Predrasude3

pa sta fali predrasudama...svi smo razliciti, i bas je great ako se u nekim segmentima poklopimo....da nema i predrasuda bas bi bio smor od zivota...ovako moras da istrazujes i da ulozis truda....ko porucnik Draguljce :D....

uu pa ne bih se slozio... predrasude ponekad bas negativno uticu na odnose... ponekad do te mere da ih razbiju ili da do njih ne dodje uopste... Predrasude mogu da uticu na to da se osecas lose... a to nije nikakvo uzivanje i nikakva zabava... Bar ja 10 puta vise volim ljude koji nemaju nikakvih predrasuda i lepse mi je i zanimljivije sa takvima... nego sa smorovima koji imaju zilion predrasuda... :lol:

a ne postoje ljudi bez predrasuda..
mislim, mi akumuliramo neka iskustva i ponekad na osnovu njih stvorimo i poneku predrasudu.
nekad usvojim neka tuđa iskustva ili predasude jer nemamo volje ili vremena ili potrebe u krajnjoj liniji da sve sami istražujemo
tako se i uči o svetu oko nas..

ima istine parka, ima... i ja uglavnom furam neke "svoje" predrasude koje niko zivi nema, mada se i borim s njima, pa kao da dokazem sebi da mozda nisam u pravu, srushim neku, kad ono...:roll: josh ispadne da ih je dobro imati...:p

aha
svaki put kad kažem sebi: "površna gusko, okani se predrasuda" posle zažalim.
o tome govorim, neke predrasude su u stvari pravilnosti uočene tokom života.
mogu da se dese izuzeci, ali..

nego..
baters: kako znaš da posle smrti ideš u raj? mislim, radio si neke poprilično gadne stvari u životu..
kartmen: sine, ne idem ja u pakao, nisam crnac.

a ne postoje ljudi bez predrasuda..
mislim, mi akumuliramo neka iskustva i ponekad na osnovu njih stvorimo i poneku predrasudu.
nekad usvojim neka tuđa iskustva ili predasude jer nemamo volje ili vremena ili potrebe u krajnjoj liniji da sve sami istražujemo
tako se i uči o svetu oko nas..

To je vec stvar karaktera... prihvatati tudje misli kao svoje...

uu pa ne bih se slozio... predrasude ponekad bas negativno uticu na odnose... ponekad do te mere da ih razbiju ili da do njih ne dodje uopste... Predrasude mogu da uticu na to da se osecas lose... a to nije nikakvo uzivanje i nikakva zabava... Bar ja 10 puta vise volim ljude koji nemaju nikakvih predrasuda i lepse mi je i zanimljivije sa takvima... nego sa smorovima koji imaju zilion predrasuda... :lol:

da mogu biti negativne...ali mogu biti i pozitivne....a ako ne zelis da menjas ljude pustis ih da misle sta hoce...sa svim predrasudama koje poseduju...i ako se poklopite BINGO ako ne, zivot ide dalje :rolleyes:......

Predrasude s ovog foruma :
-forumashice su brkate i debele
-forumashima je 25 cm
-debeli ljudi su bezvredni
-samo jednom se ljubi
-svi stariji od 26 god su zavrshili sa zzivotom
-samo lepi ljudi su vredni ljubavi
- zzene smrde i ruzzne su kad se skinu
- zzene ne vole mushkarce vech samo KK
-zzene su sve qurve,koja kazze da nije LAZZE
-svi mushkarci su superiorni u odnosu na zzene
-silovanje je ok ako te zzena napali jer ima sise
-svi umetnici su sujetni
-svi umetnici su mushkarci
-zzene lakshe dobijaju posao jer imaju sise
- ruzzne ribe che se udati samo ako ih neko ozzeni iz sazzaljenja ili ako su bogate
-samo mushkarci imaju plemenita osechanja
-zzene ne zaradjuju
-ako raskinemo s nekim, treba da budemo povredjeni
- kad nekog ostavimo, taj neko propadne najstrashnije
-zzene ne prde
-sve plavushe su nafurane fukse
-sve plavushe koje lepo izgledaju sigurno zapravo nisu lepe
-zzene kad kazzu ne misle da
i josh hiljadu ih ima...

Hhahahah PIPI svaka cast!!! :lol:

Back