LeNatasha
Gost
- Poruka
- 106
Prelepe su sve mace u ovoj temi, baš mi je drago kad vidim da ima toliko ljubitelja mačaka na forumu.
Evo i ja da vam predstavim mog maconju zvanog Mare:
Mačka sam, kao i sve prošle ljubimce, usvojila i to sam išla do Beograda samo po njega, kad sam ga videla na slici na fejsu nisam mogla da ga ne uzmem.
Nažalost, mačak ima tužnu prošlost, bio je napadnut od strane pasa na ulici, srećom ga je žena pronašla i dovela kući, platila operaciju jer je bio baš gadno povređen na leđima i lečila ga je dok se nije oporavio. Stvarno svaka čast ženi, možda je neko i poznaje, pošto se o baš dosta mačaka stara dok ih neko ne usvoji, i to u svom stanu, u pitanju je Verica sa NBG-a. Srećom ovde kod mene se pripitomio, čak se i toliko oslobodio da posle 2 godine života u stanu, sad ne može da izdrži u kući ceo dan, nego mora malo da skita napolju bar uveče kad je mirno.
Čak sam bila i sumnjiva u to da se neće pripitomiti zbog pasa koje imam u dvorištu, i ako je on u kući, ali jedno štene je upoznao još dok je bilo malo, pa je raslo uz njega, tako da se sad ni od pasa ne plaši i pored svega što mu se desilo.
Pa eto tako, to vam je priča mog mačka, a o njegovim ludarijama po kući ću neki drugi put, i ovako sam odužila priču.

Mačka sam, kao i sve prošle ljubimce, usvojila i to sam išla do Beograda samo po njega, kad sam ga videla na slici na fejsu nisam mogla da ga ne uzmem.

Pa eto tako, to vam je priča mog mačka, a o njegovim ludarijama po kući ću neki drugi put, i ovako sam odužila priču.