- Poruka
- 30.059
Idi na Pink na Audiciju id' u p.m!..Србија и Предсеник Вучић су један од најбитнијих фактора целог овог заседања. Председник Вучић данас пише историју! Сви смо сведоци тога!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi na Pink na Audiciju id' u p.m!..Србија и Предсеник Вучић су један од најбитнијих фактора целог овог заседања. Председник Вучић данас пише историју! Сви смо сведоци тога!
@Jugoslav Čvarak . Паде ми на памет она песма ,,Два добра друга, два пријатеља ".
Не волим Пинк и њихов програм. Само Хепи и Информер пратим.Idi na Pink na Audiciju id' u p.m!..![]()
Ovu sliku spremam na posebno mjesto.@Jugoslav Čvarak . Паде ми на памет она песма ,,Два добра друга, два пријатеља ".
Pogledajte prilog 1616179
@Grom_sa_neba!, @Straks92, @GrdobanS, @S1MCRO, @Alter_Ego_, ovo mi je uljepšalo dan.
![]()
![]()
Ne spominji mi vepra iz Tača.Како ти уљепшало дан, кад ти ниси фан Пленковића већ нашег Зокита Милановића?
Одрекао си се СерБског усташе, тек тако, без сузе у оку?Ne spominji mi vepra iz Tača.
Kolinda je moja predsjednica, bila i ostala.Одрекао си се СерБског усташе, тек тако, без сузе у оку?
Баш си срца каменова, ко превртљиви љубавници нашег Српског приједцедника из Босне...
Значи и ти си Путтлеров мали...Kolinda je moja predsjednica, bila i ostala.
Njega ne mogu smisliti.
Pogledajte prilog 1616179
@Grom_sa_neba!, @Straks92, @GrdobanS, @S1MCRO, @Alter_Ego_, ovo mi je uljepšalo dan.
![]()
![]()
Ти баш ниси у току. Брат Југослав је велики подржавалац лика и дела Господина Пленковића . За њега су Господин Пленковић и Господин Вучић Горостаси Балканске Политичке Мисли.Како ти уљепшало дан, кад ти ниси фан Пленковића већ нашег Зокита Милановића?
Сећаш ли се Сусрета на Мосту Љубави:Kolinda je moja predsjednica, bila i ostala.
Njega ne mogu smisliti.
Nije gej, već iskreno, toplo, muško prijateljstvo.Gej lobi...
...
Jedna od najljepših scena uhvaćenih fotoobjektivom ikada.Сећаш ли се Сусрета на Мосту Љубави:
Pogledajte prilog 1616209
Е то је прави освајач женског срца, а не овај @Grom_sa_neba! ком се само неки гејеви привиђају у глави...
Да. Ко Бен Хур и Месала:Nije gej, već iskreno, toplo, muško prijateljstvo.
Jel mi vjeruješ da sam se sjetio te scene.Да. Ко Бен Хур и Месала:
Док се,нажалост, нису посвађали.
Наравно, брате.Jel mi vjeruješ da sam se sjetio te scene.
Great minds think alike.
![]()
Проктолози задовољно трљају руке...Jedna od najljepših scena uhvaćenih fotoobjektivom ikada.
Nije istina, oni su prijatelji!Проктолози задовољно трљају руке...
Бит' ће лекарских интервенција, около застражја
Отуд и саватавања по ходницима, клоњама и сл...Gej lobi...
...
Као мачја изнутрица, са два становника у њој... (тј. без ''као'')