- Poruka
- 121.405
Uuu kad se skines pa okacim slike odma na krstuЗар баш мораш све да причаш?
Како очекујеш да се скинем пред тобом?
Да смо пиле, видела би ти мој капацитет!

E hbg ja na picu padam brzo, bukvalno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uuu kad se skines pa okacim slike odma na krstuЗар баш мораш све да причаш?
Код баке зграда "Г" основе. И свако сваком може да види терасу, собу ако су подигнуте ролетне. Лето, 40+, сви се поскидали...takodje pravda za debele golaće
U pravu si.Greota na goli otok...to je za dzaba protracena potencijana besplatna radna snaga
Bolje da vadi krompir, korisnije za drustvo
Tako je.Зар баш мораш све да причаш?
kupicemo joj biomed 6Јууу, па она онда нема ни капацитете за нашу владу, како да је накљукамо![]()
U pravu si.Чиле, то су само твоје предрасуде у односу на мене![]()
Nije to lose.Код баке зграда "Г" основе. И свако сваком може да види терасу, собу ако су подигнуте ролетне. Лето, 40+, сви се поскидали...
Каже бака, да букне пожар било би пуно двориште голаћа![]()
Па и ми жене мајке краљице и смерне некад флипнемоU pravu si.
Ja tebe zamisljam kao zenu majku kraljicu, onako smerna sva na mestu... pa me iznenadi
Nije to lose.
Pogledas malo po konsiluku u spavacu sobu, mozda dobijes neke nove ideje![]()
Se secate urbane legende da kao stavljaju jaja pantljicare u njegakupicemo joj biomed 6![]()
ne. pričajSe secate urbane legende da kao stavljaju jaja pantljicare u njega
Pa gde ode na tetovirane beonjace. Ko bubasvaba su jbt.Па и ми жене мајке краљице и смерне некад флипнемо![]()
a za sta je navodno bio taj biomed?ne. pričaj
ali se sećam da su me sa biomed 4 izradili kao vola u kupusu
a mnogo mi se dopala ona reklama
Ја кад флипнем флипнем, ништа на ситноPa gde ode na tetovirane beonjace. Ko bubasvaba su jbt.
Nemam ništa protiv tetovaža, i sama sam tetovirana. Međutim, svakako mislim da je ovo previše. Ne zato što verujem da je čovek đavo lično i da će vršiti satanističke ili kakve god obrede u pauzi za ručak; već zato što ne volim ekstreme. Ljudi su socijalna bića i ma koliko neki od nas to mrzeli (ja prva), ne možemo ignorisati zdrav razum.Upravo mi je jedan clanak skrenuo paznju
molim vas da ga procitate, nije dugacko i da razmislite
Učitelju zbog tetovaža zabranjeno da radi u vrtiću
Pogledajte prilog 774336
Силван Хелен (Принтскрин Јутјуб)
PARIZ – Učitelj Silvan Helen (35) u Francuskoj čije su telo, lice i jezik pokriveni tetovažama i kome su pocrneli beonjaču, izjavio je da mu je onemogućeno da radi u vrtiću nakon što su se roditelji žalili da plaši njihovu decu.
Helen i dalje podučava decu od šeste godine i rekao je da, nakon početnog šoka kada ga prvi put vide, njegovi učenici vide više od njegovog izgleda, preneo je Rojters.
„Svi moji učenici i njihovi roditelji uvek su bili kul jer su me u osnovi poznavali”, rekao je Helen, koji je dodao da procenjuje da je proveo oko 460 sati pod iglom majstora tetovaže, prenosi Tanjug.
„Samo kad me ljudi vide izdaleka mogu pretpostaviti najgore”, naglasio je on.
Helen je rekao da je prošle godine predavao u vrtiću u Osnovnoj školi Doktor Morer u Palezou, predgrađu Pariza, kada su se žalili roditelji trogodišnjeg deteta prosvetnim vlastima.
Oni su rekli da njihov sin, kome nije predavao Helen, ima noćne more nakon što ga vidi.
Nekoliko meseci kasnije školske vlasti su ga obavestile da više ne može da podučava decu u vrtiću.
„Ja mislim da je odluka koju su doneli bila prilično tužna”, rekao je Helen.
evo i linka
http://www.politika.rs/sr/clanak/463382/Ucitelju-zbog-tetovaza-zabranjeno-da-radi-u-vrticu
*
Da li su roditelji u predgradju Pariza u pravu?
Da li bi vi vase dete predali ucitelju koji ima crne beonjače?
Šta mislite o ljudima kojima tetovaža prekriva celo telo?
Da li i vi na osnovu nečijeg izgleda imate predrasudu o njegovom karakteru, vaspitanju, kulturi i obrazovanju?
Cuvena reklamane. pričaj
ali se sećam da su me sa biomed 4 izradili kao vola u kupusu
a mnogo mi se dopala ona reklama
Samo bahato samo ala galaЈа кад флипнем флипнем, ништа на ситно![]()
bilo je i ovdje nekih preparata koji su zabranjeni zbog toga i efedrinaCuvena reklama
Bila i za 6 kao dete neko pa ga mama nutka pa kad joj da biomed 6 mala jede ko mecava
A kruzila ovako medju ljudima prica da stavljaju jaja pantrljicare, to su gluposti ali mi ostalo u secanju kao zanimljiva glupost
Muslim da je koren te gluposti da su u usa stvarno pre par decenija prodavali sredstva sa jajima i larvama pantrljicara pod parolom ako je imas smrsaces.... posle je taj biznis ugasen naravno.... e sad ko je povezao bozen i istoriju americkih sredatava za mrsavljenje pa lupio da ova prodaje panteljicare ne znam....ali eto bila fora
Pa imao si biomed za mrsavljenje i biomed za jacanje apetita da se ugojisa za sta je navodno bio taj biomed?
ma nije ti to ista firmaPa imao si biomed za mrsavljenje i biomed za jacanje apetita da se ugojis
Ja im uvek mesam brojeve jedan je 4 jedan je 6...
Posle je "patentirala" tablete za mrsavljenje "modro zelene alge iz mrtvog mora", one zelenkaste tablete, pocetkom 2000ih, a biomed vise nije bio tako aktuelan, mada ga i dalje ima na trzistu
Ne znam u novijoj istoriji slucajeve preparata sa pantrljicarama....mislila da je to ugaseno sa tim slucajem u usa od pre par decenija, mislim da je to bilo oko ww2bilo je i ovdje nekih preparata koji su zabranjeni zbog toga i efedrina
al nije taj biomed
nije ni ona bozenina madjija kako se beshe zvalo
Al ja videla u bozen radnjama teglice bimedama nije ti to ista firma
biomed i bozen djumbir...ona se furala na spirulinu...kao neka baba tetka jelene djokovic
bilo je ovdje 90tih, al se ne sjecam kako se zvaloNe znam u novijoj istoriji slucajeve preparata sa pantrljicarama....mislila da je to ugaseno sa tim slucajem u usa od pre par decenija, mislim da je to bilo oko ww2
A znaci povampirila se fora?....e svasta....
pa bozen je bila na zelenom vijencu, a biomed je jos gori jer ga je bilo po apotekamaAl ja videla u bozen radnjama teglice bimeda
Da nisam pomesala hbt radnju![]()
za mrsavljenje. umesto obroka kesica od dva i po grama meda razblazena u casi toplevode.a za sta je navodno bio taj biomed?
Ako neka piju pa nek se ucaure i pucaju ciste mozak i jetru da im popiju glupacima...prirodna selekcija, sve to darvin regulisebilo je ovdje 90tih, al se ne sjecam kako se zvalo
i ista je fora - prvo popijes jedne tablete....te s glistama, pa druge s lijekom protiv glista
u teoriji...odlicno radi
u praksi, nek pantljicare se vade hirurski, a neke gliste nosas citav zivot ucaurene u misicima...