Миле саКлисе Elita Poruka 20.637 06.03.2009. u 20:09 - Predsednik Vs. General (Ko ima srpski glas i podršku) #51 blockhead: Postovan gospodjo ako vec pisete srbski onda pisite malim slovom. Kliknite za proširenje... Poštovani gospodine morao sam da naglasim. hvala
blockhead: Postovan gospodjo ako vec pisete srbski onda pisite malim slovom. Kliknite za proširenje... Poštovani gospodine morao sam da naglasim. hvala
la dolcevita Poznat Poruka 8.055 06.03.2009. u 20:10 - Predsednik Vs. General (Ko ima srpski glas i podršku) #52 C0NSIGLIERI: Kad ti 80% naroda podrzava generala pored predsednika, on ti i dodje bas nacionalni heroj Kliknite za proširenje... Koji to onda narod izabra Tadica za predsednika???
C0NSIGLIERI: Kad ti 80% naroda podrzava generala pored predsednika, on ti i dodje bas nacionalni heroj Kliknite za proširenje... Koji to onda narod izabra Tadica za predsednika???
Bratislav90 Poznat Banovan Poruka 8.889 06.03.2009. u 20:12 - Predsednik Vs. General (Ko ima srpski glas i podršku) #53 la dolcevita: Koji to onda narod izabra Tadica za predsednika??? Kliknite za proširenje... Neobrazovana Bagra. A sada vidimos ta je uradio tadicev rezim. Sada je Mladic nas spas!
la dolcevita: Koji to onda narod izabra Tadica za predsednika??? Kliknite za proširenje... Neobrazovana Bagra. A sada vidimos ta je uradio tadicev rezim. Sada je Mladic nas spas!
C0NSIGLIERI Buduća legenda Banovan Poruka 43.880 06.03.2009. u 20:15 - Predsednik Vs. General (Ko ima srpski glas i podršku) #54 la dolcevita: Koji to onda narod izabra Tadica za predsednika??? Kliknite za proširenje... Pitanje se trebala da postavis sa "ciji" ... ali dobro, necemo sada o tome, vazno je da vi idete galopom u EUropu i bez alternative
la dolcevita: Koji to onda narod izabra Tadica za predsednika??? Kliknite za proširenje... Pitanje se trebala da postavis sa "ciji" ... ali dobro, necemo sada o tome, vazno je da vi idete galopom u EUropu i bez alternative
Bratislav90 Poznat Banovan Poruka 8.889 06.03.2009. u 20:17 - Predsednik Vs. General (Ko ima srpski glas i podršku) #55 C0NSIGLIERI: Pitanje se trebala da postavis sa "ciji" ... ali dobro, necemo sada o tome, vazno je da vi idete galopom u EUropu i bez alternative Kliknite za proširenje... Marsh more evropejci u Evropu, Zivela RUSIJA!
C0NSIGLIERI: Pitanje se trebala da postavis sa "ciji" ... ali dobro, necemo sada o tome, vazno je da vi idete galopom u EUropu i bez alternative Kliknite za proširenje... Marsh more evropejci u Evropu, Zivela RUSIJA!
C0NSIGLIERI Buduća legenda Banovan Poruka 43.880 06.03.2009. u 20:17 - Predsednik Vs. General (Ko ima srpski glas i podršku) #56 Anita91: Neobrazovana Bagra. A sada vidimos ta je uradio tadicev rezim. Sada je Mladic nas spas! Kliknite za proširenje... Tako o nacionalnim manjinama ? Pa znas li ti mala da se to sankcionise kao govor mrznje Sram da te bude i stid p.s. Predpostavljam da ti je 91 godiste, a piletini od 18 je spas u mladicu kako god okrenes
Anita91: Neobrazovana Bagra. A sada vidimos ta je uradio tadicev rezim. Sada je Mladic nas spas! Kliknite za proširenje... Tako o nacionalnim manjinama ? Pa znas li ti mala da se to sankcionise kao govor mrznje Sram da te bude i stid p.s. Predpostavljam da ti je 91 godiste, a piletini od 18 je spas u mladicu kako god okrenes
A adrenochrome junkie Ističe se Poruka 2.259 06.03.2009. u 20:18 - Predsednik Vs. General (Ko ima srpski glas i podršku) #57 C0NSIGLIERI: Pitanje se trebala da postavis sa "ciji" ... ali dobro, necemo sada o tome, vazno je da vi idete galopom u EUropu i bez alternative Kliknite za proširenje... Ma vazno da si ti galopom zbrisao u Kanadu,sve udarajuci nogicama u dupe.
C0NSIGLIERI: Pitanje se trebala da postavis sa "ciji" ... ali dobro, necemo sada o tome, vazno je da vi idete galopom u EUropu i bez alternative Kliknite za proširenje... Ma vazno da si ti galopom zbrisao u Kanadu,sve udarajuci nogicama u dupe.
peti ligament Buduća legenda Poruka 40.786 06.03.2009. u 20:19 - Predsednik Vs. General (Ko ima srpski glas i podršku) #58 Zaobići ću glasanje
Bratislav90 Poznat Banovan Poruka 8.889 06.03.2009. u 20:19 - Predsednik Vs. General (Ko ima srpski glas i podršku) #59 peti ligament: Zaobići ću glasanje Kliknite za proširenje... IZdajnik Vracaj se ovamo i da si glasao odmah za Srpsku Majku Ratka mladica!
peti ligament: Zaobići ću glasanje Kliknite za proširenje... IZdajnik Vracaj se ovamo i da si glasao odmah za Srpsku Majku Ratka mladica!
peti ligament Buduća legenda Poruka 40.786 06.03.2009. u 20:21 - Predsednik Vs. General (Ko ima srpski glas i podršku) #60 Anita91: IZdajnik Vracaj se ovamo i da si glasao odmah za Srpsku Majku Ratka mladica! Kliknite za proširenje... Izdajnik ti djevojka
Anita91: IZdajnik Vracaj se ovamo i da si glasao odmah za Srpsku Majku Ratka mladica! Kliknite za proširenje... Izdajnik ti djevojka
C0NSIGLIERI Buduća legenda Banovan Poruka 43.880 06.03.2009. u 20:22 - Predsednik Vs. General (Ko ima srpski glas i podršku) #61 blockhead: Ma vazno da si ti galopom zbrisao u Kanadu,sve udarajuci nogicama u dupe. Kliknite za proširenje... Ja ne znam kakvu vama pricu prodaje, ali eto vidis da ima alternative
blockhead: Ma vazno da si ti galopom zbrisao u Kanadu,sve udarajuci nogicama u dupe. Kliknite za proširenje... Ja ne znam kakvu vama pricu prodaje, ali eto vidis da ima alternative
A adrenochrome junkie Ističe se Poruka 2.259 06.03.2009. u 20:25 - Predsednik Vs. General (Ko ima srpski glas i podršku) #62 C0NSIGLIERI: Ja ne znam kakvu vama pricu prodaje, ali eto vidis da ima alternative Kliknite za proširenje... Ma boli me tuki za glupsona Tadica.I onako nisam za njega glasao.
C0NSIGLIERI: Ja ne znam kakvu vama pricu prodaje, ali eto vidis da ima alternative Kliknite za proširenje... Ma boli me tuki za glupsona Tadica.I onako nisam za njega glasao.
C0NSIGLIERI Buduća legenda Banovan Poruka 43.880 06.03.2009. u 20:28 - Predsednik Vs. General (Ko ima srpski glas i podršku) #63 blockhead: Ma boli me tuki za glupsona Tadica.I onako nisam za njega glasao. Kliknite za proširenje... Neces u Kanadu, neces u EUropu, neces "Veliku" Srbiju....al' si ti zahtevan
blockhead: Ma boli me tuki za glupsona Tadica.I onako nisam za njega glasao. Kliknite za proširenje... Neces u Kanadu, neces u EUropu, neces "Veliku" Srbiju....al' si ti zahtevan
C0NSIGLIERI Buduća legenda Banovan Poruka 43.880 07.03.2009. u 15:22 - Predsednik Vs. General (Ko ima srpski glas i podršku) #64 *bump*