predrasude

takodje pravda za debele golaće
Код баке зграда "Г" основе. И свако сваком може да види терасу, собу ако су подигнуте ролетне. Лето, 40+, сви се поскидали...
Каже бака, да букне пожар било би пуно двориште голаћа :lol:

Greota na goli otok...to je za dzaba protracena potencijana besplatna radna snaga
Bolje da vadi krompir, korisnije za drustvo
U pravu si.
Зар баш мораш све да причаш? :mrgreen:

Како очекујеш да се скинем пред тобом?
Да смо пиле, видела би ти мој капацитет!
Tako je.
Mi male zene mozda ne mozemo puno da jedemo al sto mozemo da popijemo :malav:

Чиле, то су само твоје предрасуде у односу на мене :flert:
U pravu si.
Ja tebe zamisljam kao zenu majku kraljicu, onako smerna sva na mestu... pa me iznenadi :lol:
Код баке зграда "Г" основе. И свако сваком може да види терасу, собу ако су подигнуте ролетне. Лето, 40+, сви се поскидали...
Каже бака, да букне пожар било би пуно двориште голаћа :lol:
Nije to lose.
Pogledas malo po konsiluku u spavacu sobu, mozda dobijes neke nove ideje :lol:

Upravo mi je jedan clanak skrenuo paznju
molim vas da ga procitate, nije dugacko i da razmislite

Učitelju zbog tetovaža zabranjeno da radi u vrtiću
Pogledajte prilog 774336

Силван Хелен (Принтскрин Јутјуб)
PARIZ – Učitelj Silvan Helen (35) u Francuskoj čije su telo, lice i jezik pokriveni tetovažama i kome su pocrneli beonjaču, izjavio je da mu je onemogućeno da radi u vrtiću nakon što su se roditelji žalili da plaši njihovu decu.
Helen i dalje podučava decu od šeste godine i rekao je da, nakon početnog šoka kada ga prvi put vide, njegovi učenici vide više od njegovog izgleda, preneo je Rojters.
„Svi moji učenici i njihovi roditelji uvek su bili kul jer su me u osnovi poznavali”, rekao je Helen, koji je dodao da procenjuje da je proveo oko 460 sati pod iglom majstora tetovaže, prenosi Tanjug.
„Samo kad me ljudi vide izdaleka mogu pretpostaviti najgore”, naglasio je on.
Helen je rekao da je prošle godine predavao u vrtiću u Osnovnoj školi Doktor Morer u Palezou, predgrađu Pariza, kada su se žalili roditelji trogodišnjeg deteta prosvetnim vlastima.
Oni su rekli da njihov sin, kome nije predavao Helen, ima noćne more nakon što ga vidi.
Nekoliko meseci kasnije školske vlasti su ga obavestile da više ne može da podučava decu u vrtiću.
„Ja mislim da je odluka koju su doneli bila prilično tužna”, rekao je Helen.
evo i linka
http://www.politika.rs/sr/clanak/463382/Ucitelju-zbog-tetovaza-zabranjeno-da-radi-u-vrticu
*
Da li su roditelji u predgradju Pariza u pravu?
Da li bi vi vase dete predali ucitelju koji ima crne beonjače?
Šta mislite o ljudima kojima tetovaža prekriva celo telo?
Da li i vi na osnovu nečijeg izgleda imate predrasudu o njegovom karakteru, vaspitanju, kulturi i obrazovanju?
Nemam ništa protiv tetovaža, i sama sam tetovirana. Međutim, svakako mislim da je ovo previše. Ne zato što verujem da je čovek đavo lično i da će vršiti satanističke ili kakve god obrede u pauzi za ručak; već zato što ne volim ekstreme. Ljudi su socijalna bića i ma koliko neki od nas to mrzeli (ja prva), ne možemo ignorisati zdrav razum.
Potpuno isto mišljenje imala sam o posetama drag queens vrtićima, čemu je, koliko znam, ipak došao kraj; bar po nekim mestima. Ne mislim ništa ni o ljudima koji su tetovirani, niti o drag queens, ali ne bi trebalo mešati babe i žabe. Ako si drag, onda se tako obači u slobodno vreme i kad posećuješ svoje klubove, i ako si tetoviran, ajde brate nemoj preterivati. Ili, ako preteruješ, budi svestan da ćeš se nositi s mišljenjem društva od kojeg ne možeš pobeći čak ni da odeš da gajiš koze u Nepalu.
To nisu predrasude. Samo malo zdravog razuma.

ne. pričaj
ali se sećam da su me sa biomed 4 izradili kao vola u kupusu
a mnogo mi se dopala ona reklama
Cuvena reklama
Bila i za 6 kao dete neko pa ga mama nutka pa kad joj da biomed 6 mala jede ko mecava

A kruzila ovako medju ljudima prica da stavljaju jaja pantrljicare, to su gluposti ali mi ostalo u secanju kao zanimljiva glupost
Muslim da je koren te gluposti da su u usa stvarno pre par decenija prodavali sredstva sa jajima i larvama pantrljicara pod parolom ako je imas smrsaces.... posle je taj biznis ugasen naravno.... e sad ko je povezao bozen i istoriju americkih sredatava za mrsavljenje pa lupio da ova prodaje panteljicare ne znam....ali eto bila fora

Cuvena reklama
Bila i za 6 kao dete neko pa ga mama nutka pa kad joj da biomed 6 mala jede ko mecava

A kruzila ovako medju ljudima prica da stavljaju jaja pantrljicare, to su gluposti ali mi ostalo u secanju kao zanimljiva glupost
Muslim da je koren te gluposti da su u usa stvarno pre par decenija prodavali sredstva sa jajima i larvama pantrljicara pod parolom ako je imas smrsaces.... posle je taj biznis ugasen naravno.... e sad ko je povezao bozen i istoriju americkih sredatava za mrsavljenje pa lupio da ova prodaje panteljicare ne znam....ali eto bila fora
bilo je i ovdje nekih preparata koji su zabranjeni zbog toga i efedrina
al nije taj biomed
nije ni ona bozenina madjija kako se beshe zvalo

inace, i sad su apoteke pune kojekakvog djubreta
od setova za ciscenje organizma preko carobnih ulja i suplemenata pa do cokolada i sejkova za mrsavljenje
ima i stvarno opasnih tipa onog germanijuma
regulativa nam je nula
da u apoteci vidim vudu lutku i komplet sveta voda+ glogov kolac tocno ne bih ni obrvu pomjerila

Pa imao si biomed za mrsavljenje i biomed za jacanje apetita da se ugojis
Ja im uvek mesam brojeve jedan je 4 jedan je 6...
Posle je "patentirala" tablete za mrsavljenje "modro zelene alge iz mrtvog mora", one zelenkaste tablete, pocetkom 2000ih, a biomed vise nije bio tako aktuelan, mada ga i dalje ima na trzistu
ma nije ti to ista firma
biomed i bozen djumbir...ona se furala na spirulinu...kao neka baba tetka jelene djokovic

Ne znam u novijoj istoriji slucajeve preparata sa pantrljicarama....mislila da je to ugaseno sa tim slucajem u usa od pre par decenija, mislim da je to bilo oko ww2
A znaci povampirila se fora?....e svasta....
bilo je ovdje 90tih, al se ne sjecam kako se zvalo
i ista je fora - prvo popijes jedne tablete....te s glistama, pa druge s lijekom protiv glista
u teoriji...odlicno radi
u praksi, nek pantljicare se vade hirurski, a neke gliste nosas citav zivot ucaurene u misicima...

bilo je ovdje 90tih, al se ne sjecam kako se zvalo
i ista je fora - prvo popijes jedne tablete....te s glistama, pa druge s lijekom protiv glista
u teoriji...odlicno radi
u praksi, nek pantljicare se vade hirurski, a neke gliste nosas citav zivot ucaurene u misicima...
Ako neka piju pa nek se ucaure i pucaju ciste mozak i jetru da im popiju glupacima...prirodna selekcija, sve to darvin regulise
Hebo te sta se nakotilo glupih ljudi...pa fuj

Back