Председник Дачић о помирењу републике и монархије!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Е, па ја не знам какве су жеље патријарха и осталих али Дачић је тај који се пита !

Драго ми је што је овако јавно изрекао да је он пре свега социјалиста и наследник комунистичке партије
која никада никог није трерала из земље , него је овај дотични којег су донели у ковчегу само ЗБРИСАО!

Национално јединство може да донесе само социјалиста , то јесте председник Дачић и нико више

Poslednja izmena:
Današnji komunisti i monarhisti su isti tip budaletina, samo u različitim dresovima.
Razlike izmedju njih su jednake razlikama dve "navijačke" grupe.
Imaju različite boje, pesme i idole;
mlate se iz idiotskih razloga, imaju bolesnu kocepciju života i odavno su pozdravljeni s mozgom.

Ја се не малтим са било ким , искрено није заслужио да се врате , односно његове кости али ето премијер Дачић је то дозволио .И то због једног разлога да ДОКАЖЕ да побегуља није отерана из Србије него је сам збрисао

Ма какв говор мржње , молим те лепо!

Желиш да кажеш да је председник Дачић извршио говор мржње

Ja bih pre rekao da malčice lupeta u prazno, pokušavajući retorikom da prigrabi poneku simpatiju i eventualni glas na sledećim izborima.
Kao i svi ostali politikanti, uostalom.

Ja bih pre rekao da malčice lupeta u prazno, pokušavajući retorikom da prigrabi poneku simpatiju i eventualni glas na sledećim izborima.
Kao i svi ostali politikanti, uostalom.

Па и не баш , овоим гестом је доакзао да комунисти нису отерали краља него да је он сам побегао

Па и не баш , овоим гестом је доакзао да комунисти нису отерали краља него да је он сам побегао

Ne razumem kako je to dokazao?
Znači, kad (ili ako) vrate oduzetu imovinu, to će biti dokaz da je nisu ni otimali nego su je se vlasnici dobrovoljno odricali?
Jel to taj princip dokazivanja, ili ima još nešto da mi je promaklo?

Ne razumem kako je to dokazao?
Znači, kad (ili ako) vrate oduzetu imovinu, to će biti dokaz da je nisu ni otimali nego su je se vlasnici dobrovoljno odricali?
Jel to taj princip dokazivanja, ili ima još nešto da mi je promaklo?

Па , могли би и о злату које припадало Србији а које је овај покојниг мазнуо.

Промакло ти је много тога овај којег су донели , није био ништа друго до побегуље , нико њега није терао да иде он је то сам урадио

Па , могли би и о злату које припадало Србији а које је овај покојниг мазнуо.

Промакло ти је много тога овај којег су донели , није био ништа друго до побегуље , нико њега није терао да иде он је то сам урадио

Znači, to je taj "dokaz"...
Tako sam i mislio.

Da ne bude da branim monarhiste, i oni su mi podjednako smešni. Ne toliko zbog same ideje parlamentarne monarhije koliko zbog njihovog izbora kralja.

Znači, to je taj "dokaz"...
Tako sam i mislio.

Da ne bude da branim monarhiste, i oni su mi podjednako smešni. Ne toliko zbog same ideje parlamentarne monarhije koliko zbog njihovog izbora kralja.

Ja nisam ********* ali mislim da bi trebali oduzeti "kaliguli" Aleksandru sve povlastice, on se sepuri po Srbiji a mi placamo citave orgije njegove porodice po dvorovima.

Kao u onom filmu kad otac upadne u sobu svoje cerke a neki momak je #ebe, momak se usere pa kaze ocu od devojke "to je ljubav", a otac njemu odgovori "Kakva ljubav, mi je hranimo a ti je #ebes"

Ne, tema je postavljena tako da vređa neke članove, i koriste se uvredljivi izrazi, iznose se nedokazane optužbe...

Које чалнове , погледај видео , зар је премијер Дачић изнаео нешто увредљиво

пс
Где су Обреновићи ,Немањићи ...Ко је убио краљицу Драгу

Back