lav607
Domaćin
- Poruka
- 3.919

Kazi nesto o sebi sto bi voleo/la da drugi znaju...........a do sad nije bilo poznato.......
Videli smo i da vozis.......... 8-)lav607:Volim............![]()
whitenicky:JA SAM BIJELIC NIKOLA , i zato imam nick whitenicky , rodjen sam 09.10.1979. , ozenjen - 3 godine u braku , volim HIP HOP - muziku , volim druzenje , zezanje , video igre ... POSAO KOJIM SE BAVIM SVIMA JE VEC POZNAT I JA MISLIM DA JE SASVIM DOVOLJNO OD MENE I DA SAM BIO ISKREN !!!! POZDRAV SVIMA !!!!
lav607:Svaka cast.............malo je ovde takvih koji imaju muda ta se predstave.........poz
whitenicky:JA SAM BIJELIC NIKOLA , i zato imam nick whitenicky , rodjen sam 09.10.1979. , ozenjen - 3 godine u braku , volim HIP HOP - muziku , volim druzenje , zezanje , video igre ... POSAO KOJIM SE BAVIM SVIMA JE VEC POZNAT I JA MISLIM DA JE SASVIM DOVOLJNO OD MENE I DA SAM BIO ISKREN !!!! POZDRAV SVIMA !!!!
NatasaNatasa:Skoro sve smo mogli da zaključimo sa onih slika .... he he he
banegad2004:cao zovem se bane
nasli su me u kanalizaciji i mislili su da sam pacov
nisam ozenjen. ne verujem da bi se neka udala za mene
nemam dece. ne verujem da bi neko dete volelo da sam mu ja otac
retko se perem. samo kad me uhvati pljusak na uluci
omiljeni pevac mi je zvezde granda
neostvarena zelja - da istresem slinu iz nosa kao sto to rade fudbaleri na utakmici. probao sam par puta i umalo se nisam ugusio
zovem se bane cao
Suzy:ha, haaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moj covek......;-)
a ja se pitam gde si ti celog mog zivota...
ali ..posto si bio u kanalizaciji....sada mi je jasno zasto se nismo ranije sreli....;-)
pa to je lako!banegad2004:neostvarena zelja - da istresem slinu iz nosa kao sto to rade fudbaleri na utakmici. probao sam par puta i umalo se nisam ugusio