Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.312
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najjače kako vuqiq regresiju pravi u radikale. Gubi na rejtingu pa je sad protiv prajda koji je sam organizovaoOkupili su i ološ iz drugih stranaka tako da su ovo radikali na steroidima!!!
"Blokaderi žele da dođu na vlast da bi potpisali briselski sporazum po nalogu soroša"
Da nema našeg predsednika ova plaćenička blokaderska bagra bi im pustila tabliceИ да дају Газиводе.
Da nema našeg predsednika ova plaćenička blokaderska bagra bi im pustila tablice
Štaviše Srbe u policiji bi naterali na striptiz pred šiptarima da bi im dali opravdanje da uvedu ROSUА о позивном броју да се не говори. И још би истерали Србе из косовске полиције.
Štaviše Srbe u policiji bi naterali na striptiz pred šiptarima da bi im dali opravdanje da uvedu ROSU
to mi je najjače kada se pravi da je toliko mator da ne zna šta su bermudeТо би сигурно урадили, и још би то пуштали на Дневнику, на овом њиховом РТС-у.
to mi je najjače kada se pravi da je toliko mator da ne zna šta su bermude
"Ne nosim ove, bermude, čuda"
Aleksandar Veliki.
Aleksandar Veliki.
Hoće li biti tvrdi povez sa ajnšlagovanim koricama? Ili će biti meko koričen?!А, он? Не бавим се слушањем и гледањем њега одавно.
Чекам ту књигу да му изађе.
Hoće li biti tvrdi povez sa ajnšlagovanim koricama? Ili će biti meko koričen?!![]()
Ovaj pomenuti neka se sakrije negde gde niko neće znatiSiniša Vučinić je izjavio na televiziji Informera sljedeće:
"Među blokaderima oni će ubiti najmlađeg, jer im sve propada. Reći ću koga planiraju. Ubiće izvesno ime Cicvarić, da li je Pavle najmlađi...?! Da bi brojčano vratili ljude, ubiće nekog blokadera studenta. Tada bi dosta naroda izašlo da se solidariše, ali da kažu da je ubila policija".
Vrlo opasna tvrdnja. Uznemirujuća.
Majka mladog blokadera Pavla Cicvarića obratila se javno predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, te Ani Brnabić i Ivici Dačiću.
https://radar.nova.rs/drustvo/obracanje-majke-pavla-cicvarica/
MORAŠ ZNATI ŠTA TI I PRIJATELJI I NEPRIJATELJI MISLE!