je, ali nije Ruskinja (etnička) nego JakutkaJa bih rekla Ruskinja, zar ne? Iz Rusije je.
ok sad je SrpkinjaIz Rusije je, ali nije Ruskinja (etnička) nego Jakutka
https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Jakuti
Cura je zgodna ali nije bijelkinja, tu svaka priča završava.
Ja npr. smatram da su Japanci i Koreanci superiornija rasa u odnosu na bijelu, pa svejedno ne bi želio da na nekom natjecanju Hrvatsku predstavlja azijatkinja.
U biti, kada malo bolje razmislim, ti izbori za Miss mi ionako ništa ne znače, zbog toga što se radi o najobičnijem stočnom sajmu.

Radikali udarili punom parom u multikulti mod.Zove se (J)elena Egorova. Mediji prenose da je Mongolka, ali je zapravo Jakutka - iz ruske republike Jakutije u Sibiru.
https://zena.blic.rs/lifestyle/srbi...ka-cela-nacija-u-soku-a-evo-ko-je-ona/ylgztt7
Pogledajte prilog 1812774
Pogledajte prilog 1812775
Pogledajte prilog 1812776
Pogledajte prilog 1812777

38imak je presretan.Njegov tip.![]()
samo da nije biološki muškarac
Ako predstavnica Vijetnama može da ima pogolemi penis, šta fali da naša predstavnica bude ova slatka devojčica, bar je žensko ako ništa drugo.
Има сошпа.Прелепа цура заиста. Али какве везе има са Србијом кад није одавде пореклом?!
Dzaba jojИма сошпа.
Има сошпа.
Јакутка монголског порекла, јер су јој родитељи пореклом из Монголије.Zove se (J)elena Egorova. Mediji prenose da je Mongolka, ali je zapravo Jakutka - iz ruske republike Jakutije u Sibiru.
https://zena.blic.rs/lifestyle/srbi...ka-cela-nacija-u-soku-a-evo-ko-je-ona/ylgztt7
![]()
Pogledajte prilog 1812775
Pogledajte prilog 1812776
Pogledajte prilog 1812777

Na kraju će joj još netko zavući ruku pod suknju, a kad tamo...Јакутка монголског порекла, јер су јој родитељи пореклом из Монголије.
Пре три године је представља Монголију на неком такмичењу за мис.
Ja sam našao podatak da je etnička Jakutka, ali da je živilla u Mongoliji od djetinjstva zato što su joj roditelji tamo imali neki biznis pa se čitava porodica preselila u Mongoliju. Prije će biti da je Jakutka sudeći po fizionomiji. Jakuti i Mongoli imaju određene razlike u izgledu koje je teško defissti rječima, iako su veoma slični. To što ima rusko ime i prezime (Jelena Egorova) pogotovo ukazuje da je Jakutka. Jakuti žive vjekovima u Rusiji i koriste ruski imena i prezimena. Mongoli nemaju ruska imena/prezime, već imaju svoja mongolska.Јакутка монголског порекла, јер су јој родитељи пореклом из Монголије.
Пре неколико година је представљала Монголију на неком такмичењу за мис.
Pogledajte prilog 1812922
Значи, Србо-Рускиња јакутско-монголског порекла.![]()
Пази шта говориш, то су ти православни шамани.Na kraju će joj još netko zavući ruku pod suknju, a kad tamo...
Могуће. Новинари је представљају као Монголку. Има и руских Монгола (Бурјати и Калмици), сви они имају руска презимена (или на руски начин). Јакути су туркијски народ (језички), али то је стара турко-монголска фузија. Нисам сигуран да ли бих могао да их разликујем.Ja sam našao podatak da je etnička Jakutka, ali da je živilla u Mongoliji od djetinjstva zato što su joj roditelji tamo imali neki biznis pa se čitava porodica preselila u Mongoliju. Prije će biti da je Jakutka sudeći po fizionomiji. Jakuti i Mongoli imaju određene razlike u izgledu koje je teško defissti rječima, iako su veoma slični. To što ima rusko ime i prezime (Jelena Egorova) pogotovo ukazuje da je Jakutka. Jakuti žive vjekovima u Rusiji i koriste ruski imena i prezimena. Mongoli nemaju ruska imena/prezime, već imaju svoja mongolska.
Idi pa je ženiИзузетна лепота.
Svetlija od pola Crpkinja.Судећи по сликама, има баш господски бео тен.
![]()
Yellow fever je opasna stvar... znam i ja iz iskustva.
Crte lica su kljucne, ako su azijatske kao sto jesu, moze da ima i prirodno plavu ili crvenu kosu, dzaba.Svetlija od pola Crpkinja.
Ko moze u ono da se zaljubi?Yellow fever je opasna stvar... znam i ja iz iskustva.