Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.156
Vise voli da sacuva vlast.zato što je bolestan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vise voli da sacuva vlast.zato što je bolestan?
nema ništa od togaVise voli da sacuva vlast.
Najvise voli da preti i da ga se ljudi plase, kao svaki bolesnik.Vise voli da sacuva vlast.
Gleda da ostane na vlasti sto duze.nema ništa od toga
Ali vlast voli vise.Najvise voli da preti i da ga se ljudi plase, kao svaki bolesnik.
Tebe?A ko si ti,čime se to baviš?Ситуација јесте зајебана.
Сваки пут до сада када је неко од СНС мафије најавио насиље, оно се догодило.
До сада су извели неколико покушаја убистава (укључујући и покушај убиства мене), тако да је јасно да желе да убијају оне који су против СНС картела.
Ludina.Siniša Vučinić je ljudina.
Dokaz slobode izražavanja u Srbiji jeste i ovo što si postavio ovde,bez bojazni da te neko pozove na informativni razgovor,ili podnese prijavu protiv tebe za uvredu.
Bavi se antiSNSadom.Tebe?A ko si ti,čime se to baviš?
Onda bi svi mi na Krsti bili na jednom spratu CZ-a. Moderatori u samici.Dokaz slobode izražavanja u Srbiji jeste i ovo što si postavio ovde,bez bojazni da te neko pozove na informativni razgovor,ili podnese prijavu protiv tebe za uvredu.
Pa što da ne kaže?Kuka na vlast.Da vidimo čime se bavi,možda je humanitarac?Bavi se antiSNSadom.
Tebi će baš da kaže?! Vidi se da si čovjek od povjerenja.
Lapsi je našla smisao svog života lutanja i cilj ..... Posvetila se forumuTebe?A ko si ti,čime se to baviš?
Da bi optužio blokadere, jer im tobože pada popularnost. A oni - nikad jači.Zasto bi ga Vucic ubio?Da bi ubrzao svoj pad?
Nisam govorio za tebe...I ti Grome botina?!
Na šta li ti ličiš da mi je znati? Na munju? Vidi se da si munjen!![]()
To bi bio autogol.Da bi optužio blokadere, jer im tobože pada popularnost. A oni - nikad jači.![]()
Tebe?A ko si ti,čime se to baviš?
Ih,ja mislio ti neki nezadovoljni poljoprivrednik.Радим за ЦИЈУ.
Обе супротстављене стране су почеле да калкулишу са евентуалним атентатима,које би могле покренути одговор друге стране,у смислу организованог хаоса,ради испуњења својих политичких циљева.Siniša Vučinić je izjavio na televiziji Informera sljedeće:
"Među blokaderima oni će ubiti najmlađeg, jer im sve propada. Reći ću koga planiraju. Ubiće izvesno ime Cicvarić, da li je Pavle najmlađi...?! Da bi brojčano vratili ljude, ubiće nekog blokadera studenta. Tada bi dosta naroda izašlo da se solidariše, ali da kažu da je ubila policija".
Vrlo opasna tvrdnja. Uznemirujuća.
Majka mladog blokadera Pavla Cicvarića obratila se javno predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, te Ani Brnabić i Ivici Dačiću.
https://radar.nova.rs/drustvo/obracanje-majke-pavla-cicvarica/
Ih,ja mislio ti neki nezadovoljni poljoprivrednik.
Oho...Ко је теби дозволио да мислиш?
Слушај наређења, не бави се оним за шта ниси способан.
Šteta je što se ne kažnjava za uvrede.Onda bi svi mi na Krsti bili na jednom spratu CZ-a. Moderatori u samici.