winnetou
Aktivan član
- Poruka
- 1.148
be_what_u_wanna_be:svako ima bar neku predrasudu ma koliko ona nebitno izgledala. ja npr. se uzasavam onih koje dele ljude na po boji koze, vere, jezika, obicaja, nasledja. ja crnce bas gotivim o htela bih da se udam za crnca heheh koliko god ovo smesno zvucalo. sto se tice vere nije mi jasna ta podela jel svi oni veruju u isto samo je razlika u tome da li se on zove Bog, Alah, Buda ili kako god. A ona predrasuda po narodima...........e to je tek fuj. pa sta ako su nihovi davni preci nesto ucinili nasim pra pra pra babama i dedama na stetu.
a to sto ste spomenuli pricu o izblahajnim plavusama u minicu sa cirkonima i silikonima.......pa ajde ovako da si ti nacitana, pametna, da imas svoje stavove o zivotu ti bi shvatila da sve to ne ide zajedno. i minic, i dekolte, i stikle, i cirkoni.....svakom mozda nekad dodje da se skine i izadje tako negde ali treba se skinuti sa ukusom i znati to nositi a ne sto manje to bolje. to je glavni problem po meni. radi ono sto hoces ali ga radi kako treba!!!!![]()
i ja zelim da se udam za crnca