- Poruka
- 46.570
Ммм даНекад се кајем што сам уопште улазио у све то и бавио се тиме из радозналости, сад свуда видим овнове, лавове, јарчеве..
Ех те последице...
vidim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ммм даНекад се кајем што сам уопште улазио у све то и бавио се тиме из радозналости, сад свуда видим овнове, лавове, јарчеве..
Ех те последице...
necastivi je lukav i pronicljiv. ko zna kakva sve znanja on ima. ipak se bavi prevarom mnogo niza godina.
sad kako konkretno to radi... iskren savet, bolje je da te ne interesuje. neznanje je blagoslov, znam iz iskustva.

i Astrologija je satanska prevara![]()
Поздрав свима.
Да ли то онда значи да ако је то све сатанско, гатање, врачарење, гледање у шољу и карте, да ђаво и демони знају час кад ће неко умрети тј да знају човекову судбину?
Meni je komšinica pričala da je znala tačan datum kad će joj djed umrijeti, samo se ne sjećam ko joj je to prorekao, jer baš ne volim takve priče.
A i jedna kolegica sa posla mi je ispričala da je sanjala čudan san i da joj je neka žena u snu rekla da će vidjeti svoga Boga u četvrtak i desilo se da joj je poginuo muž.
Znači ovako. Oni koji imaju znanje kao recimo advokati, doktrori, inžinjeri i slično tome ne mogu da upadnu u Satanine zamke...Znanje je blagoslov iz neznanja se upada u Satanine zamke, lako![]()
Можеш да ми кажеш где то тачно пише у Библији?
Duhovno znanje....Znači ovako. Oni koji imaju znanje kao recimo advokati, doktrori, inžinjeri i slično tome ne mogu da upadnu u Satanine zamke...
jeco mrzi me da citam jel si za ili protiv astrologije?

Duhovno znanje....

Duhovno znanje je ono iz Biblije koje potice od duha - Boga![]()

Поздрав свима.
Ево да вам изнесем један истинит случај који сам чуо данас. Наиме, једној девојци је умро деда пре неки дан и данас смо причали о томе. У свему томе ми је рекла нешто што ме довело до тога да се запитам. Неколико дана пре него што је умро, њена сестра је ишла код неке жене која тако гледа у те шоље са кафом, ишла онако ради спрдње. И та јој жена каже: Имаш некога у БЕЛОЈ ПОСТЕЉИ (ово јој је нагласила) коме дугујеш нешто што си обећала. Њен деда је пре 3-4 месеца имао шлог и лежао је скоро цело лето у болници, и после је кући лежао исто. Њена сестра му је обећала да ће му купити нове панталоне. Дан када је он умро, она му је требала дати панталоне, али их је оставила на чивилук и кренула на посао, било је јутро. После 15 мин су јој јавили да је он умро. После свега тога, сахране, звала је ту жену и она је рекла: Ја сам ти нагласила да имаш некога у БЕЛОЈ ПОСТЕЉИ коме дугујеш нешто. Кад је рекла белој постељи мислила је да ће умрети.
Све у свему, мене занима, пошто сам човек које верује у Бога, како неко ко примењује да кажем сатанска средства попут тог гледања у шоље, може да зна да некоме нешто дугује и да ће тај неко да умре? Ајд то да дугује ок, ал како да зна да ће умрети? Да ли то онда значи да ако је то све сатанско, гатање, врачарење, гледање у шољу и карте, да ђаво и демони знају час кад ће неко умрети тј да знају човекову судбину?

Ti baš nisi mnogo bistar. Jel' da?
Aj da probamo jedan misaoni eksperiment? Seti se bilo kog bliskog rođaka/rođake. Koji /koja ti prvo padne na pamet. Ima li nešto da toj osobi duguješ? Baš ništa?
E, ni žena iz tvoje priče nije ništa dugovala dedi.
Naravno, objašnjenje za belu postelju rečeno je nakon događaja. Da je bilo pre događaja, situacija bi bila mnogo klizavija za gataru.
![]()

Е овако, нађох нешто за астрологе, видим да се води расправа око тога:
Потпуно знање будућности припада само Богу, а демон само претпоставља оно што ће се догодити. Обично човек заборавља претпоставке које се нису оствариле, већ памти само оне које су се обистиниле. Астролози као и све гатаре, издају своје претпоставке за стварност и често чине погрешке већ у сутрашњем дану. Стога је астролог – лажов; овде је игра са процентом вероватноће, са том посебном одликом, да се као саветник астролога појављује демон.
Архимандрит РАФАИЛ Карелин.
na ovo o astrologiji ću ti odgovoriti večeras, sada nemam vremena. a ti do tada izvuci iu biblije astrološka proročanstva.
i arhimandrit je po meni lažov. i glupak, jer se astrologija ni u o procenata ne bavi verovatnoćom.
u pitanju su izbori, al' teško je to budali dokazati.
Поздрав свима.
Ево да вам изнесем један истинит случај који сам чуо данас. Наиме, једној девојци је умро деда пре неки дан и данас смо причали о томе. У свему томе ми је рекла нешто што ме довело до тога да се запитам. Неколико дана пре него што је умро, њена сестра је ишла код неке жене која тако гледа у те шоље са кафом, ишла онако ради спрдње. И та јој жена каже: Имаш некога у БЕЛОЈ ПОСТЕЉИ (ово јој је нагласила) коме дугујеш нешто што си обећала. Њен деда је пре 3-4 месеца имао шлог и лежао је скоро цело лето у болници, и после је кући лежао исто. Њена сестра му је обећала да ће му купити нове панталоне. Дан када је он умро, она му је требала дати панталоне, али их је оставила на чивилук и кренула на посао, било је јутро. После 15 мин су јој јавили да је он умро. После свега тога, сахране, звала је ту жену и она је рекла: Ја сам ти нагласила да имаш некога у БЕЛОЈ ПОСТЕЉИ коме дугујеш нешто. Кад је рекла белој постељи мислила је да ће умрети.
Све у свему, мене занима, пошто сам човек које верује у Бога, како неко ко примењује да кажем сатанска средства попут тог гледања у шоље, може да зна да некоме нешто дугује и да ће тај неко да умре? Ајд то да дугује ок, ал како да зна да ће умрети? Да ли то онда значи да ако је то све сатанско, гатање, врачарење, гледање у шољу и карте, да ђаво и демони знају час кад ће неко умрети тј да знају човекову судбину?
To je sigurno predskazanje...
Zvekneš gataru-ima sve da ti opriča...Ti baš nisi mnogo bistar. Jel' da?
Aj da probamo jedan misaoni eksperiment? Seti se bilo kog bliskog rođaka/rođake. Koji /koja ti prvo padne na pamet. Ima li nešto da toj osobi duguješ? Baš ništa?
E, ni žena iz tvoje priče nije ništa dugovala dedi.
Naravno, objašnjenje za belu postelju rečeno je nakon događaja. Da je bilo pre događaja, situacija bi bila mnogo klizavija za gataru.
![]()