Ти си Бугарин а ви можете имати само туђи став. То вам је историја!Па ја имам став. Ја никад не бих прихватио да ми буде религиозни поглавар неки странац.Да бих био Црногорац бих протерао свих српских свештеника из Црне горе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти си Бугарин а ви можете имати само туђи став. То вам је историја!Па ја имам став. Ја никад не бих прихватио да ми буде религиозни поглавар неки странац.Да бих био Црногорац бих протерао свих српских свештеника из Црне горе.
Можда снимају серију?Иначе, Мираш је устоличен у Софији од стране бугарских расколника.
Од Мирашеве тзв."ЦПЦ" се 2018 године одвојила тзв."Православна црква у Ц.Гори", тако да сада постоје 2 неканонске секте у Ц:Гори.
podsvest je nekad bitnija od svesti
ti se podsvesno poistovecujes sa zlim mozgom , zato si odabrao taj nadimak a ne dobrica ili dusebriznik
I od tih 600.000 se vise od pola izjasnjavaju kao srbi iz Crnre gore,tako da ih je vise u Beogradu,jer je bar trecina albanaca u Crnoj Gori.Sta ostaje, Milo i oni oko njega.*******i.Šta je uopšte pozitivno u Srbiji, danas i ovde. Ana Kolarević njegova sestra rovari po Srbiji, a mrze nas iz dna duše. Htela je da preuzme sav srpski cink. Petar Strugar crnogorski glumac je ponizio radnika na svom salašu uz reči "Srbine, smrdiš" i popio batine. Svima im treba zabraniti ulaz u Srbiju.
Nije prirodno da rodbina takvog mrzitelja živi i baškari se ovde, i Edin i Emina Kolarević su u BG-u, dakle oba deteta. Nego se mi ponižavamo kao degeni, banana država od 600.000 stanovnika nas uslovljava. Treba im sve privilegije oduzeti. Šta smo mi, dežurna balkanska kasaba za prihvat ambicioznih seljačina koje nas mrze? To ti je ko kad bi imao patološkog mrzitelja u familiji, a njegova deca koja ti isto tako misle žive u tvojoj kući. Pa gde to ima?
ako se stavi mesarska kesa na glavu mož da se upotrebiDobre sise ima ova politicka radnica.
Koliko se sećam Milo je udario samo na SPC, nije ni na jednu drugu veroispovestDa.
Ovi iz Srbije smatraju da crnogorska mora da se zove po Srbiji.
Oko toga je ceo spor.
Slobodno me pogrešno shvatite, ali u Crnu Goru je sve provjereno i sigurno, bez obzira na pripadnost - kako vjetar duvaKrivokapić: Veljović uhapšen u akciji koju sam naložio
Ухапшен Веселин Вељовић
Кривокапић преузма контролу над полицијом
Питање је сад колико ће полиција бити лојална јер је све врви од муслимана и провјерених *********а