Сламку спаса у поновном маршу пружа војска спаса.У диктатури, хваташ се за сламку спаса... увек

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сламку спаса у поновном маршу пружа војска спаса.У диктатури, хваташ се за сламку спаса... увек
Диктатура је лековита за народ.У диктатури, хваташ се за сламку спаса... увек
Турци су исто владали 500 година, па су на крају изгубили.Šiptari su dobili državu.
Mi smo izgubili teritoriju.
Zna se ko je ispao glup.
Све док мислиш тако, нећеш моћи ништа.Oni imaju drzavu.
Svidelo se to nama ili ne.
To je cinjenica.
Mi tamo ne mozemo nista.
Srbi su tada imali veći broj stanovnika dole, sve tamo do pred Prvi Svetski Rat, onda kreće pad broja stanovništva, i dolaskom Tita se prelama brojka na stranu Shiptara gde su oni većina.Турци су исто владали 500 година, па су на крају изгубили.
Треба да радимо на томе да повратимо КиМ.
Добро. Ако не може ништа да се уради, онда престаните да кукате.Srbi su tada imali veći broj stanovnika dole, sve tamo do pred Prvi Svetski Rat, onda kreće pad broja stanovništva, i dolaskom Tita se prelama brojka na stranu Shiptara gde su oni većina.
Sledećih 80 godina ništa nije urađeno povodom rešenja kosovskog problema, i zadnjih 13 godina su zakucani ekseri na to.
Na koji bi ti način radio bilo šta dole sada? Koji je tvoj plan?
Ja sam već par puta govorio, dole jedino etničko čišćenje može da ima efekta, ali to svet neće dozvoliti. Isto tako, ko će da živi dole, i koliko vojske treba da se spreče upadi shiptara?
To su samo snovi što ti pričaš.
Ja sam te pitao za plan.Добро. Ако не може ништа да се уради, онда престаните да кукате.
За тебе нема плана јер си рекао да не може ништа да се уради.Ja sam te pitao za plan.
Koji je tvoj plan?
Кад почне да је черечиДиктатура је лековита за народ.
Ja sam tebe pitao za plan. Posto si ti izjavioЗа тебе нема плана јер си рекао да не може ништа да се уради.
A ja sam ti za to veoma detaljno odgovorio sa svim problemima po tom pitanju.Треба да радимо на томе да повратимо КиМ.
Да ваља капиталистичка либерална демократија, не би то уређење доводило до физичког пропадања народа, па сада морају да увозе странце и да хапсе људе који у Лондону јавно кажу да воле сланину.Кад почне да је черечи
To su činjenice a ne mišljenje.Све док мислиш тако, нећеш моћи ништа.
Добро. Ништа не може да се уради.To su činjenice a ne mišljenje.
Нећу да делим твоје знање са тобом јер си ти рекао да не може ништа и да си незаинтересован.I pitam opet, pošto si stručnjak na tu temu da se izjasnis.
Može. Pametno i mudro.Добро. Ништа не може да се уради.
Тихомире, пропали су твоји Бриксовци лопине у Непалу, а не раја...Непал је девастиран и опљачкан.
Ово је систем који наши Пицулићи желе да успоставе у Србији
Што Дискорд председница не заведе ред @ИПХ ЗИЛОТ лажњаку?
Изгледа да је она председница Непала, само на Дискорду
Znaci nikakav plan od tebe stručnjaka. Odlično.Нећу да делим твоје знање са тобом јер си ти рекао да не може ништа и да си незаинтересован.
Нема већег стручњака од тебе.Znaci nikakav plan od tebe stručnjaka. Odlično.
Онда немој да кукаш како ништа не може и да је све изгубљено.Može. Pametno i mudro.
I pomalo mučki.
Dakle, sve suprotno od onoga što se radi.
Nemoj da si skroman.Нема већег стручњака од тебе.
Онда немој да кукаш како ништа не може и да је све изгубљено.
Турци су овде седели 500 година. На крају су морали да оду.
Otvoricu je temu!Gde sam kukao da nista ne moze i da je sve izgubljeno?
Rekao sam šta je činjenično stanje, šta je istina.
Da bi se to činjenično stanje promenilo, mi, koji želimo da se promeni, treba prvo da ga realno i tačno sagledamo, pa onda da radimo na promeni.
Da sagledamo sve uzroke i sve greške koje smo napravili da do toga dodje. Realno. Istinito. Bez uvijanja.
E, tek onda mozemo da smisljamo plan za promenu tog stanja u nasu korist.
A sa navijačkim mentalitetom i pristupom, sa ignorisanjem činjenice, ne samo da nećemo ništa da uradimo, već možemo samo još gore po naš narod koji je ostao tamo.
A to jos gore se upravo desava, i upravo zbog tog navijacko-imbecilnog pristupa problemu.
Zato kazem pametno, mudro. I pomalo mučki.
To ste vi sns izjelice sve sendvice pojeli i pljeskavice po 5 otimali, plus ste pare pokrali, pa narod sada nema leba, badava aljek i njegove akcije niza cena, ako nema para, opoziciju ste mucli gladju kao u nepalu, samo za vasu decu je biloНепал је девастиран и опљачкан.