Председничке сузе – (НЕ)искрене

Poruka
20.104
РУСИЈА:
Сећамо се, не тако давно, када је прогласио победу на изборима, видели смо ПОБЕДНИКА, Путина, како плаче:

Када сам видела овај снимак данас, да је проплакао Обама, сетила сам се Путинових и Томиних суза.
али, овај наш председник не заплака од СРЕЋЕ, што је изабран на место председника Србије, него од туге што није више председник СНС.

Како год, ови у клин, а Тома у плочу!

Шта мислите, да ли су њихове сузе искрене или не :?:

Има ли у овом плакању неке симболике, глуме или је просто то био само један "случај" који се свима нама дешава:?:

п.с.
Има ли овде сујеверних, па да нам протумаче шта значе ове сузе, првенствено за народ Русије, Србије и Америке

.

Ma,ti si zvezda nocas! :ok: Domacici se prispavalo,moze ona mirno da spava,sad ti nastupas :klap:

Пошто не умеш да дискутујеш, хајд` не смарај леба ти......... и ти и Тома.:roll:

Он је у овој теми небитан, једино је споменут што је слинавио од туге, а остали од среће...е,
а је ли и то било искрено од њега,
погледај мало боље, Драгица му чак спремила и марамче када буде лио сузе, а оне неће, па неће никако да крену,
некако их је изазвао, хм, сигурно Драгица пошприцала марамче сузавцем од лука (позајмио јој Дачић:zcepanje:

Кад нешто размислим, какво је то дошло време кад МУШКАРЦИ слинаве. За мене то и нису неки мушкарци,
а тек председници, сем ако нису ГЛУМИЛИ,........и лепо питам у теми

ЈЕСУ ЛИ СУЗЕ ЊИХОВЕ (НЕ)ИСКРЕНЕ,..:?:

.

Постоје формално, тј. заседа мањи број њих, тек тако ради реда, да се не угасе, наводно "због идеологије и Шешеља"...али то ми више личи на самртника на апаратима...

Radikali uopšte nisu bitni.., kao ni druge stranke u ostalom,

bitna je ideja i način razmišljanja poštenog čoveka.

ЈЕСУ ЛИ СУЗЕ ЊИХОВЕ (НЕ)ИСКРЕНЕ,..:?:

.

Jesu Kisela, neiskrene su, naravno da su neiskrene.
To su i inače ljudi potpuno operisani od bilo koje vrste osećanja,
a kamoli ova dvojica sa tolikim bremenom na leđima.

Stoga i na dalje, ako ti je karakteristika muškosti muškarac
koji nije u stanju da pusti suzu, vataj nekog političara jer...
tu si na sigurnom. :)

Ma daj lažeš ....., tema u kojoj Toma nije zvezda... ? Nema takve teme.

...ех сад.

Знам да сам имала једну дивну тему о њему, још док је он био маЉи деца поред Шешеља, али ми "душмани:zper:" закључали тему, иначе би она сада била права бомбоница за ово време, јер се остварује све оно што сам о њему у тој теми писала ( шта да радим када имам информације о њему из прве руке:D)

.

Svakako. U stvari, nas je ubio komunizam, pa smo izgubili stranačku višepartijsku tradiciju i kulturu, pa su se 1990. stranke pojavile kao mulj i talog najgoreg u društvu. Sve zbog 45-to godišnjeg prekida.

Kako da ne, komunizam je kriv za sve živo. Evo otkačismo se komunizma već 20 godina i sve nam je procvetalo.

Državu kakvu su komunisti imali ovde nikad više nećemo postići. Cela infrastruktura je izgrađena, a sada nisu u stanju ni to da očuvaju, a kamoli da naprave novo. Tada su i pravljena mnogobrojna avangardna arhitektonska čuda, kao na primer zgrada VMA.

I sta je u mom postu netacno ?Covjek kopao rake , pa onda diplomirao , da je fakultet jedva i vidio .
Na kraju postao sef drzave . Takvog napretka nema ni u Americi i sto onda ne bi plakao od srece ?
Ja sam plakao od tuge kad sam cuo da ce mi on biti predsjednik .I u cemu je problem ?
Sto ne dijelimo svi tvoju srecu ?:think:

:zcepanje:....и ти плак`о..

Ово мора да је нама дошла година плакања. Не знам како то другачије да протумачим.

Николић је најјачи.Прво се смеје,онда са осмехом на лицу гура руку у џеп,вади мараницу и брише сузе.
Очајна глума.

јес` јес` :zcepanje::zcepanje::rotf:

и мени је то било невероватно. ....а ко зна, можда се сетио да треба и некуи сузицу да пусти, па брже боље
до`ватио ону марамицу натопљену сузавцем и мирисом црног лука :zper: сетио се како је Путин, па би и он неку сузу да пусти.

.

.

Kako da ne, komunizam je kriv za sve živo. Evo otkačismo se komunizma već 20 godina i sve nam je procvetalo.

Državu kakvu su komunisti imali ovde nikad više nećemo postići. Cela infrastruktura je izgrađena, a sada nisu u stanju ni to da očuvaju, a kamoli da naprave novo. Tada su i pravljena mnogobrojna avangardna arhitektonska čuda, kao na primer zgrada VMA.
Живели сте од кредита и америчких донација, не од реалне привреде. Проблем је у томе што су комунисте наследили њихова идеолошка и биолошка деца. Уосталом, погледај ко је Председник Владе...

РУСИЈА:
Сећамо се, не тако давно, када је прогласио победу на изборима, видели смо ПОБЕДНИКА, Путина, како плаче:

Када сам видела овај снимак данас, да је проплакао Обама, сетила сам се Путинових и Томиних суза.
али, овај наш председник не заплака од СРЕЋЕ, што је изабран на место председника Србије, него од туге што није више председник СНС.

Како год, ови у клин, а Тома у плочу!

Шта мислите, да ли су њихове сузе искрене или не :?:

Има ли у овом плакању неке симболике, глуме или је просто то био само један "случај" који се свима нама дешава:?:

п.с.
Има ли овде сујеверних, па да нам протумаче шта значе ове сузе, првенствено за народ Русије, Србије и Америке

.
Tesko nama. Eto sta znace Obamine i Tomine. Osim Putinovih.

Back