predrasude?

be_what_u_wanna_be:
svako ima bar neku predrasudu ma koliko ona nebitno izgledala. ja npr. se uzasavam onih koje dele ljude na po boji koze, vere, jezika, obicaja, nasledja. ja crnce bas gotivim o htela bih da se udam za crnca heheh koliko god ovo smesno zvucalo. sto se tice vere nije mi jasna ta podela jel svi oni veruju u isto samo je razlika u tome da li se on zove Bog, Alah, Buda ili kako god. A ona predrasuda po narodima...........e to je tek fuj. pa sta ako su nihovi davni preci nesto ucinili nasim pra pra pra babama i dedama na stetu.
a to sto ste spomenuli pricu o izblahajnim plavusama u minicu sa cirkonima i silikonima.......pa ajde ovako da si ti nacitana, pametna, da imas svoje stavove o zivotu ti bi shvatila da sve to ne ide zajedno. i minic, i dekolte, i stikle, i cirkoni.....svakom mozda nekad dodje da se skine i izadje tako negde ali treba se skinuti sa ukusom i znati to nositi a ne sto manje to bolje. to je glavni problem po meni. radi ono sto hoces ali ga radi kako treba!!!! :D

i ja zelim da se udam za crnca :D

:D :wink: :wink: e tina da nisi slucajno ostala u kontaktu sa nekim od njih pa da nas fora nahvalis malo mozda (salim se). jel zna neko gde ima najvise crnaca kod nas? ovde blizu mene je ziveo jedan, nisam sigurna da jos uvek zivi ovde. secam se da se zove marko, joj kako je sladak!

be_what_u_wanna_be:
:D :wink: :wink: e tina da nisi slucajno ostala u kontaktu sa nekim od njih pa da nas fora nahvalis malo mozda (salim se). jel zna neko gde ima najvise crnaca kod nas? ovde blizu mene je ziveo jedan, nisam sigurna da jos uvek zivi ovde. secam se da se zove marko, joj kako je sladak!
petkom u undergroundu,a imas i tamo gde su amabasade tih zemalja...i tako... :wink:

miss:
be_what_u_wanna_be:
petkom u undergroundu,a imas i tamo gde su amabasade tih zemalja...i tako... :wink:
U Zarkovu ih ima dosta. Kad sam tamo zivela, stalno su se shetkali neki crnci (mladji). :wink:

be_what_u_wanna_be:
pa ja sam iz zarkova! :shock: taj marko je ziveo ovde, mozda jos uvek zivi ali ga dugo nisam srela. ali osim njega nikog drugog nisam videla! a primetila bih ih sigurno. :!: :cry: imaju neke crnkinje ali....
Pa ti ih i poznajesh. :wink: Zivela sam u ulici Nike Strugara i secam se da su stalno prolazili kombiji sa crncima, i kada je bio neki vashar, druzili su se sa ovim nashim. Mada, to je bilo pre 2-3 god. :?

Tinar:
be_what_u_wanna_be:
pa ja sam iz zarkova! :shock: taj marko je ziveo ovde, mozda jos uvek zivi ali ga dugo nisam srela. ali osim njega nikog drugog nisam videla! a primetila bih ih sigurno. :!: :cry: imaju neke crnkinje ali....
Pa ti ih i poznajesh. :wink: Zivela sam u ulici Nike Strugara i secam se da su stalno prolazili kombiji sa crncima, i kada je bio neki vashar, druzili su se sa ovim nashim. Mada, to je bilo pre 2-3 god. :?

Hehe... Najk(i) Strugara :)

najgori???definitivno,METALKA JE SAMO METALKA AKO SE NAPIJE I VISI PO KST-U ili fenserke su zenstvenije nego metalke zato sto se josh 1 mali predrasud uvukao u to,da samo masne i debele ribe postaju mertalke....alo? :roll: :twisted: to me bash nervira,ali me i nervira kada se nacionalizuje."ja sam srbin 100 % a ti si lupam englez mrsh u..."ili tako nesto.... :(

Back