Predstavite svoje mace

Isto je to radila (i radi i sada) maca moje komšinice, koju smo prošlog leta spasili iz podruma u koji je neko zatvorio, a nije imala ni 2 meseca.Mada je Lolica sad odrasla maca i dalje sisa stvari ne samo ukućanima, već i gostima:), mislim da je Mimis u pravu, verovatno je to zbog prerane odvojenosti od majke.
Odavno nisam bila na ovoj meni jako dragoj temi, koliko samo novih divnih maca:heart:(plus Yotina kuca), samo napred ljudi, postavljajte što više tih prelepih sličica:D

Dora to radi ovako. Prvo se najede a onda jurca, grize, grebe i pravi zasede ili kotrlja raznorazne loptice. Posle toga se scucuri u krilo i cokce (sisa) kao blesava i na kraju zaspi. Najcesce dok "sisa". ;)

mia.jpg

Svaka maca je ličnost za sebe, jedinstvena, prelepa i nezavisna i sve su predivne, uvek uživam dok listam ovu temu:D.
Agata, na tvoj pozdrav, moj čopor ti odgovara ovako:heart2:
Kovač, dobro nam došli ti i Tošica međ' mačkare:zag:( većinom i kučkare istovremeno), nadam se da će biti novih sličica.

Pozdrav svima! :cao:
Dosla sam i ja da Vam predstavim moju malu slatku dusicu.
553218_4220790847660_1873338734_n.jpg
IMG_0647.jpg

Prva fotografija je malo starija, od par mjeseci, kad je bila skroz malo mace, a druga je uslikana prije nekoliko dana.

Evo da dodam jos jednu, isto od prije par dana je slika.Maca u carstvu snova. :D
DSC02027.jpg

Poslednja izmena:
Ona zivi za trenutak kad izadje napolje. A ceo zivot je kucna maca. Medjutim pre dva dana dok smo setale dvoristem (posto u dovristu ima vise stanova), naisao neki komsija i onda se toliko uplasila, verovatno jer ga ne poznaje i nije jos skroz upoznala okolinu. Nisam mogla da je zadrzim u rukama koliko se otimala. Nikad je nisam videla takvu. I evo malopre se nesto neckala da izadje, malo provirila ispred vrata, kod stepenica i vratila se unutra.
167r2f4.jpg

joj, kitty se uzasno plasi nepoznatih ljudi, posebno muskaraca. moj ujak, npr. dolazi svaki cas kod nas i ona ga za godinu i po (skoro 2), koliko je kod mene, nije zgotivila, tako da mi je skroz poznat taj shivin strah x))
inace, njena zelja za spoljnim svetom se svodi na sims

Back