Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
moram priznati da imam predrasude o ljudima prema njihovim horoskopskim znacima....![]()
Sta mislis o skorpijama?

P.S. Ja ne volim samo da stisnem saku, vec i devojku...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moram priznati da imam predrasude o ljudima prema njihovim horoskopskim znacima....![]()
o da, kad smo kod toga, kad vidim devojku u zlatnom/tigrastom (jos gore, kombinacija)
pomislim
........
Sta mislis o skorpijama?:
Dobri su ovako.. mislim, za .. Ovako nesto
Stvarno jesu.
Inace, bas sam dugo bila slaba na jednog skorpiona, i kad se konacno desilo, oladila sam se brzinom svetlosti.
Ali dobro, to je mozda odradio moj horoskopski znak.
Поцепана дронфуља? :Р
Не би требало,то је само ствар неукуса.
mislim da nemam..
vise je navika, kad vidim nekoga u crnom i ti fazoni, da kazem, gle' ovog narkosa..![]()
...naviko sam![]()
Imam predrasude o ovim ljudskim seksualnim devijacijama. Podrzavam da to rade u svojoj intimi, ali dalekooooooooo od mene, inace nemam nekih drugih predrasuda![]()
Inace, bas sam dugo bila slaba na jednog skorpiona, i kad se konacno desilo, oladila sam se brzinom svetlosti.
Ali dobro, to je mozda odradio moj horoskopski znak.
Bolesna predrasuda, ali sta da radim.....
Imam trip da su svi oni koji upisu neku trogodisnju skolu neobrazovani, nekulturni, da ne vode racuna o higijeni, da su neinformisani o dosta toga... u vecini slucajeva se ispostavi da nije tako, ali to je moja predrasuda.
Ma ti buljasi su ti okej, nemoj da se foliramo sad
nesvesno da,svesno ne.
npr,vidim decka koji mi se dopadne,odmah cu da pomislim da je "player".
inace po pitanje rase,vere,seksualne opredeljenosti-jok