Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primljen na VMA

Svaki srčani bolesnik u Srbiji može da dobije uput za lečenje kod najboljih kardiovaskularnih doktora i na Dedinju i na VMA.
Samo se baviš pronošenjem laži.
Mojoj majci je na VMA operisan srčani zalizak (dani su je delili od smrti), nakon što sam povukao 22 veze i podmitio određenu osobu sa 2500 evra. Da, mogli smo se zakazati i biti na listi čekanja, koje bi se oteglo u nedogled. No, vremena nije bilo

Pa ovaj čovek koji je preminuo zbog toga teško da može da te demantuje :( i da je jedini slučaj, pa i da se ti se izvinim, al tvoje glorifikovanje svega što je po tvom iskrivljenom viđenju zasluga sns je več simptomatično.
SNS nije spomenut. Pričamo o klinikama za srčane bolesnike za koje tvrdiš da ne leče ljude iz provincije.

SNS nije spomenut. Pričamo o klinikama za srčane bolesnike za koje tvrdiš da ne leče ljude iz provincije.
Rekoh ti na koji način leče, il ih platiš il preko veze. Trenutno su jedine veze sns članovi, ja ne poznajem nijednu osobu na funkciji a da nije sns član. Ako nemaš vezu ili pare, onda si zakazan za 2 decenije.

I nije neka blamaža sem da se koristi u dnevno političke potrebe njegovih protivnika.
I da ne ode u Moskvu nije blamaža.
Sa druge strane bilo bi ok da smo kao država "dobri" i sa Rusijom i sa Amerikom.
Ako se neki sastanak ili poseta i otkaže nije ništa loše.
Svet se bavi sada mnogo težim problemima i izazovima, malo je smešno da sad svi brinu o Vučiću i kako se on rangira u svetu.
To je bitno samo blokaderima.

Tebi nije blamaža da predsednik slaže da ima ne jedan nego dva sastanka sa Trampom a onda kada ga otkače i kažu mu da od toga nema ništa on izmisli da se naprasno razboleo i vrati se kući.

Šta je blamaža ako ovo nije.

Meni uopšte ne bi bio problem da je izašao i rekao sastanci su otkazani, sastaću se sa Trampom drugi put i da se mirno vrati kući.

Tramp je budaletina koja danas kaže jedno a sutra drugo, pogledajte samo šta je radio sa carinama, piši - briši, pljuni - liži
sasvim je moguće da mu je i obećao sastanak pa slagao i otkazao.

To uopšte ne bi bio problem ali ova glupost oko bolesti samo da bi se reklo da je on otkazao sastanke a ne da su otkazali njemu jeste nivo nedostojan državnika.

Tebi nije blamaža da predsednik slaže da ima ne jedan nego dva sastanka sa Trampom a onda kada ga otkače i kažu mu da od toga nema ništa on izmisli da se naprasno razboleo i vrati se kući.

Šta je blamaža ako ovo nije.

Meni uopšte ne bi bio problem da je izašao i rekao sastanci su otkazani, sastaću se sa Trampom drugi put i da se mirno vrati kući.

Tramp je budaletina koja danas kaže jedno a sutra drugo, pogledajte samo šta je radio sa carinama, piši - briši, pljuni - liži
sasvim je moguće da mu je i obećao sastanak pa slagao i otkazao.

To uopšte ne bi bio problem ali ova glupost oko bolesti samo da bi se reklo da je on otkazao sastanke a ne da su otkazali njemu jeste nivo nedostojan državnika.
# Nije se desilo

Nešto drugo je u pitanju, Nema nikakvih naznaka po američkim medijima da je bilo ičega od onoga o čemu pišeš. Osim naravno tvrdnji čoveka koji nije nogom kročio u Vašington još od Dejtona.

Nadao se da ce ovaj na paradu da ide kod Putina.

Znaci provalio je i da je lazov.

Nisu pomogli ni Kosovo ni litijum ni nista. Ali na Rusiju pade 😂

Pa otići će u Moskvu.
Ovaj performans i jeste za tu priliku.

Prvo neće moći da ugosti Kaju Kalas jer se "oporavlja", a drugo mnogi sada sumnjaju i pali su, pa kad ode, euforija će biti ravna heroinskom flešu.. :)

Rekoh ti na koji način leče, il ih platiš il preko veze. Trenutno su jedine veze sns članovi, ja ne poznajem nijednu osobu na funkciji a da nije sns član. Ako nemaš vezu ili pare, onda si zakazan za 2 decenije.
Mojoj majci je na VMA operisan srčani zalizak (dani su je delili od smrti), nakon što sam povukao 22 veze i podmitio određenu osobu sa 2500 evra. Da, mogli smo se zakazati i biti na listi čekanja, koje bi se oteglo u nedogled. No, vremena nije bilo
Moja mama je dobila uput za Dedinje bez ikakve veze, da joj rade ispitivanja.

Обичан народ пре ће да умре него да дође на ред да га лече, јер је све у распаду.

На лечење на дуже стазе или хитно летео?
Ти да имаш проблем са срцем, сигурно нећеш уместо БГа запуцати за Америку или Немачку.
Sve je ovo rekla kazala.Nije on sam u tom avionu svakako.

Back