Председнички избори

За кога би сте гласали на председничким изборима?

• Ukupno glasova
    42
  • Anketa je zatvorena .
Ако му Николић буде противкандидат у другом кругу, БоТа губи, глат.
Не заборави, Тома више ниеј Радикал и нема везе са Шешељем. Чак и прошли пут Бота је за длаку победио...
сада више неће.

aha samo sto ce Sesej uskoro da izda knjigu na 2 iljade strana kako je Toma oduvek bio agent MI6 ,CIA i BND koji je pokrao milione evra od SRS clanarina i povremeno upraznjava sodomiju ,pedofiliju i dendrofiliju kao i sm anal sa Vucicem , a pravo prezime mu i nije Nikolic i nego Luburic ili Pavelic sto objasnjava njegovo u sustini hrvatsko ime.

aha samo sto ce Sesej uskoro da izda knjigu na 2 iljade strana kako je Toma oduvek bio agent MI6 ,CIA i BND koji je pokrao milione evra od SRS clanarina i povremeno upraznjava sodomiju ,pedofiliju i dendrofiliju kao i sm anal sa Vucicem , a pravo prezime mu i nije Nikolic i nego Luburic ili Pavelic sto objasnjava njegovo u sustini hrvatsko ime.

Да, и написаће књигу "Политички споразум ***** Тадића и ***** Николића" и "Четничка сабља над досманлијском и томанлијском главом", а Вјерица да куне.

Што се тиче анкете, гласао бих за Чеду не због њега, није ми превише мио, него због партије, прво због питања Косова и ЕУ интеграција, мада у обзир би дошао и Тома када би мало мање причао о Косову, а мало више о напретку и побољшању животног стандарда

Да, и написаће књигу "Политички споразум ***** Тадића и ***** Николића" и "Четничка сабља над досманлијском и томанлијском главом", а Вјерица да куне.

Што се тиче анкете, гласао бих за Чеду не због њега, није ми превише мио, него због партије, прво због питања Косова и ЕУ интеграција, мада у обзир би дошао и Тома када би мало мање причао о Косову, а мало више о напретку и побољшању животног стандарда

A ti bi izgleda da glasas i u Srbiji i u Crnoj Gori...ali u Srbiji glasas za opciju da Srbija bude sto manja ...

A ti bi izgleda da glasas i u Srbiji i u Crnoj Gori...ali u Srbiji glasas za opciju da Srbija bude sto manja ...

Само сам рекао за кога бих гласао. Не гласам за опцију да Србија буде што мања, подржао бих опцију да Србија буде што развијенија. Ипак, независно Косово је реалност, можда за једно 100-200 година може да се врати, тренутно, треба се окренути европским и евроатлантским интеграцијама и развоју онога што је остало од Србије

tesko nama! kad ove vidim tri dana srece nemam.

na onoj drugoj temi ispade da je putin branio srbe u moskvi, tako sto ih je disciplinovao. da li mi je to nova ideja na umu, nesto mi se sve cini da boljih dana nema dok ne dodje neko kao putin, a nije nas ni bombardovao i nudi nam jos da sarardjujemo i radimo na gasovodu.

Boris Tadic - Bosanac
Zoran Djindjic - Bosanac
Vuk Draskovic - Hercegovac
Vojislav Seselj - Hercegovac
Slobodan Milosevic - Crnogorac

Da ostale ne nabrajam, mislim da bi bio red da vam predsednik bude rodom iz Srbije ;) ... ako nista, kad istekne mandat Miloradu Dodiku, verujem da bi se rado kandidovao za predsednika Srbije :lol:

Зато Србија мора што пре да се уједини са Српском. Миле Додик за председника! :lol:

Boris Tadic - Bosanac
Zoran Djindjic - Bosanac
Vuk Draskovic - Hercegovac
Vojislav Seselj - Hercegovac
Slobodan Milosevic - Crnogorac

Da ostale ne nabrajam, mislim da bi bio red da vam predsednik bude rodom iz Srbije ;) ... ako nista, kad istekne mandat Miloradu Dodiku, verujem da bi se rado kandidovao za predsednika Srbije :lol:

Slobodan Milosevic je bio srbin.....ej budjenje

Back