dejannn
Iskusan
- Poruka
- 5.717
nesto i nije lep ali je mnogo lepsi od sesticehttp://www.vrelegume.rs/vesti/2013-vw-golf-vii-render/
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravi auto za wvgenovce, da kazem, da sam po malo ljubomoran, teraju svoj fazon jedan jedini toliko godina i ebu nikog 2 %,, paleta motora im je exstra, jes da su sporeti i da nisu izdrzljivi za nista, al papir trpi sve, oprema im je bedna kao samo upravljacko mesto, i ma malo spoljni look koji prolazi u nasim krajevima![]()
nesto i nije lep ali je mnogo lepsi od sesticehttp://www.vrelegume.rs/vesti/2013-vw-golf-vii-render/
šestica izgleda sasvim ok, ružna (ili kako god) je samo klincima i ostaloj nezreloj bulumenti koja je valjda mišljenja da bi auto trebalo da izgleda kao neko čudo iz pokemona, šta li.
a ova sedmica takođe izgleda sasvim dobro.
brate kako mozes da nemas ni malo ukusa? kako mozes da kazes da je 6-ica lepa? 10 puta je lepsa ova nova astra,njegov direktni konkurent...
ptico, nismo ni sumnjali da je takoMeni se cela Wagenova paleta u ovom trenutku bas svidja, od Pola, preko Golfa, do Passata. Klasican dizajn, bez ikakvih egzibicija, bas onako kako Wagen i treba da izgleda.
S obzirom na kreativnost, sledeći bi mogao da liči na dvojku.![]()
ja ne znam sta je sa vw,ali svi auti su im ruzni (cetvrtasti,bez duse i elegancije)
tuareg im je vec koliko godina isti?samo promenjena prednja svetla i to je to,a kosta kao x5 koji je neuporedivo upadljiviji i lepsi.
poslednji lep pasat im je bio iz 6-e generacije,ali je b5.5 najlepsi od svih
polo ajde tu i tamo,stoji mu,ali su u njegovom segmentu suparnici mnogo bolje odradjeni.
golf odvratan,kao i 5-ica...golf 4 je bio originalan,dobar i upadljiv auto.Astra je 5 godina po dizajnu ispred.
Brate wagen je za ljude koji zele da voze auto bez cimanja da ce nesto da se kvari,trucka i ostale gluposti.... mislim to ti je auto bre - racionalnog izbora i izbora nekih pripadnika stare skole koji se kunu u golfa , tipa bosanci stariji i mi.
Medjutim ima jednu manu, IRACIONALNA CENA.
Al mi je najupecatljivije zasto debili iz vagena nece da promene tvrdocu sedista vec 1000 godina unazad , jer covek ima utisak kao da se vozi na slavskoj klupi.
covece moj kum ima passata b7 , ebote bog , do crne gore i nazad meni otpadose ledja od namestaja u idealni polozaj , pa ono bre sramota za auto takvog renomea.
aj leba ti navedi ti nama neki kompakt da ti je lep kad si tako izbirljiv i istančanog ukusa blago dedi