Predsednik se izvinio Jezdiću i Bregoviću što su pretrpeli "linč" polupismenih

Заборављаш... на 780 километара аутопутне мреже Путеви Србије су прошле године приходовали од путарина преко 200 милиона еура колико се сећам, можеш изгуглати цифру... Овај аутопут је нових 100 километара на којима ће се такође наплаћивати путарина.
Ne zelim da ti kontriram, mozda si u pravu i novi auto-put je isplativ, samo tvoj argument o preopterecenosti nije direktan dokaz da je isplativ.

Ајд још једном... Ибарска магистрала је давно прешла просечан дневни саобраћај од 15 000 возила на дневном нивоу... 15 000 возила дневно је више него што има пола наших аутопутева.
Ja zato i kazem videcemo,bilo bi dobro da se isplati.
Poenta je druga,a nju si namerno izostavio,nije ga sagradio ni Vucic,ni ona plavusa ministarka,nego mi,placanjem poreza...

Poenta je druga,a nju si namerno izostavio,nije ga sagradio ni Vucic,ni ona plavusa ministarka,nego mi,placanjem poreza...
мислиш на овај део...?

Problem je sto ta ista vlast svojata sve sto urade kao da su otkrili perpetuum mobile, a ne upucali nase pare,koje nam uzimaju (otimaju) porezima i akcizama.Da ne pricam koliko se njih ugradilo u sve to,to je vec posebna tema.I izadje jedan zvalonja koji vice MI smo uradili ....
Jadno.

нисам одговарао на њега јер га капирам као нешто јасно само по себи...

Back