Председница Непала изабрана гласањем на Дискорду

Oni su toliko glupi da su u ratu protiv Srba uspeli da na svoju stranu stave najjacu vojnu silu na svetu.
A mi smo toliko pametni da smo odbili ponudu te najjace sile da nam budu saveznici i pomognu da resimo kosovski problem.

Rezultat: oteli su nam teritoriju i uspostavili drzavu.

Bas su glupi.
Шиптари су амерички дил са Турцима, да може да деле профит од транспорта авганистанске дроге без југословенске полиције...

Они су се питали ту око стратегије и механизама борбе против нас, ко ја и ти у скупштинској кафани, ал виртуелној

i ja sam za tu opciju., da svi glasamo svima, samo ne po vise puta, jedna glava jedan glas, da uvedemo svetsku demokratiju
Тако је, а и не може два пут са истог налога да се гласа... Додуше није баш поштено да гласамо ко босанци на туђим изборима, али чисто да помогнемо интернет демократију у повоју
Занимљиве су те ваше идеје о глобалној демонкратији, поготово из хришћанског угла.😉

pa kakva je to app, o zasto onda svi tako ne glasamo ako je pouzdana, da ne moze da se kradu glasovi?
prva tema koju ti pohvaljujem, sa onim o nafo pacenicima si nas udavio

p.s. sns vec hvata panika, ako ne moze da se krade na izborima
cujem da su ameri vec poslali eskadrilu aviona da bombarduju Nepal. Ne moze tek tako da se menjaju svetska pravila.

Пошто су скупштину станара, колегијум, предавање и све редом пребацили на друштвене мреже, није ни чудо што су изабрали неког преко мобилног телефона.

У Србији се скупо мањина на некој вајбер групи и води стамбену заједницу, а после тога саопштава осталим станарима шта су се они договорили, а некада чак ни то.

Катастрофа.

Пошто су скупштину станара, колегијум, предавање и све редом пребацили на друштвене мреже, није ни чудо што су изабрали неког преко мобилног телефона.

У Србији се скупо мањина на некој вајбер групи и води стамбену заједницу, а после тога саопштава осталим станарима шта су се они договорили, а некада чак ни то.

Катастрофа.
Локална Самоуправа бато... Ил се прилагоди, или осети чари интернет демократије у бану

I ovo je bolje i pravednije od izbora u demokratiji.
Па наравно...

Бар ти неки Миле из Добоја не ували пет џакова гласачких листића из гепека, директно у централну комисију, знаш резултате истог момента кад се затвори гласовање

Локална Самоуправа бато... Ил се прилагоди, или осети чари интернет демократије у бану
Нема ја шта да се прилагођавам. Не може неко да приватизује све и да држи на телефону.

Само што један човек може да има неограничен број налога на дискорду, фејсбуку, твитеру, инстаграму и скоро свакој интернет платформи.
Треба ти аутентификацију личном картом...

Ако успеш више од једне да набавиш, тј. дрпиш од своје бабе или ујне, свака ти част

Шиптари су амерички дил са Турцима, да може да деле профит од транспорта авганистанске дроге без југословенске полиције...

Они су се питали ту око стратегије и механизама борбе против нас, ко ја и ти у скупштинској кафани, ал виртуелној
Šiptari su dobili državu.
Mi smo izgubili teritoriju.
Zna se ko je ispao glup.

Треба ти аутентификацију личном картом...

Ако успеш више од једне да набавиш, тј. дрпиш од своје бабе или ујне, свака ти част
Све је то много непоузданије него садашњи систем избора.Ко год би изгубио такве изборе, тврдио би да је покраден и углавном би био у праву.

Суштина избора није у самом чину гласања, већ ко има више пара за кампању и на чијој страни је капитал који има медије у власништву , ако је реч о релативно изједначеним кандидатима.Такође, доста утиче и изборни систем, на пример британски лабуристи су добили парламентарну већину са око 30% гласова на последњим изборима , а пре неколико година су убедљиво изгубили изборе такође са 30% гласова.Трамп је изабран 2016 године са 3 иако је Клинтонка добила 3 милиона гласова више.Макрон је преуредио границе региона да Национални фронт не би нигде победио, а и републиканци и демократе стално исцртавају нове границе изборних јединица, да би у некој држави добили што више посланика.

Тако да ћемо се још ћерати, чим оде овај Шиптар из Чипуљића
Па ако хоћете у ЕУ и да Србија буде "нормална" и "пристојна" земља(по виђењу блокадера-пленумаша), онда је признање сецесије КиМ обавезно.

Неће они то одмах тражити, али ће после неколико година поставити то питање.Тако су урадили са ДОС-ом,нису ништа тражили од 2001-2006 године, а онда су 2006 године покренули то питање, Коштуница је одбио да сарађује по питању КиМ, па му је Влада оборена, а он и његова странка су маргинализовани.Дошао је Тадић и његов ДС, и они су легли на руду, и пристали да се питање КиМ измести из ОУН у ЕУ, да се доведе Еулекс, али је након изручења Младића и Караџића и економских проблема изгубио популарност у народу, па је онда дошао Вучић који је наставио Тадићевим стопама по питању КиМ, и то још више разрадио.Сада Вучић неће формално да призна сецесију(јер би му подршка драстично опала), па му западни империјалисти траже замену и подстрекавају нереде и протесте.

Ако пленумаши дођу на власт, они ће признати Косово, јер мора да оправдају подршку.

Занимљиве су те ваше идеје о глобалној демонкратији, поготово из хришћанског угла.😉
pa jel djavo odneo salu, evo amerika kao hriscanska zemlja, kad ono

“Лобања и кост” – Верност Луциферу

jel se hriscanstvo sirilo ognjem i macem? sta fali sada demokratijom, lepo u miru?
jel rece Hristos da ima ovce i iz drugog tora?
znaci, po meni morale bi da se otvore karte, pa da vidimo, inace luciferijanci na kvarno sve preuzimaju, ja cisto sumnjam da bi svi ljudi sveta vecinski njih izabrali

Њихова квази држава од пола света још није призната... Тако да ћемо се још ћерати, чим оде овај Шиптар из Чипуљића

Svejedno, priznata ili ne: imaju je.
Mi nemamo tamo vise nista.
Izgubili smo jer smo bili glupi i to je sve.

Ma sta je bre imaju, beze iz nje, nikakvo pravo ne postoji.

Imaju je i mogu da rade sta zele.
Mi ne mozemo tamo nista.

Gde tvoj vojnik ne moze da udje - to nije tvoja zemlja.
Ja ne mogu da udjem na Kosovo, a odavno nisam aktivan vojnik, u rezervi sam 13 godina ali jos sam na spisku i zabranjen mi je i dalje ulaz.

Tako da, batali me tih bajki.

Imaju je i mogu da rade sta zele.
Mi ne mozemo tamo nista.

Gde tvoj vojnik ne moze da udje - to nije tvoja zemlja.
Ja ne mogu da udjem na Kosovo, a odavno nisam aktivan vojnik, u rezervi sam 13 godina ali jos sam na spisku i zabranjen mi je i dalje ulaz.

Tako da, batali me tih bajki.
Sada je tako, ali sto nije priznato, ima sanse da se opet zauzme i povrati.

Oni nemaju drzavu o tome je rec, iako je priznata od skoro pola sveta. Ipak, od polovine i nije.

pa jel djavo odneo salu, evo amerika kao hriscanska zemlja, kad ono

“Лобања и кост” – Верност Луциферу

jel se hriscanstvo sirilo ognjem i macem? sta fali sada demokratijom, lepo u miru?
jel rece Hristos da ima ovce i iz drugog tora?
znaci, po meni morale bi da se otvore karte, pa da vidimo, inace luciferijanci na kvarno sve preuzimaju, ja cisto sumnjam da bi svi ljudi sveta vecinski njih izabrali
Кухање жабе са зачином замјене теза, то ти је то у пракси, или теби ближе, на западу ништа ново, а може и оно :
Све што је било, биће,
Све што се чинило, чиниће се,
И нема ништа ново под сунцем...

Back